karolinka123 13.12.06, 11:12 Dzisiaj moje 21 urodzinki:) Mąż poszedł do pracy na 9:00, ale życzeń mi nie złożył, mam nadzieję, że nie zapomniał, tylko wieczorkiem zamierza, bo mi przykro będzie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domi_mikolka Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 11:17 no to oczko:) wszystkiego najlepszego, najmilszego i najwspanialszego! no i niech Ci ten Twój mąż złoży życzenia:) Odpowiedz Link
pati_m Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 11:26 Wszystkiego najlepszego! :) Ja też mam dziś urodziny - ale 26-te, niestety ;))) Dużo szczęścia i miłości! :) Odpowiedz Link
ulka32 Re: Dla solenizantek!!! 13.12.06, 15:05 Wszystkim dziewczynom na tym forum ktore dzisiaj obchodza urodziny wszystkiego dobrego,aby kazdy dzien miał dla Was dużo miłych niespodzianek i duzo duzo zdrowia i usmiechu . Ulka Odpowiedz Link
karolinka123 Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 11:51 Dziekuje bardzo:* A obie Pati w takim razie rowniez skladam najlepsze zyczenia:) Odpowiedz Link
isztarek Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 11:56 Wszystkiego naj naj i oczywiście WIELKIEEJ pociechy z dzieciatka:) Odpowiedz Link
annielika Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 12:46 wszystkiego najlepszego rowniez ode mnie:) Odpowiedz Link
agnieszka_z-d Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 14:44 Wszystkiego, co tylko sobie wymarzysz, samych najlepszości i mnóstwa Słońca w życiu!!! PS - a ja mam jutro urodzinki. 23. Więc obie jesteśmy postrzelone Strzelce:-))) Odpowiedz Link
prawie.normalny.facet Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 20:04 to ja sie tez podpisuje pod tymi zyczeniami :) a swoja droga, to jak to jest miec urodziny w rocznice Stanu Wojennego? Odpowiedz Link
karolinka123 Re: Mam dziś urodziny:) 13.12.06, 23:50 Czy to bylo zlosliwe? to co w takim razie znaczy miec urodziny w dniu wybuchu wojen itd? i innych katastrof? Ja urodilam sie 13-go i na dodatek w PIĄTEK:) i wcale nie jest mi z tym zle i nie uwazam tego dnia za pechowy, wrecz przeciwnie:) Dziekuje za zyczenia:) Odpowiedz Link
prawie.normalny.facet Re: Mam dziś urodziny:) 14.12.06, 04:02 Nie, to nie bylo zlosliwe. Po prostu nie wiem jak sam bym reagowal majac urodziny w tym dniu. Ale to tylko dlatego, ze 13 grudnia to zawsze bedzie dla mnie smutna data, a z drugiej strony urodziny, zwlaszcza jak czlowiek jest jeszcze mlody to bardzo mile swieto i okazja do zabawy i radosci. Tak wiec pewnie troche bylbym rozdarty pomiedzy tymi dwoma stanami. Ale moze to tylko takie moje odczucia. W kazdym badz razie jeszcze raz podkreslam, ze w moim pytaniu nie bylo ani ksztyny zlosliwosci. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
pati_m Re: Mam dziś urodziny:) 14.12.06, 10:12 Ja w momencie wprowadzenia stanu wojennego kończyłam roczek. Mama wspomina ten dzień jako bardzo ciężki - tata był w tym czasie w Gdańsku, miał dojechać na moje urodziny - oczywiście, nie dojechał, telefony nie działały, nikt nie wiedział, co się dzieje z bliskimi... A z mojego punktu widzenia - jak byłam mała, bardzo mi to przeszkadzało - bo w telewizji w tym dniu nie było nic fajnego, tylko wciąż mówili o stanie wojennym ;) (o którym, dzięki opowieściom rodziców, i tak sporo wiedziałam). A teraz ta data stanowi doskonały przypominacz dla moich znajomych - już kilka razy znajomi zadzwonili do mnie z życzeniami, mówiąc, że włączyli tv, usłyszeli o rocznicy stanu wojennego i od razu im się przypomniało, że mam urodziny. Mam nadzieję, że wyczerpująco odpowiedziałam na pytanie. Pozdrawiam serdecznie! :) Odpowiedz Link
prawie.normalny.facet Re: Mam dziś urodziny:) 14.12.06, 17:46 pati_m, ogromne dzieki ze odpowiedz. mialem wlasnie nadzieje, za ktos podzieli sie swoimi osobistymi doswiadczeniami i odczuciami. serdecznie pozdrawiam :) Odpowiedz Link