one.kozie.death 05.07.10, 23:12 zarzuć jeszcze jakąś muzę mam parę półek do odkurzenia pls Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claire.ampres Re: Claire 10.07.10, 01:04 O, na tyle mnie dziś stać: Kings of Leon-Sex On Fire Ale to chyba nie Twój klimat Ale się starałam, no co... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire 10.07.10, 23:14 Noooo jak widzę taki tytuł, to aż mnie korci dopisać dupa, dupa, seks, seks, dupa, seks Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire 11.07.10, 00:51 Hahaha Gubciu, wcale Ci się nie dziwię Fajnie znaleźć choćby jedną płaszczyznę porozumienia, nie? PS. Dupa, seks, dupa! PPS. Sorry Uny! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Claire 11.07.10, 01:55 Matma to nie było nigdy moje forte, ale naliczyłem 3 : dupa i seks A ja nie będę przepraszał, bo jak się jest wśród 3 tuzinów fajnych lasiów to nie będę gadał o ilościówkach, redukcjach, wpustach i przymusach Odpowiedz Link
kawamija Re: Claire 11.07.10, 02:00 gyubal_wahazar napisał: > Matma to nie było nigdy moje forte, ale naliczyłem 3 : dupa i seks > > A ja nie będę przepraszał, bo jak się jest wśród 3 tuzinów fajnych lasiów > to nie będę gadał o ilościówkach, redukcjach, wpustach i przymusach przeczytałam razy dwa co powyżej i ten......no jakoś tylko dupa i sex, i wpusty, i wypusty.......nieeeeeee, nie muszę iść spać...naprawdę muszę, choć może bym sobie jeszcze pokonwersowała o czymś tam..........tylko jakoś mi się pole widzenia zawęziło do tych kilu słów co na wstępie.........stąd mniemam, że gadanie czas zakończyć Odpowiedz Link
listopad02 Re: Claire 10.07.10, 10:31 Hehe. No dawaj coś. Mnie się przypomniał Alice in Chains-Would? www.youtube.com/watch?v=p3Pxh8FZr58 Odpowiedz Link
baskany Re: Claire 10.07.10, 10:39 www.youtube.com/watch?v=01_kFS45LuU Mortis- tego własnie nie mogłam sobie przypomniec Odpowiedz Link
baskany Re: Claire 10.07.10, 10:40 i to www.youtube.com/watch?v=iSne5sUHHJ4&feature=related Odpowiedz Link
claire.ampres Re: Claire 10.07.10, 10:44 Sio do Kącika Muzycznego z muzycznymi fajnościami! Odpowiedz Link