Dodaj do ulubionych

Lekki wątek -brązy:)

26.11.05, 13:13
(tylko blagam nie odsyłajcie mnie na forum z modą:) ) Mam pytanie - jakie kolory w tym sezonie późnojesienno-wczesnozimowym są modne? Czy jest to BRĄZ? Zauważyłam, że ostatnio przestałam o siebie dbać, a moje życie zmieniło ostatnio kurs na praca-dom-dom-praca:) A więc wczoraj postanowiłam "poszaleć"- najpierw wizyta w naszym centrum handlowym- i tak jak przypuszczałam (po ulicach od jakiegoś czasu przebiegają hyżo młode dziewoje wystrojone w ten kolor od stóp do głów)-królują brązy, zwłaszcza czekoladowe. Spodziewałam się również, że nie stać mnie bedzie na zakup czegokolwiek porządnego. Po szybkim przeliczeniu funduszy okazało się, że stać mnie będzie na zakup szalika w tymże modnym kolorze. Skoro nie stać mnie na sklepy "normalne" postanowiłam pojechac do sąsiedniego miasta (ach,te bilety miesięczne) i zobaczyć, co słychac w szmateksach. Z ciężkim sercem wydałam prawie 40 zł na brązową bluzkę - cudna - ja to mam szczęście!~, pomarańczowy sweterek i jasną bluzeczkę. Uspokoiłam sumienie, mówiąc sobie, że wszystko pasuje do siebie, łącznie z szalikiem i dawno zagubionymi w mojej szafce brązowymi spodniami:) W drodze powrotnej łakomie spoglądałam na wystawy torebek z zamszu i butów z zamszu - oczywiście w modnym brązkolorze (cholera - nie stać mnie!, czarne muszą pasować). Dziś rano szok - człapiąc z siatami wstąpiłam do naszego centrum ciuchowego - i szok - wystawy zaczynają zmieniac kolory:( I co? Katastrfa:(( Może ktoś mnie uprzedzić , co będzie modne w najbliższej przyszłości????
Obserwuj wątek
    • morphea1 Re: Lekki wątek -brązy:) 26.11.05, 15:10
      a na co?
      Bo u mnie wciaz kroluja brazy... :)
    • kruszynka301 Re: Lekki wątek -brązy:) 26.11.05, 16:56
      zielona oliwko, proponuję ubierać się zgodnie z Twoim typem kolorystycznym, kolor podkreślający Twoją urodę będzie Ci lepiej służył niż aktualnie nam panujący.
      Sądząc po kolorach na ulicy w moim miasteczku, jest to nieustająco różowy:(.
      Jeśli jednak chcesz być na bieżąco, proszę bardzo:
      www.wizaz.pl/moda/artykuly/moda_umiera_mlodo/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka