dunka_redunka 04.03.12, 12:32 Czy tu bywasz? Jeśli tak idź proszę na pocztę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dunka_redunka Re: Kawamija 04.03.12, 12:36 Hmm. Nie masz, bo wrócił. Chyba skrzynkę masz zapchaną. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kawamija 04.03.12, 13:48 jak to coś pilnego, to odezwij się do mnie na priv, przed chwilą rozmawiałam z Kawą Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Kawamija 04.03.12, 14:38 Dla mnie pilnego. Napisałam do Ciebie na priva, ale przez wizytówkę, bo z poczty gazetowej miałam hasło, że adres jest Twój nierozpoznany. Dlatego proszę odbierz wiadomość, wchodząc na swoją wizytówkę. Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kawamija 04.03.12, 15:41 Dunia, zajrzyj jeszcze raz na swoją pocztę wizytówkową. Odpowiedz Link
kawamija Re: Kawamija 04.03.12, 23:01 pozdrawiam wszystkich Nie mam teraz czasu na forumowanie, bo jestem w trakcie zdawania baardzo ważnego egzaminu zawodowego. Wczoraj zdałam test, ale przede mną jeszcze egzamin ustny 12.03. Po tym szaleństwie okołoegzaminacyjnym napisze co u mnie..............obiecuje Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Kawamija 04.03.12, 23:06 trzymam kciuki!!!!!! bo domyślam się, jak ważny i ciężki...... Odpowiedz Link
kawamija Re: Kawamija 04.03.12, 23:13 czarny.onyks napisała: > trzymam kciuki!!!!!! > > bo domyślam się, jak ważny i ciężki...... dla mnie TAK..........nie lubie testów, nie lubie tabelek na wykucia na pamięć...........ale test już zdałam, teraz czeka mnie kolejny etap Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Kawamija 04.03.12, 23:11 no to ja raz jeszcze gratuluję zdania testu, to coś okropnego, strasznego i byłaś bardzo dzielna a teraz mocno trzymam kciuki, żeby dalszy ciąg poszedł Ci równie dobrze Odpowiedz Link
kawamija Re: Kawamija 04.03.12, 23:15 pzkpfw-vi-b-konigstiger napisała: > no to ja raz jeszcze gratuluję zdania testu, to coś okropnego, strasznego i był > aś bardzo dzielna > a teraz mocno trzymam kciuki, żeby dalszy ciąg poszedł Ci równie dobrze Trzymaj kciuki, proszę...........są mi baaardzo potrzebne Pozdrawiam Odpowiedz Link
dunka_redunka Re: Kawamija 05.03.12, 08:09 To gratulację i powodzenia w dalszych zmaganiach. I dziękuję Odpowiedz Link