30.11.10, 10:25
dzis jestem... mogę?
mdli mnie, mam gule w gardle i czasem przebłysk dobrego humoru..
stertę papierów na biurku
i chęc na flirt...

Obserwuj wątek
    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 10:25
      marudź do woli
    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 10:30
      coś dla ciebie z czarnym kotem
      • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 10:37
        dziękiwink nie ma głośnika w pracy ale pamiętam ją

ja już nie mam czarnego kota;-(
        • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 10:41
          ale są inne. mój czarny kto też już po drugiej stronie.
          • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 11:02
            wiem do kochania całe stado... ale TA było wyjątkowa i trudno będzie ją zastąpić
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: maruda 30.11.10, 11:18
              Oj, no z kotami tak już jest... masz kolejne, przychodzą, odchodzą, potem to jakoś wychodzi, że każdy wyjątkowy na swój sposób był...

Ja miałam taką czarną Kasieńkę, co pazurzyła niemiłosiernie i kochała swoich ludzi głośno i namiętnie, żyła 16 lat i miała już na koniec straszną sklerozę, marzły jej łapki i zapominała, że je, na przykład. Ale pamiętała wciąż, że ja to ja, jak przyjeżdżałam do rodziców.
              Albo czarny (Książę) Myszkin i Sabina, jego wierna małżonka...
              Albo czarna Gosia, kotka-wyciągarka, układała się chorującym w nogach i wyciągała chorobę. Serio.
              I dwa Tygrysy, jeden rudawy, drugi zielony.
              No i mój własny Bryś...
              I czarny Zuzia - niezły kowboj...
              Ech, tęskni się wciąż za nimi, choć to już tyle lat...
              • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 11:40
                no wiem.. ale dziś marudzę....
                • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 11:47
                  jak nie masz głośnika to popatrz, mnie ubawili
                  • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:07
                    dzięki.. smile
                    a widziałaś jak ten taki mroczny ma fajne podbrzusze.. taki kaloryferek co pięknie wchodzi w spodnie? 2:02 wink
                    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 12:32
                      no fajne. same smakołyki do oglądania.
                    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 12:33
                      a ten w białych włosach najładniej tańczy
                      • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:34
                        podobno taniec to jak ... gra wstępnawink
                        • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 13:05
                          nawet na pewno. takie tango to hmm
                          • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 13:35
                            tango... mniam
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: maruda 30.11.10, 11:50
                  no marudź, marudź, masz moje wsparcie w tym
                  i głaski na dodatek smile
                  w końcu specjalny wątek marudny założyłaś, uprzedziłaś - a jak komu nie pasuje, to może nie czytać, no ne?
                  • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:11
                    dzięki ... w sumie się powinnam dziś cieszyć bo kolejnej bidzie znalazłam dom ale martwię się tez czy się pogodzie z rezydentem - na razie spokój

dziś po prostu maruda jestem i już - aż bez bicia powiem ze to tak raz na rok mi się zdąża
                    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 12:26
                      tylko raz na rok? dziewczyno jesteś wielka
                      • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:35
                        gabarytów jestem słusznychwink ale kocham każdy kg i bez walki nie oddam ...
                        • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 12:39
                          taka z ciebie maruda że chichrawy dostałam big_grin
                          • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:42
                            buuu nawet porządnie po marudzić nie umiemwink
                            ale jak marudzić w tak doborowym towarzystwie - przecież to grzech i się nudzić za to w niebie można
                            • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 12:45
                              a widzisz jak o ciebie dbam? nowy powód do marudzenia masz suspicious
                              • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 12:59
                                wódki bym dała ale się obawiam ze niedługo nas na odwyk zamknął wink
                                • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 13:03
                                  a co tam, niech zamykają byle razem.
                                  • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 13:33
                                    no... tu się zgadzam.. i proponuje rum do herbatysmile
                                    • zimna_alaska Re: maruda 30.11.10, 13:38
                                      powiem tak. bardzo chętnie. ale po co jeszcze herbata? nie rób sobie kłopotu.
                                      • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 13:44
                                        herbata w ramach kamuflażuwink
    • lupus76 Flirt 30.11.10, 11:54
      Specjalnie dla Ciebie:
      https://niktniewola.blox.pl/resource/flirt1.JPG
      • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 12:00
        dziękuje... jeszcze takiego nie stosowałamwink
        • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 12:03
          Nie masz pociągu do Flirtu? big_grin
          • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 12:07
            pociąg to ja mam..
            • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 12:30
              Problem w tym, że Flirt stoi, a powinien się toczyć? wink
              • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 12:34
                tak? ale słyszałam plotki że to dobrze jak .. stoiwink
                • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 12:39
                  Flirt? Nieee.
                  Choć mam takie podejrzenie, graniczące z pewnością, że w odniesieniu do niektórych przedmiotów stwierdzenie, że "lepiej, jak stoi" jest jak najbardziej słuszne
                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 12:40
                    nie traktowałabym tego przedmiotowowink
                    ale masz rację żeby potem stało to musi najpierw.. pojechać...
                    • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 13:23
                      A ja bym powiedział, że zgoła odwrotnie - najpierw stoi, potem jedzie smile
                      • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 13:28
                        to chyba mamy inne spojrzenie na ...jechanie..
                        • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 13:46
                          Stacja - podróż, stacja - podróż. No chyba, że dworzec jest inny:
                          830 do 850
                          • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 13:52
                            to prawie jakwink
                            on był stały.. tylko on się zmieniały...
                            • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 14:09
                              Bo to przez Amora:
                              Kiedy przechodzi ładna dziewczyna, zaraz mi Amor łuk napina.
                              • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 14:11
                                Amora to Ty tu nie mieszaj...

wiesz pal licho ze napina - gorzej gdy strzela za szybko i w co popadnie..
                                • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 14:32
                                  Malarz nieszczęśliwy? big_grin
                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 14:38
                                    miej litość - nie kumam - mam dziś ograniczone możliwości- robię statystyki wyborcze wink

ale jakbyś miał jakiegoś malarza to ja mam przedpokój do pomalowania wink
                                    • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 14:41
                                      Chcesz, żeby Ci kleksy z pistoletu porobił? big_grin
                                      • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 14:46
                                        nie chce żeby mi porządnie robotę zrobił..
                                        wiesz to tapeta natryskowa... więc ... mile widziany ... pistolet
                                        • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 14:53
                                          Rozumiem, ze tu zbyt szybkie strzelanie nie jest wadą? big_grin
                                          • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 14:57
                                            przy malowaniu ma być dokładne ...

w każdej innej formie - choć zależy od sytuacji.. wskazana powolność i precyzja..
                                            • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:00
                                              Powiedz to pilotom odrzutowców big_grin
                                              • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 15:03
                                                żeby mi przedpokój pomalowali?
                                                • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:07
                                                  Nie, żeby latali wolno i precyzyjnie wink
                                                  I może jeszcze nisko, żeby było bezpieczniej.

a tak w temacie:
                                                  On: Kochanie może dziś dla odmiany szybki numerek?
                                                  Ona: Dla odmiany od czego?
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 15:11
                                                    znam inna wersjęwink

ona: a są jakieś inne?

--
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:23
                                                    Ta odpowiedź sugeruje, ze nie miała porównań. Potencjalnie dobry materiał na żonę big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 15:28
                                                    powiedziałabym ... ze to on kiepski materiał... na mężawink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:31
                                                    Na pewno na kochanka...
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 15:36
                                                    stop !!! rzeczony pan ??? na kochanka??

szybciej "złapać" męża niż dobrego kochanka.. tacy chyba już nie istniejącrying
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:48
                                                    Modliszki wyjadły... wink
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 15:50
                                                    nie to gatunek wymarły..
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 15:58
                                                    No toż mówię, że wyżarły wink
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 16:00
                                                    ale zawsze sobie można pomarzyć chociaż o .. kochanku idealnymwink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 16:52
                                                    Pomarzyć - zawsze można. Tylko nie należy rozbudzać w sobie nadziei smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 17:31
                                                    żeby rozbudzić nadzieję trzeba mieć jakiś "obiekt" a takowe... wymarły ... to już ustaliliśmy...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 17:47
                                                    A widziałaś taki film "Hibernatus"?
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 17:51
                                                    tak widziałam...
                                                    w sumie to już jestem "zamrożona" - myślisz że się trafi ktoś to mnie odmrozi? nie chyba nie - to ja mam sobie "odmrozić" kochanka idealnego? tak
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 18:37
                                                    To było w kontekście nadziei, więc być może jest gdzieś zamrożony superkochanek smile
                                                    Napal w piecu, szybko, bo sobie odmrozisz.... to i owo.
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 18:43
                                                    jeszcze jakaś dobra rada?
                                                    sama mam w "tym" piecu palić?
                                                    w domu ciepło kaloryfery odkręcone na full...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 18:48
                                                    No to reklamację do PEC-u napisz. Nie może być tak, że marzniesz przy odkręconych na full kaloryferach...
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 18:56
                                                    no coś Ty - nie mamy nikogo w PEC-u? nie możliwe... to jakby kaloryfery ostygły..

mnie tego trzeba....
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 18:58
                                                    I zawsze, jak ktoś próbuje - wychodzi tak? big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 19:01
                                                    no to już wiesz dlaczego marznę...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 19:23
                                                    Misia puchatego, co ogrzeje Ci trzeba big_grin
                                                    Wojtka Manna na przykład smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 19:26
                                                    a skąd wiesz ze W.M jest ..puchaty?
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 19:32
                                                    Na chudopachołka raczej nie wygląda...
                                                    Myślisz, że to tylko PR?
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 19:34
                                                    nie.. misio jest ..
                                                    ale pytam skąd wiesz czy.. puchaty? włochaty?
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 19:39
                                                    No właśnie, że puchaty - to widać. Co do włochatości się nie wypowiem smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 19:49
                                                    już się bałam.. że wiesz...czy jest włochaty...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 20:30
                                                    Kiedyś widziałem jego zdjęcie, jak jechał na Woodstock. Kurde - ona miał długie włosy big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 21:20
                                                    nieźle.... od pociągu, przez lotników, kaloryfery, nadzieję do owłosionego faceta wink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 21:26
                                                    Znaczy:
                                                    Masz pociąg do owłosionych lotników z kaloryferem na brzuchu...
                                                    Zawsze da się znaleźć logiczny ciąg smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 21:29
                                                    łała i za darmo mam psychoanalizęwink w życiu bym na to nie wpadła - lotnik?
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 21:50
                                                    Lotnik, czyli taki co przelatuje...
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 21:52
                                                    w locie to ja nie lubię... no dobra czasem lubię ale nie zawsze
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 21:55
                                                    W locie? Hmmm to ja nie mam takiej wyobraźni. Spadochron, czy bungee?
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 21:56
                                                    w locie znaczy... szybki numerek.. a jak wiemy - to już ustaliliśmy bywają i innewink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 21:58
                                                    Szybki numerek, to chyba sms, co nie? big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:05
                                                    cyber nie uprawiamsmile
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:06
                                                    Cyber? A cóż to za frajda?
                                                    Nie wiem, co ludzie w tym widzą fajnego smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:07
                                                    aaaaaaaaaaaa zajarzyłam ale numeru publicznie nie dajewink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:12
                                                    Co -powtórzę - dobrze o Tobie świadczy big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:15
                                                    więc seksu w locie nie będzie wink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:19
                                                    To wszystkie stewardessy uciekną do Lufthansy smile
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:23
                                                    tak? czy tam są "zdolniejsi" lotnicy?
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:27
                                                    Po prostu są. Skoro w Locie nie ma przelatywania...
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:30
                                                    tak mi sie z Lotem skojarzyłowink
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:35
                                                    Miłe skojarzenie.
                                                    W wersji dla słuchaczy gustujących w mniej wyrafinowanych dźwiękach wygląda to tak. Choć tu wracamy do punktu wyjścia: napalenia. W piecu, albo i nie.
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:43
                                                    no tak.. wróciliśmy do punktu wyjścia..
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:54
                                                    A z punktem kojarzy mi się natomiast to big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 22:59
                                                    to zostańmy przy tym punkcie...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 23:03
                                                    Na dłużej? big_grin
                                                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 23:08
                                                    przynajmniej do jutra...
                                                  • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 23:09
                                                    Okej, to grzejmy się w jego cieple smile
                • zimna_alaska Re: Flirt 30.11.10, 12:40
                  też słyszałam. ciekawe skąd takie gadanie?
                  • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 12:43
                    no nie wiem... może nogi bolały i był problem ze staniem?
                    • zimna_alaska Re: Flirt 30.11.10, 13:32
                      jak o nogach mowa to zdecydowanie moje wolą leżeć
                      • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 13:34
                        moje najlepiej się prezentują.. na biurku big_grin
                        • zimna_alaska Re: Flirt 30.11.10, 13:39
                          to Biurek musi być zadowolony
                          • madalenka25 Re: Flirt 30.11.10, 13:41
                            teraz miętką oplułam monitor - zmówiliście czy jak smile

ALaska jestem moim guru - rechocze się jak żaba ( jemu leży) - więc niech chociaż nóżki potrzyma
                            • zimna_alaska Re: Flirt 30.11.10, 13:52
                              smile))
      • flirting.shadow Re: Flirt 30.11.10, 21:53
        Co to za flirt? Bo myślałem, że ktoś mnie w(y)zywa, a tu coś takiego.
        • lupus76 Re: Flirt 30.11.10, 22:01
          Tak na oko wydaje mi się, ze odpowiedziałeś na mój post z fotką - to już spiesze z wyjaśnieniem - po naszych (znaczy ślaskich) torach jeżdżą takie właśnie pociągi (na regionalnych trasach), które nazywają się FLIRT (Fast Light Innovative Regional Train)
    • robert.83 ............. 30.11.10, 18:49

To ja teżsmile.

Jestem na granicy 'rzucić to w pizdu' - nie mogę nawet zwolnienia wziąć, w pracy przekraczam przekroczony termin cudzego zadania. Każdy nerw mną miota dziś i nic kuźwa nie mogę z tym zrobićsmile. Staram się tego nie pokazać i chyba mi dobrze idzie bo śmiesznie jest jak zwykle i ludzie się do mnie odzywają... ale... jeszcze trochę i zacznę gwizdać jak czajnik.

• madalenka25 Re: ............. 30.11.10, 18:53
        upuść sobie Robert upuści bo to szkodliwe...
        • lupus76 Re: ............. 30.11.10, 19:17
          Skąd i co? big_grin
          • madalenka25 Re: ............. 30.11.10, 19:19
            no tej pary... co go gniecie.. żeby nie zaczął gwizdać jak czajniksmile
            • lupus76 Re: ............. 30.11.10, 19:28
              Wolę nie pytać, którą stroną ma tą parę spuszczać big_grin
              • madalenka25 Re: ............. 30.11.10, 19:31
                ależ którędy tylko chce.. byle upuścił bo chłopina przed 30stka zawału dostaniesmile
                • lupus76 Re: ............. 30.11.10, 19:33
                  Żeby tylko współpracownicy nie dostali... big_grin
                  • madalenka25 Re: ............. 30.11.10, 19:36
                    jeśli ma mu to pomóc nie dostać zawału to trzeba się poświęcić...
                    • lupus76 Re: ............. 30.11.10, 19:41
                      Ale lepiej za drzwi go wystawić i niech tam sobie gwiżdże smile
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ............. 30.11.10, 19:01
        <głasku, głasku>
        spokojnie, Robert, nie kip jeszcze... będzie dobrze... ramy dadę wink
        a jak nerw szarpie mocno, to zamknij oczy i przypomnij sobie na przykład, co robiłeś 13 listopada... około 14-tej
        (podpowiem, że obrazuje to np. zdjęcie nr 263, albo 268 i następne - z tych od Gosi)
        • robert.83 Re: ............. 30.11.10, 19:50

Zanosi się na całkowitą, spektakularną klęskęsmile. Po dwóch dniach pracy jestem ciut 'wcześniej' niż byłem w piątek. A! Nadal jestem w firmie i za ch(iny) nie wiem jak do domu....
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: ............. 30.11.10, 20:13
            robert.83 napisał:

>
            > Zanosi się na całkowitą, spektakularną klęskęsmile.

i co? będzie taka piękna katastrofa, jak tu? wink
            • robert.83 Re: ............. 30.11.10, 22:24
              www.youtube.com/watch?v=F54rqDh2mWA
    • hellish.monster nie jest źle 30.11.10, 19:14
      skoro jest u Ciebie chęć na flirt wink
      • madalenka25 Re: nie jest źle 30.11.10, 19:17
        bo to uwielbiam.. flirtować będę nawet z grabarzami na własnym pogrzebie...
    • user0001 Re: maruda 30.11.10, 21:22
      Zasłyszane:

Ona: Wszystko mnie boli...
      On: Maruda.
      Ona (oburzona): Może i Twoja, ale na pewno nie ruda.

wink
      • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 21:25
        hahahahahaha

ale ja rudasmile
        • user0001 Re: maruda 30.11.10, 21:28
          Udowodnij wink
          • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 21:33
            hmm,... musisz mi uwierzyć...
            • user0001 Re: maruda 30.11.10, 21:38
              Wierzyłem jak byłem młody, niestety mistyk wystygł, a wynik to cynik.

Tak więc nadal domagam się dowodów wink
              • madalenka25 Re: maruda 30.11.10, 21:42
                młody to Ty nadal jesteśwink

a ja za stara na "dawanie" dowodów wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka