Dodaj do ulubionych

Obrażają nas!!!!!!

11.03.07, 00:20
mądre i wszystkowiedzące laski z forum ślub i wesele jeżdżą po nas jak po
łysej kobyle!
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=58818427&a=58821973
nie mogę znieść, jak się wyżywają - nie znając jeszcze prawdziwego życia w
małżeństwie! podjęłam próby sprowadzenia ich na ziemię, ale może źle
zrobiłam?
Może lepiej jak się słodko rozczarują, kiedy poczują na własnej skórze czym
pachnie życie? bo najwyraźniej nie zdają sobie sprawy, że życie to nie tylko
sukieneczki, buciki i bukieciki....
Obserwuj wątek
    • vincentyna Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 00:48
      pomysl o tym, ze niektore z tych dziewczyn, juz zyja z narzyczonymi od wielu
      lat, w jednym domu, prowadzac razem interesy, wychowujac dzieci itd....fakt
      podpisania papierka i zakup bialej sukieneczki niczego nie zmieni....
      fajnie przy okzaji, ze jako "doswiadczona" mezatka zyczysz tym mlodym by sie
      "slodko rozczarowali" .....trzeba bylo sobie lepszego meza znalezc a nie teraz
      wszystim zyczyc wszystkiego najgorszego... mimo wszystko zycze ci powodzenia :)
      • zoofka Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 22:08
        a skąd wiesz, że ja do grupy tych kobiet nie należę?
        Doprawdy zastanawia mnie w jaki sposób niektóre osoby wysnuwają tak daleko
        idące wnioski z jednego postu, kilku zdań. Bo nie napisałam nigdzie, że
        znalazłam sobie złego męża. A Ty vincentyno piszesz o tym że mogłam sobie
        znaleźć lepszego :))))

Masz rację pogłaszczę po główce te forumowiczki które piszą że urodziłyście się
        po to żeby zostać frustratkami...Wszystkie na tym forum łącznie ze mną, chociaż
        ani jednego sfrustrowanego postu nie założyłam tutaj.
    • kamelia04.08.2007 Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 10:45
      nie obrażają was, tylko wam współczują, próbują sie zastanawiac dlaczego wasze
      życie sie układa inaczej

nie macie monopolu na madrość zyciową, a róznica miedzy nami jest taka, że w
      jesteście po ślubie, a my przed.
      naturalnie, że macie dystans do tego jaki bukiet do sukni, czy buty pasują itd.
      my tez po slubie pewnie uznamy, że te detale nie były tak istotne, jak sie
      wczesniej nam wydawało.

po co tyle zawiści, aż jad cieknie z ust...
      • lenchen Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 10:50
        E tam, uogólnianie nigdy nie jest dobre i niczemu nie służy. Mężatką nie
        jestem, wchodzę tu systematycznie, coś popiszę jak mam ochotę i jest ok. Mam
        luz i dystans.
        • lenchen Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 10:55
          A co do ślubu/wesela. Moim zdaniem jest to zwykła strata czasu i przede
          wszystkim pieniędzy oraz energii, żeby to wszystko organizować i przygotować.
          Temat nie jara mnie, więc nie udzielam się na forach ślubnych, sukienek nie
          oglądam, nie rozmyślam nad tortem więc nie wypowiadam się. Najlepiej nie
          wchodzić gdzieś, gdzie nic nas nie interesuje i kłopot z głowy.
      • zoofka Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 22:12
        > nie obrażają was, tylko wam współczują, próbują sie zastanawiac dlaczego
        wasze życie sie układa inaczej

Czemu piszesz WASZE? przecież też jesteś uczestniczką forum Młode mężatki
        pisząc ten post... Nieważne że ten postjest cholernie daleki od frudtracji.

Ty też według opinii tamtych lasek jesteś frustratką itede... poczytaj czym
        jeszcze. Zgadzasz się z tymi opiniami o samej sobie?
      • zoofka Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 22:18
        cytaty:
        "oby nam rozumu jak im nie odebrało:))))"
        "One nigdy nie byly takie jak my, one sie urodzily sfrustrowane i z pretensjami
        do calego swiata"

no i cytując Ciebie: "po co tyle zawiści, aż jad cieknie z ust..."
        • arwen8 Re: Obrażają nas!!!!!! 11.03.07, 22:34
          Zoofka, może starczy już tego obgadywania na obydwu forach?
          • zoofka Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 23:35
            chyba wystarczy. Masz rację.
    • annb komuś się nudzi? 12.03.07, 09:56
      ??
      każdy ma prawo do marzeń
      :-)
    • oxygen100 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 14:13
      alez one sa przeurocze z tymi ich problemami kalibru czy na slubie w powietzre
      wypuscic golabki czy motylki? a mzoe raczej muchy tse tse:))
      Naprawde nie warto siet az tak tym przejmowac. Kto wie, moze niedlugo tu
      przyjda plakac, ze maz wypasa konika na zielenszej laczce:))))
      Kocham forum slub i wesele pasjami:))
      • zosiaczek25 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 15:24
        Sorry, nie rozumiem waszej niecheci do siebie nawzajem. Jestem tutaj po raz
        pierwszy. Na forum siw od tygodnia regularnie czytam i komentuje. Ale bez
        przesady. Jakos nie pytalam nigdy, czy lepsze fruwajace golabki czy motylki, czy
        ecri (czy jakkolwiek sie to cholera pisze) czy biala. Mam troche problemow z
        organizacja slubu i wesela. Kazdy ma swoja osobista sytuacje. Ja z
        organizowaniem imprezy i formalnosci koscielnych jestem zdana wylacznie na
        siebie, wiec czesto pytam dziewczyny, jakie maja doswiadczenia, co mysla. Czy
        jest w tym cos zlego? To, ze niektore z nich mysla wylacznie o tym, coz, tak
        bywa. Ale nie wszystkie osoby piszace na tym forum sa ksiezniczkami, ktore maja
        siano w glowie. Ja mam wlasnie ferie i musze pisac zakichana prace o dysleksji
        na jedno z seminariow. Pozatym codzienne obowiazki domowe. Nie mozna sobie
        czasem zrobic pauzy i poczatowac o czyms przyjemnym? A Twoj komentarz brzmi tak,
        jakbys mi np. zyczyla, aby moje malzenstwo jak najszybciej sie nie udalo. Jestem
        juz pare lat z moim N i mieszkam z nim pare lat. Znamy sie dobrze, ufam mu i nie
        sadze, aby poszedl niedlugo wypasac sie na zielenszej trawce. Gdybym w to
        wierzyla, w zyciu bym nie wychodzila za maz. Oczywiscie nikt nie ma gwarancji,
        ze po latach tak sie nie stanie. Ale czemu mialabym myslec o takich smutnych
        rzeczach?Jesli robie wszystko dla tego zwiazku, nie bede przynajmniej miala
        sobie w przyszlosci nic do zarzucenia. Kazdy dostaje to, na co w danej chwili
        zasluguje. Wiem, ze komentarze dziewczyn z siw nie sa wyszukane, ale nie
        wsadzajcie wszystkich do jednego worka.
    • ashton Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 14:25
      Czyżby wojna ślubnoweselna - młodziutkomężata pod flagą biało-czerwoną?
      Ja jestem na obu forach, więc okrakiem na barykadzie ;-)
      • ef14 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 14:39
        ja też - acz od niedawna - czytam i czasem się udzielam na obydwóch. tu inne
        problemy tam inne.
        tak wiec Ashton, powiększaj barykadę, dołączam :)
        • oxygen100 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 14:50
          i tez zasiadziesz okrakiem??:P
          • ef14 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 15:00
            okrakiem, bokiem, przewieszę się na pół, uczepię pazurami :)
      • zoofka Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 23:36
        Oh Ashton! jak miło Cię mieć okrakiem na barykadzie :))))
    • oxygen100 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 14:52
      a propo cipuniek z SiW. Kiedys zrobily mi taka psychoanalize ze odpadlam i z
      tydzien sie ze smiechu zataczalam, jak sobei przypomnialam. najbardziej
      podobala mi sie konkluzja ze zapewne mam za duzo tluszczu:)) Tylko ze ja nosze
      teraz chyba 34:P
      • bacha1979 oxygen100 12.03.07, 15:07
        nie tylko na siw taka "analiza" jest bardzo popularna.
        Jeśli tylko nie idziesz razem z "tłumem", napewno jesteś gruba i nieszczęśliwa
        no i niekochana.:PP
        • ashton Re: oxygen100 12.03.07, 15:10
          Hehe jestem przykładem na to że można być grubym i szczęśliwym ;-)
          Mnie się dostało i na mężatkach i na ślubnym, zresztą niejednej z nas pewnie.
        • chiara76 Re: oxygen100 12.03.07, 15:51
          bacha1979 napisała:

> nie tylko na siw taka "analiza" jest bardzo popularna.
          > Jeśli tylko nie idziesz razem z "tłumem", napewno jesteś gruba i
          nieszczęśliwa
          > no i niekochana.:PP

zapomniałaś dodać , że jeszcze "żałosna" (to moja ukochana inwektywa na
          wszelakich forach:)...
        • zoofka Re: oxygen100 12.03.07, 23:37
          i pryszczata - zapomniałaś :)
          • ashton Re: oxygen100 13.03.07, 09:17
            I sfrustrowana seksualnie... delikatnie mówiąc. Albo wprost: "permanentnie
            niedorżnięta" ;-)
      • kalina81 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 15:11
        oxy jak możesz takim rozmiarem mi w twarz rzucać, ja zaczynam się zbyt dobrze w
        38 czuc i mnie dołujesz:>
        niech mnie kto w zad kopnie, zebym ćwiczyła aaaaaa
        ps własnie sie w piekarniku muffiny cytrynowe z jabłakmi i cynamonem dopiekają,
        mllaaaaask
        • ashton Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 15:16
          <kop w zad>, ale taki jak bumerang, żeby wracając i mnie dosięgnął - mam 8 kg
          do zrzucenia...
        • chiara76 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 15:51
          kalina81 napisała:

> oxy jak możesz takim rozmiarem mi w twarz rzucać, ja zaczynam się zbyt dobrze
          w
          > 38 czuc i mnie dołujesz:>
          > niech mnie kto w zad kopnie, zebym ćwiczyła aaaaaa
          > ps własnie sie w piekarniku muffiny cytrynowe z jabłakmi i cynamonem
          dopiekają,
          > mllaaaaask

przestań, bo narobiłaś mi apetytu;)
        • oxygen100 Re: Obrażają nas!!!!!! 12.03.07, 16:54
          kochana, tak wyszlo ze ostatanio nieco podupadlam na zdrowiu i tak sie zrobilo.
          Mam zamiar sie odkuc bo wygladam jak nędza:P Wcale mnie to nie cieszy:P
    • burza4 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 11:49
      zaglądając na ŚiW z nostalgią wspominam czasy, kiedy wierzyło się jeszcze w
      miłość do grobowej deski oraz to, że "będą żyli długo i szczęśliwie":)
      tam dominuje naiwna wiara w to, że wszystkie małżeńskie problemy, które są
      udziałem innych - ICH dotyczyć nie będą, bo wszak się kochają:) - jakoś nie
      przychodzi im do głowy że mężowie tych innych też kiedyś swoje narzeczone na
      rękach nosili - niestety jakoś dziwnie po ślubie nie przekłada się to na
      noszenie siatek z zakupami ...
      • zosiaczek25 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 11:54
        No to masz pecha. Moj nosi siatki z zakupami, gotuje, pierze, w niedziele caly
        dom wysprzatal (lepiej niz ja). Trzeba patrzec oczami a nie inna czescia ciala.
        I na charakter a nie na portfel.
        • ashton Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 12:04
          U nas niewiele się zmieniło. Jak się tłukliśmy przed ślubem, tak i po ślubie ;-)
          • kalina81 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 12:15
            ja tam zdeydowanie wolę patrzeć na portfel, posprzątać moge sama, żadna praca,
            ugotowąc, zrobic zakup, proszę bardzo, dla mnie sama przyjemność, a chłop ma
            pracowac i zarabiać na swoją panią i już. Bo ja do pracy zarobkowej jakaś
            niechętna jestem.
        • ela.buu Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 12:14
          Docinasz innym a ja Ci napisze ze do prania i sprzatania to mam sprzataczke do
          myci a podlogi robota store.irobot.com/product/index.jsp?productId=2371402
          a meza mam po to zeby mnie nosil na rekach i spelnial moje niewypowiedziane
          marzenia
          • zosiaczek25 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 14:05
            Jezeli ja docinam, to nie wiem, jak mam okreslic Twoja wypowiedz. I dziwicie
            sie, ze inni nazywaja was frustratkami? Nie mozna spokojne po wiedziec, co sie
            mysli, zeby stado wszystkowiedzacych sie na czlowieka nie rzucilo. Skoro juz tak
            wyliczasz, kogo do czego masz, to zapytam- do poprawiania bledow
            interpunkcyjnych tez masz kogos? I skoncz z tym tonem paniusi wiedzacej wszystko
            o zyciu, bo wiekszosc z forum siw z pewnoscia jest bardziej doswiadczona zyciow,
            a sadzac po twojej wypowiedzi, dojrzalsza od ciebie.
            • ashton Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 14:15
              Te dwa fora wbrew pozorom mają wiele wspólnego - oba to "plujki".
              Ale i tak je lubię, chociaż nie raz mi się dostało.
        • burza4 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 13:26
          mój obecny też sprząta i pierze (aż zanadto jest w tym gorliwy), tylko o
          gotowaniu nie ma pojęcia; co nie znaczy, że jest ideałem.

Po własnym rozwodzie i obserwując okoliczne związki nie mam złudzeń, że jakieś
          problemy mnie na pewno nie będą dotyczyć. W jakimś momencie mogą zacząć.

z biegiem czasu nieuchronnie z każdego (nas też) wychodzą wady i
          przyzwyczajenia, które dla drugiej strony jakiś problem stanowią - i to jest
          normalne. Jedni te problemy rozwiązują lepiej, inni gorzej - ale nikt przed tym
          nie ucieknie. Parafrazując stary dowcip można by powiedzieć, że jak ktoś
          twierdzi że nie ma w małżeństwie problemów, to znaczy że jest na nie ślepym.
          • deela ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 15:03
            po pierwsze czytajac forum slub i wesele do posiku doprowadzaja mnie takie
            debilne problemy jak sukienka za 4000 ktora? <czyli wybierzcie mi kiecke> jaki
            tort? ile sukienek <jedna agentka miala az 4 hahahah i wszystkich zamierzala
            uzycaaa jestem usukienkowiona i niebezpieczna iihaaaaaaaaa> wlsany slub
            zaplanowalisMY i wyprawilisMY w m-c (podkreslam owo MY bo mam wrazenie ze
            wiekszosc tamtejszych panienek same kwicza nad tymi wszystkimi pierdolami) nie
            nie bylam w ciazy dla zainteresowanych
            kiecka kupiona w jeden dzien <za cale 320 zl> gajer tak samo tort fundnela sala
            itd itp (PS to wszystko pod wawa wiec wszystko sie da)
            po slubie bez zbednych ceregieli udalo mi sie zajsc w ciaze i NORMALNIE JA
            PRZEZYC (vide przezabawne momentami forum ciaza i porod w ktorych padaja debilne
            pytania czy jak zjem gruszke zaszkdze dzidzi?????) meza mam dobrego i nie
            wyobrazam sobie zeby cos sie mogla calkiem u nas popitolic chociaz nie mamy
            SAMYCH rozowych dni i jest nam czasem ciezko, tak przrrobilam mieszkanie z
            tesciami i mimo ze zylismy w nedzy to sie wyprowadzilismy kiedy bylam w 5 m-cu
            ciazy wiec dla obecnych tutaj pan ktore narzekaja podpowiadam DA SIE <tym razem
            mowie o warszawie wiec znowu straszenie mnie cenami i kosztami nic nie da> wiec
            nie qmam ani slubu i wesela (dziwaczki slubne zal mi ich przyszlych mezow bo nie
            chcialabym miec kobiety ktora 8 m-cy wybiera fryzure slubna) ani ciazy i porodu
            (w wiekszosci zwykle idiotki ktore tratuja sie jak swiete nietykalne krowy-
            zazwyczaj te w pierwszej ciazy bo te kolo ktorych biega np dwulatek nie pytaja
            <czy podnoszac torebke cukry uszkodze dzidzi?>) ani tych z niemowlaka (pytaja
            JAK maja dzisiaj ubrac dziecko hhahahahahah mam pierwsze dziecko i 0 doswiadczen
            z innymi ale jedna uwaga poloznej na ten temat mi wystarczyla) ani nie qmam co
            poniektorych mlodych mezatek ktore np skarza sie ze z tesciowa nie da sie zyc:
            jakby sie nie dalo wyprowadzic <prawie ZAWSZE sie da> albo narzekaja ze maz
            skarpetki rzuca......
            wiec prawie nigdzie nie pasuje ale czasem udziele sie swoja wszem madroscian dla
            niektorych zarozumialstwem wrecz zeby dac znac swiatu ze sa jeszcze normalne
            kobiety na tym swiecie
            • zosiaczek25 Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 15:14
              Jak bys gdzies postawila kropke, to latwiej by cie bylo zrozumiec. Skoro tak
              wnikliwie analizujesz forum siw, to z pewnoscia wiesz tez, ze ja na przyklad
              nigdy nikomu nie chwalilam sie suknia, bucikami, fryzurka, nie pytalam czy
              motylki czy golabki, jakie kwiaty, tort i inne duperele. Tez mnie smiesza takie
              problemy. A wiec wybacz, ale nie kazda z tych dziewczyn tylko tym sie zajmuje.
              Ja jade do Polski na 5 dni i wciagu tego czasu chce zalatwic wszystko. Nie
              zamierzam sie miesiacami zastanawiac nad sukniami czy bucikami. I na pewno nie
              beda one kosztowac 4000. Na forum jest tez poruszanych wiele innych kwestii. Ale
              jesli wy czytacie tylko te glupie... coz. kazdy wybiera to, co go interesuje.
              • deela Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 17:09
                "Jaka jest roznica wieku miedzy ...
                frmy organizujace ślubi i wesela
                huczne-wesele
                fotki slubne sexi
                Pomożcie - gdzie ślub w Warszawie???
                Film ze ślubu- jaki typ
                Kiecka, pomocy... :)
                nie moge znalezc takiej sukni :(
                obowiazki swiadkowej
                Ja tez juz kupilam suknie -ocenicie???
                Podoba się Wam sukienka ślubna A.Świątczak?
                w czym na wesele??
                Czy zakładacie biustonosz pod sukienkę?"

scisly top watkow z dzis (pominelam te adresowane osobiscie) wybacz nie trzeba
                szczegolnie wydlubywac glupich watkow wiekszosc jest takich
                nie ekscytyuje sie nickami nie interesuje mnie kto co pisze, ale widze ze
                wiekszosc wypowiedzi tam zwyczajnie jest durnowatych jakby po slubie nie bylo
                juz nic a udany gwarantowal dostatnie zycie,m, czasami czytam co lepsze kaski
                mezowi i on z podziwu nie moze wyjsc ze ktos (w dodatku publicznie) rozwodzi sie
                nad krojem czcionki na zaproszeniach, mowi ze za cholere nie chcialby takiej
                baby bo to pewnie jedna z tych co sie 2345678 razy przebiera przed wyjsciem z psem
                no ale juz pomijajac to wspomnialam w swoim poprzednim poscie ze WIEKSZOSC
                takich panienek tam jest, wiec zakladam istnienie mniejszosci podazajacej w
                strone normalnosci
                i tak samo tu nie rozumiem publicznego rozpamietywania i rozstrzasania rzeczy
                oczywistych: maz mnie bije? tpo zaprzeporszeniem spierdalam od niego dalej niz widze
                malzenstwo sie sypie? uwazam ze nie warto marnotrawic zycia na jakakolwiek
                dlugotrwala walke... siedzi przy kompie? no coz moze lubi___ u nas to ja wiecej
                gram od meza i wcale mi nie przeszkada kiedy on to robi...... o kompa jakos sie
                nie pobilismy (nawet chcemy kupic drugi i grac po sieci)wychodzi na piwo z
                kunmplami? ustalcie kolejnosc w ta sobote ty w nastepna ja.... wszystko da sie
                pogodzic zalagodzic zalatwic
                oczywiscie ludzie maja bardsziej skomplikowane problemy w zyciu i stany
                emocjonalne w ktorych ciezko nad zyciem zapanowac........ czasami staram sie
                doradzic ale zazwyczaj.... no lapy przed kompem opadaja jak pletwy
                wlasciwie zauwazylam ze na wiekszosci forow tematycznych panuje pewna maniera i
                nowym szybko sie udziela
                np jak juz ktos wpadnie na SiW moze faktycznie od tyh sukienus i buciczkow zglupiec
                tak samo sie czulam kiedy wpadlam na CiP a tam ginek tempka owu fasolka
                (autentycznie nie wiedzialam co za cholera z ta fasolka) brzunio i moje ulubione
                PRZYTULANKO (dla niewtajemniczonych oglupiale ciezarne mowia tak na sex) czulam
                sie jak na innej planecie
                ale nadal uwazam ze najwazniejsze to nie dac sie oglupic byc soba i nie dac sie
                zdominowac netowi... miejcie czasami wlasny rozum to nie szkodzi
                • ashton poniekąd nie na temat ;-) 13.03.07, 17:16
                  Ktoś pamięta, od kiedy zaczął się boom na nazywanie dziecka w łonie
                  matki "fasolką"? No okropne jest to określenie! A rozpleniło się jak... fasola.
                  • deela ciagnac offtopa 13.03.07, 17:21
                    w ogole ohydne ze juz nie wposmne ze nie wiedzialam na poczatku o co cho
                    kiedy sie zaczelo nie wiem, moze od czasow usg? w sumie zarodek w 6-7 tc wyglada
                    jak fasola ale bez przesady dla mnie to byl dzieciak plod
                    a pozniej znaczy juz w polowie ciazy mowilam ze to gowniarz gnojek obcy i
                    pasozyt ku oburzeniu otoczenia co mialam zreszta gdzies.....
                    w ogole jak mamusiunia nie maslani nad dzidziateczkiem to jest wyrodna, no coz
                    biedne to moje dziecko :o
                    a kiedys babka w 37 tc chciala w blizej nieokreslony sposob sprawic przyjemnosc
                    swojej FASOLCE
                    37tygodniowa fasolka
                    mialam ubaw :)
                    • lenchen Re: ciagnac offtopa 13.03.07, 17:32
                      >na CiP a tam ginek tempka owu fasolka
                      >(autentycznie nie wiedzialam co za cholera z ta fasolka) brzunio i moje
                      ulubione
                      >PRZYTULANKO (dla niewtajemniczonych oglupiale ciezarne mowia tak na sex) czulam
                      >sie jak na innej planecie

Bawi mnie to słownictwo do łez. Czuję też lekkie zniesmaczenie słysząc tego
                      typu określenia, szczególnie z ust dorosłej kobiety...
                      Ale fakt, zgadzam się w pełni: nie można dać się zwariować i zgłupieć przez
                      internet. I nie powinien on być jedynym źródłem info. I - moim zdaniem - lepiej
                      i przyjemniej jest poprosić o radę/pogadać z dobrą koleżanką/kolegą w realu -
                      praktykuję to z powodzeniem (z malutkimi wyjątkami).
                • napolnoc Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 18:38
                  hehe, tu scisly top tez nie lepszy :PPPPP

Obrażają nas!!!!!! (42) zoofka
                  13.03.07, 17:32
                  • Nazwisko dziecka (6) braat1
                  13.03.07, 16:18
                  • Jak poderwać faceta :)))) ??? (15) tofik78
                  13.03.07, 14:13
                  • nie chcę zmieniać nazwiska po ślubie:( (27) mademoiselle27
                  13.03.07, 13:36
                  • do wszystkich zalamanych tesciowymi (15) konwalka
                  13.03.07, 13:25
                  • Jak się Wam oświadczył Ukochany?? (33) mojra25
                  13.03.07, 12:22
                  • Przerazacie mnie i ostrzegacie (9) kogiel_mogiel
                  13.03.07, 11:46
                  • Mąż mnie zdradził... (58) karafka7
                  13.03.07, 03:09
                  • siedem lat... i koniec? Pocieszcie...

No jak dla mnie to oba Top10 wyglada zastanawiajaco podobnie, hehe.
                  No dobra, nie ma sensu dalej sie przekrzykiwac, na forum ciazowym czy modowym
                  tez idiotycznych watkow na peczki, hehe.pozdr.
                  • lenchen Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 19:34
                    No, chyba nie ma sensu się licytować. Lepiej niech każdy pozostanie na "swoim"
                    forum :-))
                    • zosiaczek25 Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 19:45
                      Tez dochodze do tego wniosku. Myslalam tylko, ze tu fajniej, powazniejsze moze
                      topiki. Ale tu taka grobowa nuta i... za przeproszeniem, obrabianie d...
                      Zobaczymy sie za 15 lat, jak ja tez bede przechodzic menopauze. Pa!
                  • zosiaczek25 Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 21:04
                    Jak to bylo? Goraca Dziesiatka listy przebojow?
                    • ashton Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 21:09
                      Hehe, pół roku temu sama zakładałam na ślubnym wątki nadające się do gorącej
                      dziesiątki. Ale chociaż gołąbków nie puszczałam...
                      • zosiaczek25 Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 21:11
                        A ja puszczam?
                        • ashton Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 21:19
                          Ależ skądże ;-)))
                          Mój najbardziej hitowy wątek ciągnął się 2 miesiące - od decyzji o ślubie do
                          ślubu - i dotyczył tego, że teściowie nie chcieli przyjechać na nasz ślub
                          pociągiem, tylko wynajętym autem z kierowcą, który oczywiście miał być na
                          przyjęciu. Zresztą wizje codziennie im się zmieniały i codziennie skrupulatnie
                          to odnotowywałam w rzeczonym wątku.
                          Chyba już gołąbki są bardziej strawne!!!
                          • zosiaczek25 Re: ja chyba jestem nienormalna 13.03.07, 21:23
                            wow! respect. Moj o bezsensownej szopce z dziekowaniem rodzicom ciagnal sie
                            tylko chyba 3 dni. A i tak bylam zaskoczona, ze tak dlugo. Moze to okrutne, co
                            teraz powiem, ale moja droga, w brew pozorom, nie jestes najlepsza pod tym
                            wzgledem (choc pewnie w scislej czolowce. Niestety nie sprawdzalam). Z tego co
                            widze, to watek o suwaczku bije wszystkie i tak na glowe... niezle.
                            • ef14 Re: ja chyba jestem nienormalna 14.03.07, 17:26
                              Ashton, podeślij linka do wątku o teściach, bo lubię czytać Twoje posty :)
                              • ashton wątek o teściach ;-) 14.03.07, 20:21
                                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=47009813&a=47009813
                                Pamięć mnie zawiodła - nie dwa miesiące, tylko miesiąc się ciągnął.
                                • napolnoc Re: wątek o teściach ;-) 15.03.07, 23:33
                                  ty to wogole jestes gwiazda obu forow :D
                                  i wcale sie nie nabijam, gdyby nie Twoje posty to by mozna bylo z nudow umrzec ;P
    • trusia29 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 19:48
      dawno tu nie zgladałam i dawno równie glupiego wątki jak ten nie widziałam...
      autorka jakies kompleksy widac ma i chrakter typowego polaka - jak nie ma o co
      się kłocic to się coś wymysli...
    • caysee Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 20:29

Kobiety, robicie sobie sztuczne problemy. Jak sie komus nie podoba poziom danego
      forum, to niech tam nie wchodzi i nie czyta. Licytowanie sie ktore forum jest
      bardziej beznadziejne i ktore panny maja wiecej wody w mozgu to DZIECINADA, po
      prostu. Tak samo wrzucanie wszystkich do jednego worka:
      - na forum slubnym tylko glupie panienki calymi dniami myslace o sukieneczkach,
      - na forum mlode mezatki same sfrustrowane kobiety z beznadziejnymi problemami,
      - na forum ciazowym wszystkie swiata poza brzuchem nie widza.
      Jasne. Bo swiat to czarno-bialy jest, a ludzi mozna wsadzic do szufladek i pojsc
      do innej szufladki i sie z nich ponabijac. No doslownie - Szuflandia.
      • zosiaczek25 Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 20:51
        Sorry, ze sie tak wyraze, ale wyjelas mi to z ust.
      • ashton Re: Obrażają nas!!!!!! 13.03.07, 20:57
        Nie no, Szuflandia była fajniejsza :-)))
    • zosiaczek25 Jestem ofiara szufladki!!! 13.03.07, 21:16
      Obydwa fora (?) sa przezabawne. Tam dziewczyny z problemami i rozterkami,
      ktorych ja na dwa miesiace przed slubem jakos nie mam tutaj kobiety, ktore
      smieja sie z tamtych, ze nie dojrzale, a same pisza histeryczne opinie i wyzcza
      tamtym wszystkiego "najlepszego". Ach. Fajnie jest tak sobie poczytac takie
      rzeczy w przerwie miedzy tomami o dysleksji i prasowaniem sterty ciuchow.
      • ashton Re: Jestem ofiara szufladki!!! 13.03.07, 21:20
        Zosiaczek! Oddam żywego Męża z dysleksją za te tomy o dysleksji...
        • zosiaczek25 Re: Jestem ofiara szufladki!!! 13.03.07, 21:25
          Ja Ci moge liste z bibliografia przeslac. Tylko to po niemiecku... I z tego tez
          wzgledu jeszcze glupsze chyba...
        • zosiaczek25 Re: Jestem ofiara szufladki!!! 13.03.07, 21:26
          A za meza dziekuje. Mam swojego faceta, ktory nie wie do konca, gdzie jest prawa
          a gdzie lewa. "A teraz skrec w prawo" (mowi pokazujac prawa reka w lewa
          strone... hihi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka