13.08.04, 13:24
mam pytanie zastanawiam się nad rozpoczęciem sexu analnego problem w tym ze
mam obawy , czy np. jak będe gdzieś daleko i nei będę mogłaiść szybko do
kibelka to czy wtedy zwieracze nie są kiepskie? jak mam wkładany poalec to
boli a jak ją rozciągnąć? i czy to długo trwa?
Obserwuj wątek
    • kaha1 Re: anal 13.08.04, 20:32
      relaks, spokój i wszystko się uda. takie pytania lepiej zadawać na forum dla
      dorosłych tam ci ktoś śmielej odpowie ;)
    • lideczka_27 Re: anal 13.08.04, 21:35
      Delikatna sprawa (zwłaszcza pierwszy raz; w razie bólu i rozczarowania możesz
      się zniechęcić, a szkoda by było ;) Jeśli masz obawy co do czystości itd. to
      luzik - "niespodzianki" zdarzają się rzadko. Zwieracze się przecież zaciskają,
      od sporadycznego seksu analnego nic Ci się nie stanie. Pupa jest bardzo
      wrażliwa, na pieszczoty też, więc partner powinien Cię do tego odpowiednio
      przygotować. Proponuję oliwkę, penetrację palcem, później sama wyczujesz, czy
      prowadzić zabawę dalej czy to wystarczy. Jeśli od palca Cię boli, to widocznie
      partner nieodpowiednio zabiera się do rzeczy, albo Ty jesteś na maksa spięta.
      • anula36 Re: anal 13.08.04, 23:13
        najpier odpowiedz sobie na pytanie czy naprawde tego chcesz czy tylko ulegasz
        naciskom partnera.Jesli sama-probujcie, jesli pod naciskiem -daj sobie spokoj.
        Rad technicznych nie udziele,bo nie uprawiam.
      • aniaaaaa Re: anal 17.08.04, 18:07
        ok dzięki .tylko jak to niespodzianka? nie strasz mnie.a w takim razie w jakim
        momencie się tak kochać zeby neispodzianki nei było? i jeszzce jedna sprawa
        jeśli chodzi o czystość przecież lewatywy sobie nie będe robić (okropność)moze
        więc lepiej po wypróżnieniu czy przed? kurcze korci mnei to ale mało info mam
        na ten temat
        • anula36 Re: anal 17.08.04, 22:12
          zajrzyj:

link:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=291&w=12615122&a=12624160

• polak_alkoholik Re: anal 18.08.04, 05:29
            anula36 napisała:

> zajrzyj:
            >
            > link:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=291&w=12615122&a=12624160
            >
            > no coz kartofle bedziesz gubic dziewczyno
    • gelo59 Re: anal 29.10.04, 13:36
      wiesz chyba każda ma taki problem na początku. Ten pierwszy raz może nie jest
      zbyt przyjemny dla kobiety. Moja żona też miała opory ale jak się przełamała
      teraz jest ok. proponuję zacząć z prezerwatywą. Łatwiej wchodzi. Seks analny
      uprawiamy już jakiś czas i żadnych problemów ze zwieraczami nie ma. Jest super.
    • oxygen100 Re: anal 29.10.04, 14:12
      Nic sie nei stanie Twoim zwieraczom jesli owej uciechy nie bedziesz naduzywac.
      na poczatek kup sobie w aptece lub sexshopie zel np. KY Johnson&Johnson
      kosztuje kilkanascie zlotych a bardzo podnosi komfort analnych doznan.
      Waginalnych tez:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka