zielonooka38 29.12.11, 13:24 wątek o nowych i o kurna troszkę nas podczytuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefcia41 Re: przeleciałam 29.12.11, 14:06 no i? trzeba uważać na słowa? wystraszą się ? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: przeleciałam 29.12.11, 14:40 Myślisz, ze po takim locie potrzebna byłaby pomoc mojej firmy? Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: przeleciałam 29.12.11, 14:44 dla paru gapiów na pewno ja lądowanie już opanowałam więc luzik Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: przeleciałam 29.12.11, 22:50 też troszkę podczytywałam zanim pierwszy raz otworzyłam paszczę nie uważacie z drugiej strony, ze to trochę niepokojące, ze samotnych tak wielu przybywa, może mijają się codziennie na ulicy nie wiedząc, ze szukają tego samego... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: przeleciałam 30.12.11, 08:26 a przybywa czy po prostu przestają się ukrywać? rozwód przestał być wstydem i tematem tabu i to wcale nie jest źle. kiedyś ludzie żyli na siłę w nieszczęśliwych, nieudanych związkach bo nie wyobrażali sobie że mogliby się rozwieść. jeszcze kilkanaście lat temu koleżance, która chciała uciec od męża pijaka i brutala rodzice powiedzieli "jak sobie wybrałaś tak masz". a policja w sprawy rodzinne się nie mieszała. więc, myślę że to dobrze że samotni się coraz bardziej ujawniają. bo w kupie zawsze raźniej Odpowiedz Link