kawamija Re: Na Warmii 06.07.10, 15:21 Frip, jednak wciąż potrafisz mnie rozśmieszyc a byłeś juz w Japonii, Chinach..........może tak są niżsi od Ciebie Odpowiedz Link
fripo Re: Na Warmii 06.07.10, 15:27 hehe czyli frip nie rdzewieje??;d Chociaż szczerze mówiąc (a raczej pisząc) to mi nie do śmiechu Odpowiedz Link
kawamija Re: Na Warmii 06.07.10, 15:23 a tak w ogóle to nie marudź, tylko zapodaj kilka ładnych zdjęć z Warmii...........za co z góry dziękuje Odpowiedz Link
kawamija Re: Na Warmii 06.07.10, 15:40 fripo napisał: > Nie robię fotek, wszystko mam w głowie taaaaaaaaa chwalisz się...........weż zrób choć jedno, chętnie i inni zobaczą jaka Warmia piękna jest...hej...no zrób.....ciooo ? ? Odpowiedz Link
fripo Re: Na Warmii 06.07.10, 15:42 byłem jeden dzien na Warmii A teraz jestem na mazowszu chyba całkiem niedaleko od Ciebie Odpowiedz Link
kawamija Re: Na Warmii 06.07.10, 15:48 ...........no to nie da juz zrobic zdjęcia z Warmii przekonałeś mnie - juz nie będę Cię męczyć w tej kwestii Odpowiedz Link