bugelka 21.05.10, 16:37 właścicielka wola swojego psa "Kiler gdzie jesteś? Kiluś!" wyjrzałam oknem i szukam psa wśród trawy o tym niezwykłym imieniu i... zauważam takiego zatkało mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puch_atek Re: imię psa 21.05.10, 17:50 Kilus musi byc z tej samej bandy co Fluffy Uploaded with ImageShack.us Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: imię psa 21.05.10, 17:54 O rety, ale fajny... I to spojrzenie spode łba. Destroyer of the world Odpowiedz Link
puch_atek Re: imię psa 21.05.10, 18:41 wyglad i pozory.. hersztem i tak jest Lulek Uploaded with ImageShack.us Odpowiedz Link
konwaliowa1 Re: imię psa 21.05.10, 19:37 W/g mojej oceny , to nie pies , to jakaś mała gnida .Czym mniejszy pies tym gorzej japę drze Odpowiedz Link
mi-l-ja Re: imię psa 22.05.10, 00:04 znałam kiedyś pekińczyka o imieniu Krysia, znam bokserkę, którą ktoś ochrzcił Maja... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: imię psa 22.05.10, 00:09 A myśmy zasię w domu rodzinnym mieli uroczą kicię, czarnulkę o wdzięcznym imieniu Ścierwo... Odpowiedz Link
pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: imię psa 22.05.10, 00:19 Częściowo. Wcierało się biedactwo namolnie w każdego, kogo tylko dopadło. Taki miziak nieustający... I Tatuś natychmiast ją nazwał jak należy. Odpowiedz Link
bursztynula Re: imię psa 22.05.10, 00:17 im mniejszy tym bardziej zabójczy dla uszu może być piękny kiler hihi Odpowiedz Link
kawamija Re: imię psa 22.05.10, 00:18 che,che...........no tak, jak już nie ma się wyglądu, to chociaż żeby imie mięc takie ze ho,ho jak się nie ma co wyszeptać, to chocia żeby coś tam wykrzyczeć... jak sie mało ma tu i tam....to chociaż żeby samochód duży był....... można by wyliczać......ale pózno juz....cóż znane są te zastępcze mechanizmy od dawna w świecie ludzkim Odpowiedz Link