saluti 04.06.07, 12:34 Czy ktos moze mi polecic dobry pensionat dla psow w Warszawie lub bliskiej okolicy. Bede b. wdzieczna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edithea Re: Hotel dla psow Warszawa 04.06.07, 15:27 Ojej podpinam się bo ja też szukam! Czas wakacji :) Może ktoś poelci stronę www z jakąś listą? Ja szukam hotelu w okolicach Marek pod Warszawą, coś tam powinno być bo to zielone tereny już pod miastem. Może ktoś zna?? Odpowiedz Link
mikeone_pl Re: Hotel dla psow Warszawa 05.06.07, 14:01 Spróbujcie skontaktować się z tym panem. www.szkoleniepsow.pl/kontakt.html Mój psiak jest tam szkolony. Na stronie jest informacja, że mają też hotel dla zwierzaków. Nie wiem co prawda, czy to już działa i jak to wygląda (na stronie informacja, że strona w rozbudowie), aczkolwiek mogę szczerze polecić zajmujących się tym panów. Są naprawdę świetni. Psiaki nie chcą od nich wychodzić.. :P Odpowiedz Link
spanielek3 Re: Hotel dla psow Warszawa 29.07.07, 07:49 w www.vetka.pl jest maleńki hotelik przy kilince. Modlińska jest niedaleko Marek Odpowiedz Link
techmaster2004 Re: Hotel dla psow Warszawa 10.08.07, 22:41 www.dorgladiator.info.pl/?p=hotel Odpowiedz Link