Dodaj do ulubionych

opowiadamy!!!

21.10.09, 20:56
wczoraj miałam doła! a dzisiaj sobie przypomniałam kilka miłych rzeczy: np.
jak jeden z uczestników szkolenia, które prowadziłam był pod tak wielkim
urokiem mojej urody(w końcu ktoś mnie docenił), że przez kilka miesięcy co
tydzień przysyłał mi czekoladki wink
a Wy jakie macie takie pozytywne historie, których wspominanie sprawia, że
czujecie się lepiej?
Obserwuj wątek
    • b.wicia Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:04
      ojej, to jakieś miłe rzeczy z ostatniej chwili. Byłam na imprezie erasmusów, i spotkałam mojego bliskiego kolegę z czasów podstawówki. Nie widzieliśmy się od kilku lat, i chyba przez pół godziny mi mówił: Beata, jaka ty śliczna jesteśsmile jaką masz super figurę, fajną fryzurę, jesteś najładniejszą dziewczyną w tym klubiesmilea Jego kolega, pewnie codziennie dostajesz jakieś niemoralne propozycjesmilebyli już wcięci, ale mimo wszystko, pomyślałam przez chwilę, że chyba jednak mogę się podobaćbig_grin a księcia z bajki nadal nie widaćtongue_out
      • b.wicia Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:16
        kurcze, i jeszcze jedno, pytałam się tego mojego kolegi, że jak jestem taka
        fajna, to czemu tak naprawdę nikt nie zaprasza mnie na takie prawdziwe randki i
        powiedział, że faceci pewnie myślą, że za wysokie progi. czy rzeczywiście tak
        jest, że jak widzicie jakąś fajną kobietę nie próbujecie tylko z tego powodu, że
        Ona by nawet na Was pewnie nie spojrzała?
    • rude_z_poznania Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:07
      oj zaraz tam księcia! upajaj się tymi miłym słowami! aż do zawrotu głowy! a
      księciunio sam Cię znajedzie
      • frip0 Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:21
        > oj zaraz tam księcia! upajaj się tymi miłym słowami! aż do zawrotu
        głowy! a
        > księciunio sam Cię znajedzie
        albo tołdibig_grin
        • b.wicia Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:26
          tołdi był suuuuuuuuuupersmile!
          ..daj mi chwilę, chociaż tyle, ale nie zostawiaj nigdy już...
        • rude_z_poznania Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:34
          a wiesz, że Tołdi wzbudza instynkt macierzyński w kobietach! więc też ma szanse!
    • raf.1 Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:14
      dwie booskie panny poprosiły mnie kiedyś na ulicy o autograf.. dobrze, że byłem
      wtedy z kumplem, bo woda sodowa i tak działała przez miesiąc chyba wink
      • b.wicia Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:21
        hahawinkdobre, dobresmileczyżbyś jakąś gwiazdę przypominałwink?
      • petea1 Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:21
        a za kogo Cię wzięly? ( tak z ciekawosci)
        • gyubal_wahazar Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:31
          za żyranta wink
      • raf.1 Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:29
        podpis oczywiście dostały wink ( ale jestem bezczelny co? big_grin), a z jakiego tytułu,
        to już inna bajeczka wink
        • b.wicia Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:32
          no jejciu, teraz dopiero wzbudziłeś ciekawość!!smile który aktor..piosenkarz?stawiam na aktorawinkna dodatek mało znanego( tylko 2 osoby...?!big_grin) ale...przystojnegotongue_out
    • rumunska_ksiezniczka Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 21:40
      straszliwie dużo mam takich pozytywnych chwil gdzies na dnie głowy. kazde miejsce w moim mieście przypomina mi o jakims wydarzeniu, każda osoba, która codziennie spotykam... każda piosenka, której słucham wink

dzis kolezanka opowiadała jak jej mąż zamknął sie niechcący w śmietniku osiedlowym. siedział tam w smrodzie i po ciemaku a ona dopiero po ok. godzinie poszła go szukać wink

i po co małżeństwo? właśnie po to, by po ciemaku w śmietniku nie siedzieć <rotfl>
    • aqua1980 Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 22:03
      Pamiętam raz jeden kolega zapatrzył się w moje oczy,
      które musiały wywrzeć na nim spore wrażenie,
      bo od razu chciał je skomplementować,
      ale tak w miarę niezobowiązująco,
      więc zagapił się i palnął:
      - ale masz gały!
      Do dziś się uśmiecham na to wspomnieniewink
      • rude_z_poznania Re: opowiadamy!!! 21.10.09, 22:09
        no to powiedział!!! zatkało go i tyle ;-D
      • uny :D:D:D:D:D 21.10.09, 22:11

ale sie ubawiłem! big_grinbig_grinbig_grin
        ja bym to rozwinął "ale masz piękne gały!"
    • la_rana ech... 22.10.09, 16:07
      fajny wątek! smile
      generalnie to na pewno w życiu każdego z nas mnóstwo jest pozytywnych chwil. Tylko bywa taki czas kiedy o tym zapominamy. Ale jak sobie poczytałam i pomyślałam chwilę... Hmmm...
      Najbardziej niesamowita rzecz jaka mi się w życiu przytrafiła... Jakieś 4 czy 5 lat temu przyjechał do polski pewien francuski skład DJ-ski. Koleżanka mnie wyciągnęła na ich koncert. Poszłyśmy, było miło... Koncert zespołu się skończył, potem była regularna impreza w Skarpie z tego co pamiętam. I tańczę sobie na parkiecie, bo muzyka była OK i... podchodzi do mnie... wokalista ww. zespołu... Powiedział mi, że mam najcudowniejszy uśmiech na świecie! Hahaha! Ja wiem, że to tylko po to żeby wyrwać łatwą laskę, ale... takie wydarzenie i tak pozostaje w pamięci wink
      Koniec historii?? Heh... pan myślał, że jak zaprosi na noc do Sheratona i pobajeruje to dostanie wszystko, bo niby polskie dziewczyny łatwe. Ha! Niedoczekanie jego! ;> A wiecie jaki drogi jest RedBull w Sheratonie?? Jak dobrze, że to nie było moje zmartwienie...

A tu kilka linków właśnie, bo mi się na sentymenty zebrało:
      www.youtube.com/watch?v=wsio3uDnwm4
      www.youtube.com/watch?v=-94w-BCbx4Q
      www.youtube.com/watch?v=jhZOmLBogTc
      do tej pory jak słyszę którąś z tych powyższych piosenek to mi się pojawia uśmiech na twarzy. "Ten najpiękniejszy na świecie" <ROTFL>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka