mego87 26.10.06, 13:48 co jakiś czas wyrastaja mi pojedyncze włoski w okolicach sutków,które namietnie wyrywam.Tez tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ardnaa Re: też macie włłoski na sutkach 26.10.06, 14:06 tak też mamy, ja mam naprzykład wieksze włochy niz mój facet. Przynajmniej ciepło mi w ziemie i podkoszulek nie musze ubierac. Odpowiedz Link
trusia29 nie 27.10.06, 18:37 nie mam:) nie wiem ile Tobie tego rosnie, ale takie coś może wskazywać na nadmiar męskich hormonów (głownie testosteronu), zapytaj o to swojego ginekologa przy najbliższej wizycie Odpowiedz Link
annajustyna Re: nie 27.10.06, 18:43 Niekoniecznie. Jest to (niestety) dosc typowe u dziewczat o wloskim typie urody:((((. Ale oczywiscie nie zaszkodzi sprawdzic poziomu hormonow. Odpowiedz Link
trusia29 Re: nie 27.10.06, 19:51 oczywiscie, że niekoniecznie, jednak atorka postu kiedys tych wlosków nie miala, a teraz jej rosną, więc sprawdzic nie zaszkodzi :) Odpowiedz Link
justysialek Re: nie 30.10.06, 23:32 Oj pewnie, od razu, jest włoskim babochłopem z zaburzeniami hormonalnymi. A ja jestem drobną blondynką, nie mam klopotów z owłosieniem, a pojedyncze włoski wokół sutków są. Moja mam też ma, może to dziedziczne! ja ich nie wyrywam. One same wypadają sobie. Mój mąż też na to nie zwraca uwagi, ale skoro tobie przeszkadza... Odpowiedz Link
mikado1982 Re: nie 01.11.06, 23:19 ja tez mam i wyrywam rośnie mi ich chyba coraz więcej :-)) Odpowiedz Link
asica_81 Re: też macie włłoski na sutkach 02.11.06, 20:45 Widze ze nie jestem sama.A teraz przy ciazy i lekach wydaje mi sie ze jest ich wiecej :-( Narazie nie ruszam moze po porodzie... Odpowiedz Link
kasia_kar Re: też macie włłoski na sutkach 03.11.06, 13:02 Odrdzam wyrywanie, bo z czasem zaczną rosnąć w większej ilości. Lepiej rozjaśnić. Odpowiedz Link
azanna Re: też macie włłoski na sutkach 03.11.06, 13:57 Mam kilka, które zawsze wyrywam. I właśnie sobie uświadomiłam czytając ten wątek, że w ciąży zniknęły (lub raczej nie odrosły). I mogłyby już nigdy nie odrastać:) Odpowiedz Link