czarny.onyks 18.04.10, 18:54 są cudne....moje ulubione, żółte.... a w Krakowie wiosna ) i zastanawia mnie tylko .... dlaczego Wy dzisiaj cały dzień na forum?;> zamiast spacerować, cieszyć oczy ,,widokami'' Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bugelka Re: Tulipany 18.04.10, 19:03 czarny.onyks napisała: > są cudne....moje ulubione, żółte.... Też lubię Jutro kupię do domu > > a w Krakowie wiosna ) > i zastanawia mnie tylko .... > dlaczego Wy dzisiaj cały dzień na forum?;> > zamiast spacerować, cieszyć oczy ,,widokami'' > dziś z rozmysłem zostałam w domu. od 14.00 oglądam pożegnanie prezydenta. Jutro maszeruję po mieście Odpowiedz Link
aretah Re: Tulipany 18.04.10, 19:04 wreszcie... skonczyło się patriotycznie zaczęło wiosennie tulipany, tak i żonkile to znak ze za chwilę urodziny pogoda cuudna przetestowałam rower rundka honorowa po lesie była no i pani w knajpce się za mną (i kumpelą) stęskniła "oo, widzę, ze sezon rowerowy rozpoczęty " Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tulipany 18.04.10, 19:15 właśnie widzę po rosnących dziś lawinowo postach, że nikogo na forum nie było Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: Tulipany 18.04.10, 19:19 A ja dziś planowo w domu odrabiam zaległości ze spania, prania, gotowania i oglądania tivi. Co nie przeszkadza mi pisać postów. Niechby i lawinowo... Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Tulipany 18.04.10, 19:30 a to się chwali takie dni są potrzebne na nadrobienie zaległości, zwłaszcza ze spania ale wiesz, jak potem trudno niektórym nadrobić zaległości ?? Odpowiedz Link
fripo Re: Tulipany 18.04.10, 19:42 a w Krakowie wiosna ) > i zastanawia mnie tylko .... > dlaczego Wy dzisiaj cały dzień na forum?;> > zamiast spacerować, cieszyć oczy ,,widokami'' Obiboki co nie?? Odpowiedz Link