Dodaj do ulubionych

Karma Dolina Noteci

11.03.15, 08:59
Witam wszystkich. Ostatnio trafiłem na karmę jak w tytule "Dolina Noteci". Co o niej sądzicie bo powiem szczerze, że wygląda ciekawie. Mój pies uporał się z nią szybko. :)
Chodzi mi o karmę mokrą z serii Dolina Noteci Premium. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • huszinmalu Re: Karma Dolina Noteci 08.04.16, 13:34
      Mój pies ostatnio polubił produkty Granum karmy-granum.pl/. Cieszę się, bo mają super jakość. Wcześniej jadł tylko resztki ze stołu, także to duży skok jakości!
      • alpepe Re: Karma Dolina Noteci 17.04.16, 20:35
        nie wierzę w ani jedno słowo.
        • vetpli Re: Karma Dolina Noteci 26.04.16, 17:43
          spróbuj zmienić dietę...może pomoże...
      • vetpli Re: Karma Dolina Noteci 27.04.16, 11:46
        wiem o czym mówisz..mój wcina już drugi rok Elite Lamb&Rice Granum i jest rewelacja...
        około 50 procent mięsa za 15kg płace 140pln :))))
    • marek.zak1 Re: Karma Dolina Noteci 15.04.16, 23:02
      pafko_1 napisał(a):

> Witam wszystkich. Ostatnio trafiłem na karmę jak w tytule "Dolina Noteci". Co o
      > niej sądzicie bo powiem szczerze, że wygląda ciekawie. Mój pies uporał się z n
      > ią szybko. :)
      > Chodzi mi o karmę mokrą z serii Dolina Noteci Premium. Pozdrawiam
      -----------------------------------
      Jest OK. Moja bokserka ją lubi,
    • karmopedia Re: Karma Dolina Noteci 11.09.16, 19:23
      Jak na puszkę, to skład dość średni. Nie jest zła, ale też niczym się nie wyróżnia wśród pozostałych karm mokrych. Animonda GranCarno i Carnilove Wild Meat ma bardzo fajny skład. Poniżej linki do recenzji Doliny Noteci i Carnilove :)

www.karmopedia.pl/dolina-noteci-mokra-karma-dla-psow-puszka/
      www.karmopedia.pl/animonda-grancarno-mokra-karma-dla-psow-puszka/
      • karmopedia Re: Karma Dolina Noteci 11.09.16, 19:24
        Przepraszam, recenzji Doliny Noteci i Animondy :P
    • kamila860 Re: Karma Dolina Noteci 19.09.16, 10:58
      UWAGA!!!! PO PEDIGREE MÓJ PIES ZACHOROWAŁ...BÓL BRZUCHA TEMPERATURA - JESTEM PEWNA ŻE TO PRZEZ PEDIGREE BO DOSTAŁ ZNOWU SASZETKĘ I ZNOWU ZACZĄŁ GO BOLEĆ BRZUCH I MIAŁ TEMPERATURĘ..... TRUCICIELE I TYLE W TEMACIE
      • izazalew Re: Karma Dolina Noteci 29.09.16, 07:18
        Też swego czasu kupowałam marketówki... ale jak zaczęły się duże problemy zdrowotne u zwierzaków to zrezygnowałam... skład tych karm jest okropny!!! Kingsmoor muszę wypróbować, może im posmakuję;) skład mi odpowiada no i to naturalne składniki bez zbędnych zapychaczy
      • a_karpik Re: Karma Dolina Noteci 29.12.16, 12:28
        mam owczarka niemieckiego nasz wet powiedział, że w żadnym wypadku nie dawać mu pedigree, darlinga i chappi bo to najbardziej chemiczne karmy. psy chętnie je jedzą bo ładnie pachną ale bardzo często (i to z reguły psy rasowe z wrażliwym układem pokarmowym) mają problemy żołądkowe i skórne. Mój np. ma uczulenie na ryż (dostaje biegunki po nim) i kurczaka (drapie się po nim). Generalnie daje mu Animode Gran Carno wołowina z jagnięciną, nie ma w nim żadnych zbóż. Doliny Noteci nie chciał jeść jak mu chciałam wprowadzić urozmaicenie. Musisz spróbować czy Twój pies będzie jadł i czy nie będzie miał uczulenia. :)
      • miiki232506 Re: Karma Dolina Noteci 11.07.24, 08:31
        Od kiedy daje się psu pedigdree ? To jest trucizna. I niech mu nikt nie mówi że "mój pies je i nic mu nie jest " do czasu!! Pies nie powie ze go goli. Pedigree wiskas chacie i te różne straszne ala "Karmy" maja znikomy procent podrobow a jak wiemy podroby to jie mięso. A jakieś ścinki trociny i tak dalej. Nie powinny wyjść wgl na produkcję a kosztuje drożej niż wysokiej jakości dobra karma !! Wystarczy spojrzeć pedegre praktycznie nie ma mięsa. Jak już to są karmy które nie są drogie a mają aż 74 procent mięsa i witaminy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka