kasia12343 23.08.05, 21:52 Witam! Jestem zainteresowana kupnem psa. Chciałabym, żeby to był golden retriver. Mam duży ogród i mieszkam blisko lasu, zatem pies miałby sporo miejsca żeby się wybiegać. Pies niekoniecznie musi być rasowy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agaciora Re: kupię goldena 24.08.05, 10:42 To zdecyduj się czy chcesz golden retrievera czy nierasowego psa, bo nie ma nierasowych golden retrieverów !!!!!! Zastanów się jak może być nierasowy pies jakiejś rasy ?????!!!!!!!!!!!!!! Może chodzi ci o nierodowodowego (a to zupełnie co innego jest) A tak w ogole (w celu zrozumienia tej kwestii) proponuję lekturę stron: www.klubgoldena.com www.goldenretriever.pl Znajdziesz tam wiele cennych informacji m.in. informacje o hodowlach, kupnie szczeniaka Odpowiedz Link
galeriacytryna Re: kupię goldena 28.08.05, 12:20 moge oddac ci goldena za darmo - ma 4 lata, jest bardzo fajny, wychowany, towarzyski, przemile zwierze. dostalam go na wakacje na przechowanie i wlascicielka nie moze go teraz odebrac - z powodow niezaleznych od niej, a ja wyjezdzam bardzo czesto - taka mam prace, nie mam go z kim zostawiac.czekam na jakis odzew. moj telefon 0 600 466 887, jakbys cciala sie czegos wiecej dowiedziec. Obawiam sie, ze bede musiala go oddac do schroniska, a tego bym mu nie zyczyla. pozdr,asia Odpowiedz Link