flirting.shadow 21.11.10, 09:11 czas brykania A z resztą... Jak chcecie, to śpijcie. Już nie przeszkadzam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: Koniec spania 21.11.10, 09:17 a mi się nie chce wypełzać spod kołdry... Odpowiedz Link
7stefan7 Re: Koniec spania 21.11.10, 10:01 Z pewnością dużo zależy od tego z kim się śpi Odpowiedz Link
ane-tal Re: Koniec spania 21.11.10, 10:18 7stefan7 napisał: > Z pewnością dużo zależy od tego z kim się śpi Racja - puste łóżko jakoś mnie nie pociąga Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Koniec spania 21.11.10, 19:34 ane-tal napisała: > Racja - puste łóżko jakoś mnie nie pociąga Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Koniec spania 21.11.10, 10:07 No już się obudziłam. A szkoda, bo taki piękny sen miałam. Śnił mi się taki jeden, co go kiedyś kochałam. Przytulałam się do niego... Obudziło mnie wycie kota domagającego się śniadania... Wstałam. Dzień dobry. Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Koniec spania 21.11.10, 10:22 Flirtuś, ja już się nie nabieram na te Twoje budzenia. Bo Ty budzisz, a potem idziesz SE w cholerę Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Koniec spania 21.11.10, 19:34 tastefully7 napisała: > Flirtuś, ja już się nie nabieram na te Twoje budzenia. Bo Ty budzisz, a potem i > dziesz SE w cholerę Ale ja nie pisałem, że czas forumowania, tylko czas brykania. Czyli zero ściemy Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Koniec spania 21.11.10, 19:38 flirting.shadow napisał: > Ale ja nie pisałem, że czas forumowania, tylko czas brykania. Czyli zero ściemy > O, cześć Flirtek w przelocie Powiedz kiedy idziesz, bo znowu niepotrzebnie się nakręcę No właśnie, chciałam z Tobą pobrykać, to SE polazłeś w cholerę Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Koniec spania 21.11.10, 20:02 tastefully7 napisała: > O, cześć Flirtek w przelocie Powiedz kiedy idziesz, bo znowu niepotrzebnie s > ię nakręcę > > No właśnie, chciałam z Tobą pobrykać, to SE polazłeś w cholerę Tego nigdy nie wiadomo, więc korzystaj, póki możesz Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Koniec spania 21.11.10, 20:29 flirting.shadow napisał: > Tego nigdy nie wiadomo, więc korzystaj, póki możesz Heh, typowy facet Pojawia się, kiedy chce i znika też, kiedy chce Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Koniec spania 21.11.10, 21:18 tastefully7 napisała: > Heh, typowy facet Pojawia się, kiedy chce i znika też, kiedy chce Przynajmniej się nie przeje Odpowiedz Link
tastefully7 Re: Koniec spania 21.11.10, 21:21 flirting.shadow napisał: > Przynajmniej się nie przeje Flirtek, Ciebie nawet nie spróbowałam, a Ty mnie o przejedzeniu mówisz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Koniec spania 21.11.10, 12:30 jak ja nie znoszę budzików;> a łóżko to jedna z lepszych rzeczy jaka się temu, co w górze udała Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 19:48 Temu na gorze naprawde to się udalo. Kto lubi budziki? Nie znam nikigo takiego Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Koniec spania 21.11.10, 19:57 ja lubię. jak sobie ustawię żeby przypomniał mi o czymś przyjemnym. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Koniec spania 21.11.10, 20:04 onyks-online napisała: > Temu na gorze naprawde to się udalo. > Kto lubi budziki? Nie znam nikigo takiego Mnie też zwykle budzik wkurza, ale to chyba efekt tego, że zwykle późno chodzę spać. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Koniec spania 21.11.10, 20:45 a tak z innej beczki...nie było innych kamieni?;> Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 20:54 Byly, ale ten nick mam od dawna, a na to forum przywedrowalam przez przypadek i onyks mnie zatrzymal. Ty jestes czarny onyks, mnie sie podoba czerwony. Szkoda, ze tego nie widac w nicku, ale juz nie bede tego zmieniala. Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 21:07 No nie, ale to przypadek, a przypadki rzadza swiatem. Co mama teraz zrobic? Lubie swoj nick. Mam uciekac z forum z tego powodu? Odpowiedz Link
zimna_alaska Re: Koniec spania 21.11.10, 22:15 he he, były dwie Tygryski, teraz mamy dwa Onyksy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Koniec spania 21.11.10, 21:09 ok, myślałam, że trollujesz.... w takim razie witaj onyksie Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 21:15 Witaj. Nie trolluje.Milo, ze moge przez chwile pobyc z Wami. Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 21:31 Wprawdzie temat na dzien dobry, ale napiszcie co robicie wieczorami, jak siedzicie wieczorami sami w domu? Internet, to nie wszystko. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Koniec spania 21.11.10, 21:35 nadrabiam zaległości ....gotowanie, sprzątanie, nauka, filmy, pogaduchy...i i inne rozrywki Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 21:40 A ja ksiazki, drobne porzadki, troche sie ucze, ale tylko tego, co sprawia mi przyjemnosc i interesuje mnie. Filmy, czasami mam uczucie jakbym juz wszystkie widziala.Nie musze juz zdawac zadnych egzaminow. Chyba,ze zdaje je przed soba. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Koniec spania 21.11.10, 21:46 Cześć Onlinko (przejdzie tak dla uniknięcia pomyłek, czy masz jakąś lepszą wersję ?) Rozgość się i czuj jak u siebie. Miło Cię poznać Odpowiedz Link
onyks-online Re: Koniec spania 21.11.10, 21:51 Olinko? Sympatycznie brzmi,jak mowie to slowo na glos. Moze byc. Dziekuje za mile powitanie. Odpowiedz Link