sm0czy-ca Re: Wątek dla nowych forumków 12.12.11, 22:54 Hej Nie wiem czy ja taka znowu nowa skoro zdarzyło mi się tu czasem zawitać, poczytać i wyjść, ale się oficjalnie przedstawię Wiek – yyy młoda, Oczy – brąz/piwny, Część kraju - Małopolska, a ostatnio bywam też regularnie na Śląsku, Muzyka – ciężko stwierdzić. Witam wszystkich Odpowiedz Link
sm0czy-ca Re: Wątek dla nowych forumków 18.12.11, 11:04 jak miło że ktokolwiek mnie przywitał.. Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wątek dla nowych forumków 18.12.11, 18:13 o masz... trza napisać skargę na gospodarzy Smoczyco nie zrażaj się tak szybko, przysiądź się do naszego stolika... miejsce na Ciebie czeka Odpowiedz Link
marfish Re: Wątek dla nowych forumków 18.07.12, 13:21 Witam. Dobija mnie ta pogoda. Ciągle leje. Nie dość, że nie mam z kim wyjść na spacer, to jeszcze nie mam jak wyjść na spacer. Niech już wróżbici od pogody przestaną rzucać klątwy i niech zaświeci słońce. Odpowiedz Link
so_magic66 Re: Wątek dla nowych forumków 22.07.12, 13:31 Dzień dobry Mam 46 lat, oczy szaro-niebieskie, mieszkam w Warszawie wystarczy? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wątek dla nowych forumków 15.12.11, 20:34 witam i ja nadrabiam i witam sie ladnie, zeby kapciem po plecach nie dostawac (a moze i glowie) Wiek – sredni , Oczy – piwne, Część kraju - ostatnio dolny slask, wcześniej wawa, a jeszcze wczesniej dolny slask tez Muzyka – a mam w domu radiomagnetofon... pozdrawiam serdecznie maniek Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wątek dla nowych forumków 15.12.11, 21:19 Ile nowych forumków witajcie a kto wali parasolką? i za co? Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wątek dla nowych forumków 15.12.11, 21:38 heh... za nie przedstawienie sie nalezało sie mu! tia... Odpowiedz Link
pestekwaw Re: Wątek dla nowych forumków 17.12.11, 22:58 Witam wszystkicj Wawa, tak jakby z odzysku egzemplarz prawie Odpowiedz Link
grycho11 Re: Wątek dla nowych forumków 14.02.12, 17:39 witam się grzecznie i nieśmiało wiek od niedawna 51 oczy zielone całe życie mieszkam w lublinie muzykę lubię każdą oprócz rapu i opery chętnie pogadam na każdy temat pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
refastinka Re: Wątek dla nowych forumków 11.04.12, 19:51 Witam wszystkich na forum. 50-siatka o okolic Katowic. Poczytam troche,poobserwuje na marudzenie przyjdzie potem czas i.....ochota. Odpowiedz Link
rymiarz1962 Re: Wątek dla nowych forumków 19.12.11, 22:43 Witam. Pięćdziesiątka na karku, niebieskie oczy, poglądy nieco dziwaczne i ciągły głód poznawania wszystkiego co intrygujące. Od kamieni po reinkarnację. Chętnie sięgam po tomik poezji, by następnego dnia "pokopać" przy samochodzie a wieczorem już jestem gotów na dyskusje filozoficzne, oglądanie meczu Barsy albo dobry film. W równym stopniu bywam flegmatykiem co i cholerykiem i jakby tego wszystkiego było mało, łatwo mnie wzruszyć. Jeśli ktoś uzna, że towarzystwo kogoś takiego może mu się na coś przydać to jestem do dyspozycji. Pozdrawiam Krzysztof Duda - Rymiarz. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wątek dla nowych forumków 19.12.11, 23:53 witaj, Rymiarzu, rozgość się, rozglądnij, pogadaj z nami - zapraszamy a może jakiegoś wierszyka nam zrymujesz? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wątek dla nowych forumków 22.12.11, 19:58 ho ho, średnia wieku wyraźnie nam się podnosi witaj Odpowiedz Link
1.zielona Re: Wątek dla nowych forumków 25.12.11, 19:18 hej Jestem z tych ludzi troche marudnych lubie rozkminiac pisac dlatego tu jestem i nie chce juz slyszec zeby swieta byly wesole niech beda ale po co o tym gadac do kazdego iw kazdym momencie licza sie intencje te w srodku na codzien ..te po cichu... Odpowiedz Link
gooblin01 Re: Wątek dla nowych forumków 01.01.12, 18:20 święta nie są wesołe, są smutne i nudne... jak co roku Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wątek dla nowych forumków 01.01.12, 18:22 Z Nowym Rokiem nowe nicki... witajcie Odpowiedz Link
usmiech_slonca Re: Wątek dla nowych forumków 30.12.11, 21:05 Witam wszystkich www.youtube.com/watch?v=yFTvbcNhEgc&ob=av2n Dziś ten jest mój ulubiony. "Kto myśli, że nie zaznał dotąd szczęścia, niech dokładniej przejrzy swój kuferek." Odpowiedz Link
laura_brown Re: Wątek dla nowych forumków 31.12.11, 01:59 Witajcie dziś odnalazłam to forum, w przeddzień sylwestrowej nocy... niestety spędzanej prze zemnie samotnie z kieliszkiem szampana i muzyką pomimo tego, iż niedaleko mojego domu w centrum stolicy wystrzeli w powietrze tysiące radości postanowiłam napisać od jakiegoś czasu chyba już zbyt długiego... jestem osobą samotną samotną w doświadczeniach i w codzienności i z własnego wyboru mam 38 lat w miarę ułożone życie w pojedynkę i coraz częstsze chwile, w których ta "pojedynka" jest bardzo kłująca... wszelkie fora randkowe, dotyczące nawiązywania przyjaźni lub czegoś więcej sprowadzały mnie szybko na ziemię. Nie umiem rozmawiać o wszystkim i o niczym, a zaraz potem wymieniać się numerami telefonów aby porozmawiać osobiście, spotkać się etc. po pierwszej-drugiej rozmowie. Oczywiście problem ten generalizuję-ale brak duszy w tym o czym się tam pisze, brak duszy czy ludzkiego podejścia do naturalnych etapów znajomości jest dość powszechny. Ktoś powiedziałby - brak romantyzmu i niech tak będzie - brak romantyzmu - może i staroświeckiego, ale uroczego jak wspomniałam wyżej, jestem samotna z wyboru i każdego dnia na nowo uczę się tej mojej samotności by cieszyć się jej dobrymi stronami, z drugiej strony naturę mam taką, że tym co mam piękne - chciałabym dawać. potrzebuję rozmowy, prawdziwej rozmowy, może prawdziwej przyjaźni, bezinteresownej-tak po prostu, jakiejś wspólnoty przyjaciół ...by nie czuć samotności, która wieczorami poutykana jest w moich kontach mieszkania... i tego, że coś komuś mogę dać, przekazać, powiedzieć...pobyć tu na tym forum. a więc witajcie Laura Brown Odpowiedz Link
sm0czy-ca Re: Wątek dla nowych forumków 31.12.11, 16:28 Witaj Jakbym mieszkała w Wawie to bym z Tobą gdzieś poszła, ale cóż A co do tego braku romantyzmu - czasem lepiej spotkać się z kimś po 1-2 rozmowach przez jakiś komunikator. Dlaczego? Bo życie toczy się w realu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
matarowaw Re: Wątek dla nowych forumków 01.01.12, 01:17 Powrót pod nowym nickiem, już kiedyś z wami tutaj byłem. Wracam po mało szalonej nocy sylwestrowej, za chwile zacznę się żalić w nowym temacie. 36 lat , Warszawa Odpowiedz Link
gooblin01 Re: Wątek dla nowych forumków 01.01.12, 18:18 heyka all XD chciałbym się przywiatać ze wszystkimi oraz zaprosić ludzików do rozmowy pozdrawiam Odpowiedz Link
darkael Re: Wątek dla nowych forumków 03.01.12, 23:09 Cóż i ja się przywitam mimo że rzadko tu bywam Wiek 23 w grudniu będzie czyli 22 Oczy - szare chociaż niektórzy twierdzą że niebieskie Część kraju- Śląsk i wszystkiego dobrego w nowym roku Odpowiedz Link
piegulek78 Piegus 04.01.12, 00:03 Witajcie... Wiosen już za kilka dni będzie niestety 34, Miejsce na Świecie?- szukam. W chwili obecnej Wielkopolska. Ale zobaczę jak się życie potoczy... Co do oczu to zielono - niebieskie chyba? Tak mówią inni. Muzyka? Hm... Właśnie słucham Beautiful World.... W chwili obecnej czuję się ogromnie samotna choć sama nie jestem i pewnie już nie będę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Piegus 04.01.12, 11:23 więc jej nie pozwól, pogadaj w tematach "na dole", przyszpilone wątki są widoczne inaczej, sama do kogoś napisz, skoro to Ty potrzebujesz nie-ciszy, dlaczego ktoś miałby robić coś za Ciebie?? iiiiiii jest Cię dwie??? czy tylko nie możesz się zdecydować?? Odpowiedz Link
piegus78 Re: Piegus 04.01.12, 11:38 jestem tylko ja jedna jedyna... hm... Tylko przyznam sie szczerze żem zapomniała hasełka... skleroza mnie bierze... Odpowiedz Link
green.amber Re: Piegus 04.01.12, 12:01 hihihi znaczy czebulki więcej w diecie potrzeba do tej cebulki kawa "na dole" od Zielonookiej czeka Odpowiedz Link
piegus78 Piegus 04.01.12, 21:25 Cała moja sytuacja mnie przytłacza... Przechodzę jakiś kryzys wieku średniego... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Piegus 04.01.12, 11:27 witaj Pyrko dobrze widzieć kogoś ze swojej dzielni Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Wątek dla nowych forumków 07.01.12, 18:16 Witam się z forumowiczami. Otóż mam 37 lat, jestem piwnooką mieszkanką śląska. Chętnie poznam nowe osoby bez względu na płec w celu wspólnego spędzenia czasu. Odpowiedz Link
mnop2 Re: A jak się nie jest 15.01.12, 14:46 Dziankaja! hie hie, właśnie sobie pomyslałam, że przecież zawsze jeszcze mogę być Żeby tradycji stało się zadość: piszę z południowej części środkowego południa 170cm/55kg/35lat, wszystko dugie i brondzowe oprócz skóry - jest biała, w sensie ma kolor raczej nie mleka, tylko bardziej taki skórny. No. Odpowiedz Link
ju_dy_ta Re: Wątek dla nowych forumków 21.01.12, 18:55 Jeśli ktoś jest zainteresowany to po prostu : judyta.k@onet.eu Odpowiedz Link
amberqueen Re: Wątek dla nowych forumków 27.01.12, 11:13 Witam wszystkich forumowiczów. Wiek: 22 Oczy: ciemny brąz Część kraju: Małopolska/Śląsk Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wątek dla nowych forumków 27.01.12, 21:03 witamy, witamy... a teraz zapraszamy do śmiałych wypowiedzi Odpowiedz Link
zdrapka1983 Re: Wątek dla nowych forumków 29.01.12, 16:55 Witajcie ) Pochodze z Katowic moze jest ktos z moich okolic ? Pozdrowionka dla wszystkich Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wątek dla nowych forumków 29.01.12, 17:26 Witaj witaj Zielonooka38...! Ktoś do Ciebie . Odpowiedz Link
gim88 Re: Wątek dla nowych forumków 30.01.12, 01:01 Niedoszła perfekcjonistka. Kobieta. Mieszkająca w Krakowie. Przeczytałam kiedyś w wywiadzie z jakąś bardzo mądrą osobą, że ta osoba podziwia i szanuje ludzi łagodnych i dobrych, bez względu na to jakie mają osiągnięcia. I zgadzam się z tym. Hmmm... Dosyć poważnie to zabrzmiało, a nie jestem aż tak poważna. Bardzo lubię jeździć w tramwajach tyłem do kierunku jazdy. Uwielbiam się śmiać. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
katarzynasg Re: Wątek dla nowych forumków 30.01.12, 15:21 witajcie jestem z zachodniej czesci Polski mieszkam w Szczecinie a wy wszyscy tak daleko- dlaczego? chetnie poczestuje winkiem drinkiem, dobrym towarzystwem, moge tez cos dobrego ugotowac na dobry poczatek bycia wsrod was mam 32 lata i 7 letniego syna jestem sama czasami mi z tym dobrze ale coraz czesciej jest zle lubie sport, muzyke, rozmowy, smiech, taniec, fotografie, ksiazki, kuchnie to tak tytulem wstepu Odpowiedz Link
numeroduo Wątek dla nowych forumków 30.01.12, 17:17 Witam wszystkich, dołączam do grona Kobieta 33 lata, Górny Śląsk ....po rozstaniu, liże rany... Pozdrawiam wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
fioletowoczarna Re: Wątek dla nowych forumków 03.02.12, 17:02 Witajcie!!! Oto ja Fioletowoczarna, urodzona w latach 80`w zachodniopomorskim i zamieszkała tam do dnia dzisiejszego Może nie sama ale samotna(z wyboru?) i zakochana beznadziejnie ale pełna wiary i nadziei,że może jednak nie tak bezsensu(bo wszystko w życiu musi mieć jakiś sens?). A ulubiona muzyka ...Fanka zespołu HEY , IRA od lat... Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Wątek dla nowych forumków 04.02.12, 14:58 o, kolejna kolezanka z okolic. Witamy Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Wątek dla nowych forumków 31.01.12, 10:03 ooo, krajanka wreszcie jakaś . Dobry, dobry Odpowiedz Link
men-a37 Re: Wątek dla nowych forumków 31.01.12, 23:04 Witam wszystkich Ja też tu nowa...od paru dni zaglądam,czytam i podoba mi się u Was...więc -okolice Wa-wy -oczy zielone -muzyka,hm...nie mam stale ulubionej,często to się zmienia,ale zawsze chętnie słucham M.Bajora Pozdrawiam. A jeszcze rocznik..75 Odpowiedz Link
ewiku Re: Wątek dla nowych forumków 03.02.12, 11:56 hej wszystkim...wiek u mnie dojrzały, kolor oczu piwny a geograficzne usadowienie: teren południowej Polski. z ulubionych kawałków to aktualnie: www.youtube.com/watch?v=988ndLhOtu4 Odpowiedz Link
fioletowoczarna Re: Wątek dla nowych forumków 03.02.12, 17:20 Witam!!! Oto ja ,fioletowoczarna, urodzona w latach `80 w nadmorskiej miejscowości, miejsca zamieszkania nie zmieniłam Może nie sama ale samotna i zakochana(beznadziejnie?).Oczy niebieskie, szatynka.Ulubiony zespół :HEY i IRA od lat... Odpowiedz Link
beja_81 Re: Wątek dla nowych forumków 03.02.12, 20:04 No to witam obie nowe Panie i zachęcam do wypowiedzi...tam niżej... czasem wystarczy wtrącić jedno słowo i dalej już jakoś pójdzie Odpowiedz Link
piegus78 Re: Wątek dla nowych forumków 07.02.12, 02:01 Jak trudno jest pokochać siebie... Odpowiedz Link
diablica.3 Re: Wątek dla nowych forumków 07.02.12, 02:09 Są jeszcze inni co też tak mają? Odpowiedz Link
diablica.3 Re: Wątek dla nowych forumków 07.02.12, 02:15 Pewnie już nikogo nie spotkam ,ale wszystkich ciepło witam.Tu chyba najwięcej krewnych Odpowiedz Link
iwonus4 Re: Wątek dla nowych forumków 07.02.12, 11:50 Witam miło się was czyta serce rośnie Odpowiedz Link
tapatik Re: Wątek dla nowych forumków 24.02.12, 08:31 diablica.3 napisała: > Pewnie już nikogo nie spotkam Optymistka. Odpowiedz Link
zewnaturymm Re: Wątek dla nowych forumków 05.02.12, 12:09 Głownym celem tego portalu jest nieść pomoc osobom potrzebującym... - miejsce to ma za zadanie kojarzyć osoby w trudnej sytuacji życiowej z ludźmi dobrego serca, wrażliwymi na ciężką a czasami wręcz beznadziejną sytuację, w jakiej znaleźli się inni ludzie. sos-pomoc.pl/ Odpowiedz Link
4szila Re: Wątek dla nowych forumków 15.02.12, 12:47 Witam i pozdrawiam serdecznie nawiazujac do ankiety..wiek trzydziesty (z hakiem),kolor ócz zielony,ćwiartka polski samo Poludnie a muzyczka?...lubie ciezkie brzmienia gitary i bebnow na perkusji ale i stare przeboje z lat mlodosci moich rodzicow...)) Odpowiedz Link
panna.m.igotka Re: Wątek dla nowych forumków 17.02.12, 00:01 Witam, chociaż niewiele piszę na forum, to często poczytuję, tak więc może się przedstawię Jestem brunetką z szarymi oczami. Mam 30 lat i pochodzę z centralnej Polski. W wolnych chwilach poczytuję literaturę faktu i słucham muzyki klubowej. Pozdrawiam Odpowiedz Link
4szila Re: Wątek dla nowych forumków 17.02.12, 14:57 Dzieki za przyjecie ale i tak mam problem bo nie umiem sie tu odnalesc...jakos na codzien jestem bardziej wygadana i otwarta do ludzi tu zas...powiedzmy ze dziwnie sie czuje...moze to przejsciowe.. Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Wątek dla nowych forumków 17.02.12, 19:08 Witamy nowych Czytajcie, piszcie Odpowiedz Link
takandrynka Re: Wątek dla nowych forumków 18.02.12, 11:04 Witam się i ja, znalazłam Was wczoraj. Rozglądam się, rozglądam to i się przywitam. Swieża 40tka, gdanszczanka z urodzenia, wychowania, zamiłowania i zamieszkania,lubiąca różne rzeczy w zależności od okoliczności, sama acz nie samotna, kochająca życie i ludzi Odpowiedz Link
rybka_waw Re: Wątek dla nowych forumków 05.03.12, 14:33 Witam wszystkich Chciałabym się przywitać w ten piękny słoneczny dzionek i nieśmiało prosić o ciepłe przyjęcie Poczytuję od jakiegoś czasu, więc przyszła pora na ujawnienie się. Krótko o mnie: mieszkam z córką niedaleko stolicy, jeszcze przed magiczną czterdziestką, nieb. oczka, szatynka.. Lubię dobrą książkę, film, jazdę na rowerze i autkiem. Słucham przeróżnej muzyki ale najbliższy mi jest rock. To pokrótce na tyle.. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wątek dla nowych forumków 05.03.12, 14:54 cześć, Rybko - to już dwie "rybki" pływają na forum zapraszamy do dyskusji Odpowiedz Link
wmiesciejakrybytramwaje Re: Wątek dla nowych forumków 05.03.12, 17:42 tak się naszamałam, że mogę się na wielorybkę dla odmiany przechrzcić . Dzień dobry Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Wątek dla nowych forumków 05.03.12, 16:34 Witaj Rybko Miło powitać krajankę to trak w ramach lokalnego patriotyzmu Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wątek dla nowych forumków 05.03.12, 20:55 czytac tto by kazdy kcial,ale pisac to nie ma komu! rybka lubi plywac? Odpowiedz Link
baama Wątek dla nowych forumków 08.03.12, 14:23 Witam, jestem sama i chcialabym z kims pogadac, isc moze razem do kina, teatru, knajpy itp (krakow) Jestem wielkim dziwolagiem natury i wszystko u mnie jest troche inne niz u innych ludzi. Mam b. wysokie IQ, jestem z wygladu b. atrakcyjna i wygladam (naturalnie) 20 lat mlodziej, niz mam (51). Chce sie rozwiesc Nie mam z kim pogadac Moze ktos ma ochote pomailowac ze mna? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Wątek dla nowych forumków 08.03.12, 15:25 daj fotkę, obejrzymy chociaż tę atrakcyjność Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Wątek dla nowych forumków 08.03.12, 15:48 no witaj, witaj > Jestem wielkim dziwolagiem natury i wszystko u mnie jest troche inne niz u inny > ch ludzi. Mam b. wysokie IQ, jestem z wygladu b. atrakcyjna i wygladam (natural > nie) 20 lat mlodziej, niz mam (51). ooo... to masz prawie tak samo jak ja, tylko ja 6 lat mniej hihi Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Wątek dla nowych forumków 08.03.12, 20:39 A żeście niemiło koleżankę przywitały... Kociaki. Baamo - a Ty witaj w naszych progach - chcesz, to pisz - ale staraj się raczej na forum Odpowiedz Link
lusia_janusia Re: Wątek dla nowych forumków 08.03.12, 23:21 Maniek. plywaj tylko uwazaj na rekiny!!!!!! Odpowiedz Link
baama Re: Wątek dla nowych forumków 09.03.12, 00:38 Dzieki za przywitanie Gdzie te rekinki i inne grube rybki? - na patelnie z nimi! Buziaki Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wątek dla nowych forumków 09.03.12, 23:16 i se je zjemy z sokiem z cytrynki Odpowiedz Link
kinnka Re: Wątek dla nowych forumków 12.03.12, 17:41 ja też się przywitam - Dzień Dobry mama sama, lat jeszcze przez chwilę 32, ciemnowłosa, szarooka Warszawianka. Odpowiedz Link
monistar Re: Wątek dla nowych forumków 16.03.12, 09:18 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > [color=green]Tu można się przywitać ze społeczeństwem forumowym, podać wiek, > kolor ócz, z której ćwiartki Polski się pochodzi, albo wrzucić ulubiony kawałe > k muzyczny. > Zapraszam [/co Zaczynam Start: 28 lat zielone pd. - wsch część POLSKI ulubiony kawałek: zbyt wiele ich! Odpowiedz Link
maniek2000 czesc dzeiwczynki 16.03.12, 14:07 wpadajcie na pokoje bo tak jakos dzis sucho... Odpowiedz Link
anusiak129 Re: Wątek dla nowych forumków 21.03.12, 16:07 Witam wszystkich forumowiczów, jestem nowa-nigdy jeszcze nie korzystałam z takiej formy porozumiewania się. Kiedyś trzeba zacząć, więc może wiosna jest dobrym czasem na nowości. Na razie czytam i bardzo mi się tutaj pdoba. Odpowiedz Link
maniek2000 Re: Wątek dla nowych forumków 23.03.12, 22:20 heeeeeeeeeej anusiak!!!! jak juz kiedys wspominiolem - czytac to by kazdy chciał !!! a pisac nie ma komu... juz mi w trymiga do pisania!!! ino żwawo! no! Odpowiedz Link