tygrysgreen 05.06.11, 10:15 tak samo jak dla pań, proszę odpowiedzcie i uzasadnijcie Juzer, Tapatik, Gubi liczę na was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: panowie 05.06.11, 10:24 Jak możesz niedwuznacznie sugerować, że jesteśmy tak haniebnie ograniczeni ?! Gdzie jest tyłek ?!! Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 05.06.11, 21:45 to moja znajomość męskiej natury jest tak haniebnie ograniczona mea culpa wciąż liczę, że wspólnymi siłami pomożecie mi to niedociągnięcie nadrobić Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 05.06.11, 21:49 w wątku dla dziewczyn a chcesz lecieć? specjalnie dla ciebie Odpowiedz Link
user0001 Re: panowie 05.06.11, 10:34 Pytanie jest tendencyjne, brakuje opcji: - ładna buzia - jędrny tyłek - zgrabna sylwetka - "ten" uśmiech Poza tym opcję cycki należy podzielić na: - duże cycki - mniejsze jędrne cycuszki. Odpowiedz Link
lesher Re: panowie 05.06.11, 10:47 Tygrysie, jak myślisz co się stanie jak facet swej kobicie powie "pa, lecę na piwo", a co jeżeli "pa, lecę na cycki"? Odpowiedz Link
user0001 Re: panowie 05.06.11, 13:12 Tygrysico jeśli jesteś taka ciekawa, to przygotowałem szczerą odpowiedź: Próbuję przeanalizować rys historyczny zagadnienia, biorąc pod uwagę wszystkie znajomości o charakterze romantycznym, oraz dziewczyny które pamiętam, że podobały mi się. Odkrywam pewne prawidłowości, oraz kilka outlayerów. Outlayery mogę wyjaśnić jako przypadek gdy poznałem kogoś kanałem wirtualnym, lub przebywałem w grupie, o bardzo ograniczonym rozmiarze, która sprzyjała nawiązywaniu relacji wewnątrz grupy. Prawidłowości: Wszystkie wysokie, 170-179 cm. Głównie ciemne włosy, ciemne szatynki lub brunetki. Jedna ruda, ale to dłuższa historia, wystarczy powiedzieć, że goniłem za starszą siostrą, a złapała mnie młodsza. Budowa szczupła lub "w normie", żadnych mocniej zaokrąglonych. Piersi średnie lub małe. Na to lecę jak ćma na płomień świecy. A kogo wspominam gdy myślę "szczęście"? Dziewczynę której do powyższego opisu pasował tylko kolor włosów, ale mogliśmy rozmawiać godzinami, śmiać się ze swoich dowcipów, lub milczeć przytuleni nie bojąc się ciszy. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 05.06.11, 21:56 to też mi się podoba ten ostatni akapit zwłaszcza Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 09:36 Ech... Nie ma tu odpowiedzi dla mnie. Piwoszem nie jestem, a cycki u kobiety nie są najważniejsze. Dla mnie max miseczka C, a lepsza by była B lub od wzrostu nawet A. Dla mnie ważniejszy jest trójkącik, a takiej odpowiedzi nie ma. Tak samo nie ma miłego wyrazu twarzy. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 10:50 A skąd wiesz który miałem na myśli? Teraz niewiele kobiet go ma. Odpowiedz Link
user0001 Re: panowie 06.06.11, 10:55 Tygrysico, jak to oceniasz... Miłośnik kształtu klepsydry zdegustowany "amerykanizacją" sylwetek w dobie fastfudów. Czy też miłośnik naturalnych kobiet, kręcący nosem na popularyzację depilacji okolic bikini promowaną w popkulturze? Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 11:14 Pisząc o depilacji jesteś blisko trójkącika o którym myślę. Myślę o tym niewielkim prześwicie, który w tych okolicach u niektórych kobiet jest, ale coraz częściej zanika. Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 13:06 Ale wiem, że mam jabłko, a nie coś na kształt jabłka genetycznie zmutowanego Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 06.06.11, 15:03 ja dałam pierwsze skojarzenie z trójkącikiem jakie mi do głowy przyszło choć są jeszcze inne np miłośnik publicznych toalet albo żagli lub seksu grupowego a może serka pleśniowego Odpowiedz Link
madalenka25 Re: panowie 06.06.11, 13:12 eee może nie wiedzą co w bagażniku wożą - to jest obowiązkowe posiadanie trójkąta Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 13:26 Trójkącika w nim nie mam Za to jest lewarek i klucz do kół. Odpowiedz Link
madalenka25 Re: panowie 06.06.11, 13:41 ja mam koło, lewarek, klucz do kół, płyn do spryskiwaczy, trójkąt, koszyk na zakupy, kamę dla bezdomniaków , wodę, kozaczki do szewca i reklamówkę z gazetami do przeczytania Odpowiedz Link
piotr-wwa Re: panowie 06.06.11, 13:45 Zamiast koła mam butlę. A reszta bagażnika pusta. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 06.06.11, 14:58 nie uwierzycie, ale skojarzenie samochodowe akurat mi do Mady pasowało już chciałam zawołać "Mada, pan do ciebie" ale się spóźniłam Odpowiedz Link
sebtrom Re: panowie 06.06.11, 15:22 mimo iż na mnie nie liczysz zastanawiam się po co marnować to jedno miejsce na piwo Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 06.06.11, 15:26 ale w sensie że lecisz na piwo? czy że powinny być 4*cycki? no wiesz, cztery to trochę za dużo chyba jednak Odpowiedz Link
madalenka25 Re: panowie 06.06.11, 15:42 Seba - Tygrysica dba o Twoje zdrowie - jakbyś miał 4 x cycyki dostałbyś oczopląsu i błędnik by zwariował i co? i kicha Odpowiedz Link
sebtrom Re: panowie 06.06.11, 22:26 eeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnno nie sądzę... ale osobiście nie chciałbym mieć 4 cycków Odpowiedz Link
madalenka25 Re: panowie 07.06.11, 09:45 chodziło mi o 4 PARY cycków kurna jakie to chłopy mało domyślne Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: panowie 07.06.11, 09:58 pary czy sztuki, nieważne był jakis wybór i widać że dla Seba to już zbyt skomplikowane no w sumie może to i racja, chłopaki są proste i nie trzeba im w głowach mięszać Odpowiedz Link