hajota 13.05.06, 22:46 Zamiast nieczynnego od kilku dni NTV Mir pojawił się dziś w mojej kablówce (Astercity) program 1 telewizji rosyjskiej. Ciekawe... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demka Re: Telewizja 14.05.06, 01:00 Ja też mam ten program.Trafiłam nawet na jakiś teledurniej,który prowadził nikt inny tylko Dima Nagiev.Jak powiedziała Fanta - jednak biessmiertnyj)) Odpowiedz Link
natalia_sankowska1 Re: Telewizja 15.05.06, 10:40 Dawno należy faceta zabić. To jego słynne oczko, wszędzie takie samo. No, ale są istoty, które żyją nawet w epicentrum wybuchu nuklearnego. Do takich tez zaliczam dość marnego dziennikarza TV i prowadzacego rózne "talk-show" Andrieja Małachowa. Ale gość potrafi zakręcić wokół własnych interesów 9praktycznie na wszystkich rosyjskich kanałach!!!). A "1 Kanał - Wsiemirnaja siet'" polecam, mimo iz ostatnio zaczął sie psuć. Natalia. Odpowiedz Link
fanta-girl Re: Telewizja 15.05.06, 11:03 nie jest taki zly ten Dima ) Musze tylko wyhaczyc jak on teraz wyglada... Czy cos zrobil z ta pożyczka... Odpowiedz Link