Dodaj do ulubionych

Iberystyka - pytanie do mam studentów

08.04.21, 15:30
Może akurat się tu jakaś iberoemama znajdzie wink
UW podaje progi na lata ubiegłe - mam pełny przegląd, inne uczelnie także - uniwersytet wrocławski robi z tego jakąś tajemnicę. Córka dzwoniła na uczelnię - nie podadzą i już - pitu, pitu, nie wiadomo jak się to może odnosić do obecnej rekrutacji, liczba kandydatów się zmienia itp. i babol nie podał.
Może czyjeś dziecię startowało na iberystykę na uwr w zeszłym roku? rok wcześniej? I pamięta jaki był próg?
Uprzedzając wszystkie marudy, których to dzieci już do sp się same zapisywały kierując się samodzielnie przeprowadzonym wywiadem środowiskowym wink - córka się sama dowiaduje, dzwoni, teraz napisała podobny do mojego post w sieci, w kilku miejscach, nie wyręczam jej, pomagam big_grin
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 15:34
      Niech córka złoży wniosek o udostępnienie informacji publicznej, w ciągu 14 dni muszą udzielić informacji, łaski nie robią.
      • segregatorwpaski Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 15:37
        Dobry pomysł! Dzięki. No ja jestem w szoku, że komuś się chce z tego tajemnice robić. Inne uczelnie publikują takie dane.
    • florianne Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 15:54
      ifr.uni.wroc.pl/pl/news/wyniki-rekrutacji-ifr-20202021 - są dostępne listy przyjętych oraz liczba punktów, jakie otrzymali
      • segregatorwpaski Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 20:29
        Dzięki!
    • mama.tadka Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 19:52
      Tutaj masz progi punktowe na wrocławskiej iberystyce od roku 2015:
      Tekst linku
      • segregatorwpaski Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 20:29
        Dziękuję!
    • poppkinsaa Re: Iberystyka - pytanie do mam studentów 08.04.21, 20:06
      Jak ja żałuję, że nie poszłam na filologię wink przydałaby mi się italianistyka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka