claire.ampres Jamiroquai - Virtual Insanity & Cosmic girl 24.02.10, 11:32 1. No more will we be And nothings gonna change the way we live Cuz we can always take and never give 2. Shes just a cosmic girl From another galaxy My hearts at zero gravity Shes from a cosmic world Putting me in ecstasy Transmitting on my frequency Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kąt muzyczny. 24.02.10, 14:57 a to żart www.youtube.com/watch?v=LKXUNRrYQd0 Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Kąt muzyczny. 26.02.10, 22:05 Słuchać Bajora to straszny obciach, mój kot sprawia wrażenie jakby go to bardzo bawiło... ale: www.youtube.com/watch?v=_VPWhUqPuj8 www.youtube.com/watch?v=_VPWhUqPuj8 Odpowiedz Link
magl-owa Re: Kąt muzyczny. 27.02.10, 14:23 www.youtube.com/watch?v=uqopQaipHVM&feature=related Odpowiedz Link
mralka1973 Re: Kąt muzyczny. 28.02.10, 01:16 Szczerze mówiąc , nie przeczyłam tego wszystkiego o czym w tym poście sobie rozmawiacie , to tytuł sugeruje upodobania muzyczne .... więc to mój utwór z lat dziecinnych , podbierałam rodzicom płyty i wciąż słuchałam. Dziś , gdy to słyszę , czuję się tak ....... dziecinnie, bezpiecznie i w ogóle................. www.youtube.com/watch?v=1q9Rf-_U4f8 Odpowiedz Link
robert.83 Re: Kąt muzyczny. 28.02.10, 18:40 Fajna animacja: www.youtube.com/watch?v=lWWrSX-l2fU Odpowiedz Link
listopad02 Re: Kąt muzyczny. 28.02.10, 20:00 Moloko - 11,000 Clicks - 11 Statues www.youtube.com/watch?v=CbeEvGACHZk Odpowiedz Link
mappi peter gabriel 01.03.10, 10:57 ...wydał nową płytę....interpretację cudzych kompozycji... i nie wiem czy mi sie podoba.....nie jestem przekonana ale cieszę się bo może dzięki temu Regina Spektor znana będzie większej rzeszy ludzi......a warto wersja Gabriela www.youtube.com/watch?v=NC6hmg1UUYI Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Kąt muzyczny. 01.03.10, 11:10 www.youtube.com/watch?v=-scESgTnoUM Odpowiedz Link
listopad02 Re: kilka jazzowych nutek 02.03.10, 21:20 Gerry Mulligan - Prelude In E Minor,F. Chopin www.youtube.com/watch?v=s4JLMBOgegM Andrzej Jagodzinski Trio - prelude_in E minor op.28 no 4 www.youtube.com/watch?v=fTarYsYfuX4 Wczoraj urodziny Chopina były, dużo tego w radio, a powyższe świetne. Odpowiedz Link
mappi Re: kilka jazzowych nutek 02.03.10, 21:40 a było...było chocby i to www.youtube.com/watch?v=qBZAACsbAq8&feature=related Odpowiedz Link
mappi jeżeli nam 02.03.10, 23:30 zabraknie sił www.youtube.com/watch?v=o3XzJJpWkvI to jest mój czas Odpowiedz Link
z.a.w.s.z.e.s.a.m Re: Kąt muzyczny. 05.03.10, 08:13 www.youtube.com/watch?v=us3dQ0nnlHY PS. Onyks, sama rozumiesz, że muszę rezygnować. Czułbym się skrępowany rozmawiając z tłumem Choć muszę przyznać, że w pewnym momencie było to nawet zabawne. Strasznie nisko się cenicie drogie Panie, seksu jest w brud naokoło a wam się wydaję... Tak czy siak, zapraszam nad morze, tylko nie latem bo będę zajęty Odpowiedz Link
zawszesamextra Re: Kąt muzyczny. 05.03.10, 23:22 www.youtube.com/watch?v=G_JmRFQhgAc Kiedyś... Pamiętam, jak skrytykowałaś mój zachwyt nad dzianym facetem jedzącym samotnie obiad przy stoliku obok naszego. Pamiętam jak mówiłaś, że nie tędy droga. Miałaś rację, jak we wielu innych sprawach. Dziś... Piję drogą wódę sam, w jednym ze swoich mieszkań... i mam poczucie utraconej miłości życia i j...nej pustki. Nawet kur...wom nie chciało się dup ruszyć, bo to ja mam jechać do nich. Tak, droga moja, byłaś, jesteś i będziesz kobietą mojego życia. I miałaś rację. Jutro... Nie ma jutra, nie wiem gdzie to prowadzi ale tam szczęścia nie ma. Jest pustynia i nic więcej. Odpowiedz Link
timiy2 Re: Kąt muzyczny. 06.03.10, 11:38 www.youtube.com/watch?v=sIbnIVUIXBo&feature=related Odpowiedz Link
robert.83 Leo's Sunship - Give Me The Sunshine 06.03.10, 14:31 Just give me the sunshine! Sobota. Jeszcze o 3:30 byłem w pracy... Odpowiedz Link
mappi Re: Leo's Sunship - Give Me The Sunshine 06.03.10, 15:23 gratuluję pracodawcy wyboru piosenki też Odpowiedz Link