neustria 13.08.05, 02:14 Ja nic nie dostaję i nie dostałam od obecnego mężczyzny. Ani kwiatów, ani książki, ani jakiegokolwiek drobiazgu. Dlatego wątek swój dedykuję tym, które są w podobnej sytuacji co ja. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: Nigdy nie dostaję 13.08.05, 08:51 Już myślałam że nie dostałaś wiesz :( :) Ja też, a jeśli już to praktyczne prezenty i jest ok. Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: Nigdy nie dostaję 13.08.05, 10:27 mój też nigdy mi nic nie kupuje, zresztą - ja jemu również. Powód jest bardzo prosty - lubimy dość drogie rzeczy, więc nietrafienie z prezentem może się okazać bardzo kosztowne. Na zakupy chodzimy razem, prezenty też wybieramy wspólnie - może nie jest to romantyczne, ale za to bardzo praktyczne, no i zwykle dostajemy dokładnie to, co sobie wcześnien wymarzyliśmy. Odpowiedz Link
stookkrootkaa Re: Nigdy nie dostaję 17.08.05, 12:56 a moze on nie wie, ze chcialabys dostawac? mooze trzeba sie 'upomniec'? kiedys bylam z facetem, od ktorego tez nic nie dostawalam, raz jedyny dal mi jakas roze, ale potem nic, kompletnie nic, nawet prezentu na gwiazdke, choc to on wpadl na pomysl, ze dajemy sobie prezenty (bylismy krotko, a ja nie jestem katoliczka), wiec latalam jak glupia po miescie za prezentem dla niego. a teraz jestem kims innym, kto czesciej daje mi kwiaty, tak bez powodu, ale komu umiem powiedziec, ze lubie to czy tamto (glowie tyczy sie drobiazgow) i milo mi bylo, gdybym od czasu doczasu, ale nizbyt czesto dostala cos takiego. i dostaje (ale naprawde od czaaaasu do czaaasu;). Odpowiedz Link
kosmitos Re: Nigdy nie dostaję 17.08.05, 13:50 dziwny facet; prawdopodobnie zwykły skąpiec; nie wyobrażam sobie gwiazdki bez prezentów; najlepiej od razu pozbyć się takiego faceta Odpowiedz Link
kosmitos Re: Nigdy nie dostaję 17.08.05, 14:05 i bardzo dobrze zrobiłaś; po co komu facet, który nie potrafi nawet o proste przyjemności zadbać!!!!! Odpowiedz Link