rafae 14.01.11, 23:32 Niektóre zwierzęta mają intelekt, choć nie czytają książek. Niektórzy ludzie czytają książki,ale intelektu brak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
temperufka Re: Zależności 14.01.11, 23:36 znowu o mnie?? bo kurwa niektórym instynkt (niemal zwierzęcy) wystarcza! Odpowiedz Link
rafae Re: Zależności 14.01.11, 23:44 Dokładnie Madamme... , no o Ciebie chodziło. Wiecej czytasz niż myslisz. I nie pierdol mi, ze Cie nie znam, bo to nie Pelikania. ( Nie łykne jak... ) Odpowiedz Link
temperufka Re: Zależności 15.01.11, 10:12 nie znasz mnie więc nie pierdol głupot!!!!!! łykaj i ładnie się oblizuj po!!! pokaż mu jak bardzo lubisz. Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zależności 15.01.11, 12:39 temperufka napisała: > łykaj i ładnie się oblizuj po!!! pokaż mu jak bardzo lubisz. Tworzysz jakieś dziwne wątki, a tutaj taki talent i ciało pedagogiczne się marnuje! Odpowiedz Link
temperufka Re: Zależności 15.01.11, 21:11 ja????? co ty flirtek! nic ponad grzeczne buziowanie nie umiem. Odpowiedz Link
rafae Re: Zależności 15.01.11, 13:01 "łykaj i ładnie się oblizuj po!!! pokaż mu jak bardzo lubisz. " Mu? Komu? Ale i tak jesteś Niesamowita. Wiesz, nie miałem ostatnio czasu na czytanie foruma. Założyłem sobie wontek.W żaden sposób nie dotyczył on konkretnych osób. Być może w Twoim odczuciu pisałem do Ciebie, ale to subiektywne. Te zależności to raczej sonda, ciekawość poznania innego zdania na ten temat? Czy można jeszcze uniknąć niepersonalnych wypowiedzi na tym forum i wymienić się tylko spostrzeżeniami? Napiszę jeszcze tak: Jeśli chcesz ze mną podyskutować "personalnie" adres @ znasz. Odpowiedz Link
temperufka Re: Zależności 15.01.11, 21:16 studencienie!!! jak tomkomu??? nie chce mi się personalnie!! Odpowiedz Link
rafae Re: Zależności 15.01.11, 21:35 "studencienie!!! jak tomkomu??? " a co to jest studencienie? i jaktomkomu? Pytam, bo mi się też personalnie nie ce. Wolę więcej Poezji Odpowiedz Link
karolina33331 Re: Zależności 15.01.11, 07:52 Można też czytać ksiązki, być inteligentnym i nie szanowac ludzi.Bynajmniej nie chodzi mi o Tempi tylko o Ciebie Rafae Odpowiedz Link