Dodaj do ulubionych

CZY TO U WAS NORMALNE?

28.05.05, 11:39
laska mi wydzwania jak ide sam gdzies puszcza smsy mowi jak to nie moze spać
ze sie denerwuje,jak to jst zazdrosna.sa dni ze zasypuje mnie sygnałami.a jak
ja sie nie doiewze w ciągu dnia 2-3 h to z oburzeniem pyta i narzeka ze
mogłbym przez pół dnia sie do niej odezwać.jestjednak tez druga strona medalu
jak jest wolne i sama gdzies jedzie to.....potrafi nie dac znaku zycia cały
dzień,tak jakby jej wisiało czy może fajnie mi by było dostać sms z pytaniem
co u mnie,to samo jest jak sie czyms zajmie.zawsze z 9-7 dni przed nowym
cyklem mija jej w ogóle ochota na mnie na widze sie ze mna tzn moze nie mija
ale zmniejsza,nie ma ochoty na czułosci a jak juz to bardzo mało.i 3 sprawa
widze ze jak sie pokłocimy i ona dostanie ochrzan czy poprostu stawaim sprawe
tak ze nie to nie.widze ze zaczyna sie obawiac i zacyzna pokorniec starac sie
itd.ale jak wyczuje ze jest lepeij to znów zaczyna brykac.czy dla kobiet
trzeba byc chamskim egoistą znalezc sobie kochanke na boku i ogólnie olewac
związek zeby taki respekt w związku był non stop.czy poprostu do tego kobieta
musi dorosnąc
Obserwuj wątek
    • wielorak Tak, jesteś nienormalny 28.05.05, 12:33
      "jak sie pokłocimy i ona dostanie ochrzan"- z jakiej jesteś planety człowiecze?
      Jestes okropny. Dziwie się, że ta dziewczyna jeszcze z tobą wytrzymuje. Nie
      masz szacunku do niej i do siebie. Współczuje jej.
    • katia81 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 28.05.05, 14:08
      Moim zdaniem,twoja dziewczyna ma jakiś problem.I to poważny.Może kompleksy?Może
      niedojrzała jest?
    • awia6 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 28.05.05, 14:11
      Jak ty sie w ogole wyrazasz o twojeje kobiecie? Nie dziwie sie z eCi nie ufa w
      ogole, bo wlasnie to jest przyczyna takiego zachowania.A jesli nie ufa, to
      chyba ma powody!
      • latajacyholender2 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 28.05.05, 15:42
        lat 21 a co do tego co powieidzałem to chyba zle mnie odczytałyscie.bo jesli
        ona zaczyna kłotnie o nic nagle zaczyna sie przysłowiowo czepiać a ja nie daje
        sobie po sobie jezdzic i sie stawaim na zasadzie ze mowie jej ze nie bedziemy
        tak ze soba gadac na takim poziomie grzecznie ale stanowczo.i gdy ona widzi to
        to za jakis czas łagodnieje.mechanizm na zasadzie dziecka które tupie nozkami
        ze chce cukierka a rodzice mowia ze go nie dostanie a ono dlaje tupie
    • latajacyholender2 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 28.05.05, 15:45
      a co do zaufania to narzekac nie moze bo zawsze wie gdzie ide moze 1 raz
      poszedłem bez jej wiedzy na piwo z kumplami
    • agata781 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 29.05.05, 13:43
      Tak czytam ten wątek i muszę chyba opowiedzieć się po stronie
      latającegoholendra.Jużtłumaczę dlaczego:Otórz pracuję razem z dziewczyną która
      ma 21 lat i szczerze współczuję jej chłopakowi bo ona gnoi go jak szmatę!Nie
      przyjmuje do wiadomośći(je4stem ze swoim facetem już 10 lat)że czasami trzeba
      iść na ugodę starać się poszukać rozwiązanie które będzie dobre dla nich
      obojga.Ma być tak jak ona chce i karze albo będzie dzika awantura i rzucanie
      słuchawką od telefonu.
      On dzwoni do niej i mówi że mu przykro ale jutro się nie zobaczą bo przyjechał
      jego kolega i robią "odpał"na miasto bo się już dawno nie widzieli,i pyta jej
      się czy ona nie ma nic przeciwko,na co ona odpowiada że nie.Następnego dnia on
      wychodzi z kumplem i nie dzwoni do niej(tak jak 0na chce-co godzinę)to dzwoni
      do niego i robi mu wściekłą awanturę że wcale się nią nie interesuje,że koledzy
      są ważniejsi,że napewno jest już nachlany jak świnia(bo chyba poczuła przez
      słuchawkę)i trzaska telefonem kiedy on oddzwania żeby sprawę wyjaśnić to
      zaczyna się jazda!!!I tak bez końca,a on biedny przez najbliższy tydzień musi
      się telefonicznie"meldować swojej pani"co 30 minut i cały czas być dostępny na
      GG.A jeśli nie to ma jak w banku że jak się poświęci i przyjedzie do niej te 70
      km.to napewno nie wpuści go do domu(no chyba że zrobią to jej rodzice)A kiedy
      on się na niąw końcu wkurzy to ona robi mu awantury że znowu na nią się obraża
      bez najmniejszego powodu i jak on śmie się wogóle na kochaniutką Monię
      obrażać!!!
      Życzę szczerze temu chłopakowi żeby wraż z napływającymi latami przybyło mu
      rozumu i wreszcie ją zostawił bo żal mi go jak psa:)))
      • latajacyholender2 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 29.05.05, 14:23
        jesli chodzi o moja to znow analogiczna sytuacja polazlem na dwor poopalac sie
        (stwierdziłem ze czas zlapac opalenizny dla siebie) wysłałem jej smsy i sygnały
        na które nie dała znaku zycia przychdoze za 3 h (specjalnie zostawiłem komórke)
        i oczywiscie wielka obraza jak to ja nie smie sie odzywac jak ona puszcza
        łaskawie sygnał .....po południu.z przykrością stwierdzam ze taki kobiecy
        element należy tempić.moja za 3 miesiace konczy 21 lat i widze ze laski w tym
        wieku sa poprostu głupiutkie i dziecinne a ja sie kiedys przejomowałem a teraz
        przestane.kidys jak bykla kłótnia to sie z 2 razy bałem ze ja strace.ale od
        jakiegos czasu sie postawiłem pokazałem ze nie pozwole sobie aby gowniara
        odrywała sie na mnie.jesli ona mysli ze bede za nia latał to jest bardzo
        głupiutka.ona sie zachowuje jak pepek swiata ostatnio usłyszałem ze ona za mna
        nie bedzie latac........smiech na sali.lasce wydaje sie ze jak jest ładna to
        moze wszysctko....tyle ze przed nia wdcale nie miałem brzydszych babek .co nie
        ktorym na mozg pada i to bardzo zdrowo.a jestem z nia głowni bo miałem z nia
        dziecko które poroniła ijest mi najblizsza osoba na swiecie i przez to ze w
        80& miesiąca jest mimo narzekania i marudzenia naprawde fajna.ale w tych 20%
        poprostu nie do zniesienia momentami.zachopwuje sie bezszczelnie skandalicznie
        i tak ze ma sie ochote jej puscic wiazanke to moze by sie uspokoiła.ja juz
        widze po niej ze poprostu w zwiazku trzeba byc egoista i wtedy zwiazek jest
        udany.a gdybym momentami przejmował sie jej krytyka marudzeniem i narzekaniem
        to odwiezliby mnie to psychicznie chorych
    • mospin1 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 31.05.05, 11:50
      No cholera stary to porazka u Ciebie... Bo to własnie wszystko przez te komórki
      i baby mysla ze pikajac i sms'ujac moze mają nad nami wieksza kontrole !!!
      Kiedys jak nie było komórek nie było takich problemów :-) Jakby jej ktos ukradł
      telefon to chyba by w depresje wpadła.
    • zabkamonika3 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 31.05.05, 12:02
      A mnie nasuwa sie tylko jeden komentarz: TY JEJ NIE KOCHASZ, ONA CIEBIE NIE
      KOCHA! Wiec po co te szopki miedzy wami? Nie rozumiem. Po co jestescie ze soba?
      Hmmm zastanawiające...hmmm. Pozdrawiam :):):)
      • bogulo Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 31.05.05, 12:35
        Nad czym sie zastanawiac, jak sie nie szanuja i nie kochaja, znaczy sa ze soba
        ze wzgledu na fizyczny pociag do plci przeciwnej.
        • zabkamonika3 Re: CZY TO U WAS NORMALNE? 31.05.05, 13:21
          jesli sie jest z kims tylko ze wzgledu na 'fizycznosc' to nie ma sie takich
          problemów jak on ma bo sie wtedy czlowiek kompletnie niczym nie przejmuje
          (oprócz zmarszczek, obwisłych piersi, kilograma wiecej itp :):):):)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka