Dodaj do ulubionych

co sprawiam Wam...

27.01.13, 17:19
...przyjemność?

tak mnie blue velvett po raz kolejny zainspirowała...smile

mi - poza kwiatami ciętymi, których Tede nie jest w stanie zrozumieć (a o podobny brak zrozumienia podejrzewam większość chłopawink ):
- kontakt z dziećmi - wczoraj odwiedziłam moich kuzynów (5 chłopa w wieku 1,4 do 12 lat). Zadziwiają mnie jacy są mądrzy, to, jak postrzegają świat, to jak radzą sobie z informacjami trudnymi/dziwnymismile Kiedy Ci najstarsi byli młodsi byliśmy sobie bardzo bliscy...smile Kiedy wczoraj odjeżdżała jeden z tych starszych powiedział: co? - jak znam życie to pewnie chciałabyś się jeszcze przytulić na koniec? big_grin Rozbroiło mnie to big_grin Bo są w wieku, kiedy przytulanie się do kobiet jest trochę...obrzydliwe, a mimo tego, byli gotowi się poświęcićwink Tak mnie to wzruszyło, ze im odpuściłam i wytarmosiłam tylko tych najmłodszych big_grin
- kontakt z końmi - uwielbiam konie. są mniej wygadane niż ja, a do tego mają charakter - to nie piesek, że go zawołasz, a on przyjedzie, bo tylko marzy, żeby spełnić Twoje każde życzenie. Przywiązują się, odwzajemniają ciepło, które dostają, ale też obrażają się, mają fochy...takie większe koty wink
- bliscy znajomismile
- taniecsmile
- sportsmile
- książkismile
Obserwuj wątek
    • sadgirl25 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:26
      postaram się w skróciesmile

1.przebywanie z bliskimi mi osobami
      2.dobry/ulubiony film, książka, muzyka
      3.dobre jedzenie(kiedyś też słodycze)
      4.rower wiosną i latem

więcej nie pamiętam
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:30
        to rozwiń 2 i 3, może się czegoś nauczę/dowiemsmile
    • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:33
      wysokie temperatury powietrza
      obcowanie z naturą - lasy i pola
      teatr
      muzyka
      prowadzenie auta
      turystyka sportowa - jechać na zawody w charakterze widza.
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:40
        tdf-888 napisał:

> wysokie temperatury powietrza

- rany, ja też lubię. na saunie mam zawsze problem, żeby nie zasnąć, bo tak mi błogosmile

> turystyka sportowa - jechać na zawody w charakterze widza.

-to ja wolę biegać niż oglądaćsmile
        • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:46
          na saunie? wink
          no tak, na saunie będzie cieplej, bo ciepłe powietrze idzie do góry tongue_out
          • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:52
            tongue_out

dobrze, dobrze, odrobina szyderstwa jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła tongue_out
      • nerw_rdzeniowy Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 21:10
        > obcowanie z naturą - lasy i pola
        lasy to najlepsze są jesienią, wiosną i zimą. Latem to można zwariowac od nadmiaru much meszek komarów itd..
        • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 21:22
          ale ja sobie wtedy wkręcam, że jestem w trudnej dżungli
          • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 21:33
            Ty to mi zawsze poprawisz nastrój big_grin
      • green.amber Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 09:17
        tdf-888 napisał:
        > teatr
        hymmm nie wiedziałam, że aż tyle nas łączywinktongue_out
        na czym ostatnio byłeś i jakie wrażenia?? winksmile
        • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 11:19
          ostra jazda - wrażenia jak zawsze pozytywne, bo już sam klimat sprawia mi przyjemność.
    • blue_velvett Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:37
      Moje hedonistyczne podejście do życia wreszcie może sobie poćwierkaćsmile Więc tak, uwielbiam jeść i ciągle się sobie dziwię, ile można mieć radości ze zjedzenia kolejnej porcji lodówwink Ale dużo się ruszam, więc dobre spalanie pozwala się zmieścić w "S"-ce. Inaczej groziłaby mi wymiana garderoby, a na to szkoda mi kasy. Wolę kupić kolejne perfumy. Bo zapachy uwielbiam pod każdą postacią. Las pachnie inaczej o każdej porze roku i moja skóra chyba też... Co jeszcze? Muzyka, film, dobre towarzystwo. Lubię otaczać się ludźmi, którzy nie mają mi za złe, że jestem sobą...
      Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym zapomniała o seksiesmile
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:42
        blue_velvett napisała:

> Las pac
        > hnie inaczej o każdej porze roku i moja skóra chyba też... Co jeszcze? Muzyka,
        > film, dobre towarzystwo.

mam wrażliwy nos - też zauważam takie różnice - uwielbiam zapach lasusmile jak byłam mała to po zapachu skóry byłam w stanie rozpoznać całą rodzinęsmile

• blue_velvett Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:47
          No nareszcie ktoś, przy kim nie czuję się oryginałemsmile Ja do tej pory potrafię obwąchiwać ludzi, co normalne nie jest chybawink
          • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:51
            ja nie zawsze lubię...big_grin

ale dużo czujęsmile nie wiem, czy wiesz, ze dzięki zapachowi zapamiętuje się dużo więcejsmile
            • blue_velvett Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:57
              Skarbie, stara szkoła mojej babcismile
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:57
            oooo... zapachy... i niuchanie ludzi wink
            jest taki człowiek, który pachnie mi jak pewien dom z dzieciństwa, gdzie było mi najlepiej

uwielbiam go obwąchiwać... wtedy jest mi dobrze, bezpiecznie i niewiele więcej do szczęścia trzeba
            i jeszcze mój tata dalej mi pachnie bardzo fajnie - też taki zapach bezpieczeństwa i ciepła
    • green.amber Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:41
      dobre towarzystwo i czas, kiedy nikogo nie ma w pobliżu
      muzyka i cisza
      bycie w drodze do jakiegoś celu albo i nie
      i takie tam bardziej zielone a czasem mniej winksmile
      http://images10.fotosik.pl/1659/a3473dbd8f705e11med.jpg
      i pewnie jeszcze sporo... winksmile
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:43
        ładne...największym odkryciem dla mnie było, że większość rzeczy, o których myślę, że są mi potrzebne do szczęścia można robić w pojedynkęwink
        • blue_velvett Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:45
          Tak, można, tylko często nie daje to tyle radości...
    • cien_duszy Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 17:55
      Podróże, te dalekie i te całkiem bliskie.
      Odkrywanie nowych miejsc, a tym samym odnajdywanie "swoich" magicznych kawałków świata
      Rozmowy, słowa mają niezwykłą moc...
      Muzyka, dźwięki działają terapeutycznie.
      Szum morza i spacer po plaży to największa przyjemność
      i...
      sporo tego jeszcze...
    • puch_atek Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 18:36
      atmosfera pelnego stadionu
      noc i jej cisza
      widok morza, opustoszalej plazy
      przygladanie sie mojemu psiakowi i rozmowa z nia wink
      nawiazywanie znajomosci ze zwierzakami wszelakiej masci
      chodzenie do kina
      ksiazki
      glupawka
      gierki komputerowe
      przegladanie ofert biur podrozy
      drzemki
      nadrabianie zaleglosci towarzyskich z moimi krakowskimi ulubiencami
      itd... wink
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:42
        puch_atek napisał:

> atmosfera pelnego stadionu

tego nigdy nie doświadczyłam, ale pamiętam co się działo w Wawie jak ojro 2012 bylo...smile i bardzo mi się podobałosmile

> widok morza, opustoszalej plazy

mi się to dosyć romantycznie kojarzy - chciałabym pobiegać, chociaż słyszałam, że to...chusteczkowo trudno biegać po piasku....

> chodzenie do kina
        > ksiazki

co polecasz?
        • puch_atek Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:08
          maeve79 napisała:
          > mi się to dosyć romantycznie kojarzy - chciałabym pobiegać, chociaż słyszałam,
          > że to...chusteczkowo trudno biegać po piasku....

mnie przeraza i rownoczesnie fascynuje taki zywiol, cywilizacyjny zgielk zaburza obserwacje, stad najlepiej w psia pogode lub o nieludzkiej porze odwiedzac smile
          swojego czasu jezdzilem biegac, podczas odplywu, twardy piaseczek i dobrze sie biega, podczas przyplywu cieeeezko smile

> > ksiazki
          >
          > co polecasz?
          hm ostatnio rownolegle czytam 'Nowoczesne zasady odzywiania'Campbella , Pulapki myslenia - te dwie super ciekawe wiec polecam, i zaczalem Dziennik rumowy, jeszcze nie wiem, byl film z Deppem wiec wyhaczylem knizke smile
          och, a nie, Atlas Chmur, oj polecam goraco ksiazke, swietna smile
    • anirat Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 18:53
      Lubię spokój i spac bez nastawiania budzika. Zapachy wszelkie takze świece zapachowe i kadzidełka, mam swoje ulubione, owoce cytrusowe, zielona i biała herbata i wiele innych. Lubie swiatło i jego grę, wiec długie wieczory mi nie straszne, chociaz wpływaja depresyjnie.
      Lubię prysznic i zapachy zeli do kapieli, ładne pizamki.
      Kwiaty lubię, sama mam mnóstwo, juz brakuje parapetów, ław i innych miejsc gdzie je ustawiam, a kazdego szkoda wyrzucić. Lubię zwierzaki, szczególne psy, ale nie mam, bo mieszkam sama i wybywam czesto na zbyt długo.
      Lubię ludziom sie przygladac, analizowac ich zachowanie i ubranie, ze szczególnym uwzględnieniem butów.
      Bardzo wiele innych rzeczy też lubię.
      Zaczepiac nieznajomych w necie, ale w 80% są niemili.
      Uwielbiam gotowac i piec ciagle coś innego.
      Lubię pomieszkac u siebie smile
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:33
        o rany, 80% też lubię! big_grin
    • beja_81 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 18:56
      - kontakt ze zwierzętami - wszelkiej maści (pomińmy komary itp.)
      - szum potoku w górach
      - chwytanie ciekawych obiektów aparatem
      - planowanie podróży
      - wkładanie "wywołanych" zdjęć do albumów
      - rozgrzany asfalt, słońce, 30 stopni w cieniu i jazda na rowerze (wszystko razem rzecz jasna)

mogę tak jeszcze długo... big_grin
      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:24
        beja_81 napisała:

> - kontakt ze zwierzętami - wszelkiej maści (pomińmy komary itp.)

... o i jeszcze gzy ... moje ukochane suspicious
        Uwielbiam jak mnie pogryzą i mam wielkie krwiaki na ciele sad
        • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:28
          też strasznie puchnę od tych szarych ku.ew zwanych także muchami końskimi, a na pole czasem trzeba się udać wink
          • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:36
            One potrafią przez wszystko ciąć, nawet przez ubranie ... skubane suspicious
            Jak byłam mała to strasznie mój organizm reagował na ich jad. Miałam takie wielkie i parzące buły na nogach. Wszyscy się śmiali, że mogę na nich smażyć jajka, takie gorące były wink
            • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:47
              mi się dalej takie robią, czerwone gorące, i wystarczy, że utnie i kaplica - pozamiatane, wapno trza pić i przykładać. jak w łydkę utnie, to mam dwie na jednej nodze smile
    • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 19:44
      ... przyjemność?

Zawody, rywalizacja ze sobą samym, pokonywanie swoich słabości, dowodzenie, że niemożliwe jest możliwe, że się da, że można, uwielbiam jak ludzie kibicują mi na trasie, taka duma człowieka rozpiera, minę niedowiarków, że jednak mi się coś udało, ach wymieniać by dużo można ... to są chwile tak piękne, że aż trudne do opisania smile
      • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:18
        Osobiście czerpię przyjemność z kontaktów damsko-męskich. W dzieciństwie wołano na mnie damski król - zawsze miałem sporo koleżanek koło siebie. W dzisiejszych czasach przyjemnością jest dla mnie możliwość pisania z interesującą kobietą, spotkania takowej w realu lub np. teraz koncert na rosyjskim kanale TV.
        • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:22
          tomek197374 napisał:

> Osobiście czerpię przyjemność z kontaktów damsko-męskich. W dzieciństwie wołano
          > na mnie damski król - zawsze miałem sporo koleżanek koło siebie.

musiałeś być słodki! big_grin
          • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:37
            Starałem się zachowywać się jak one tego oczekiwały. Wtedy było to dużo łatwiejsze niż obecnie. Z wiekiem wzrasta wielkość potrzeb wymaganych do zaspokojenia.
            • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:51
              eh, chyba jesteś zbyt krytyczny wobec siebie
        • anirat Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:23
          Sa ludzie, glównie mężczyzni, zafascynowani wschodem, Rosja, Ukraina, Białoruś, także kobietami, co was tak fascynuję? Pytam kierowana ciekawoscią nic ponad to.
          • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 20:53
            Mnie fascynuje ich muzyka obecnie. Słuchając piosenek, filmów, programów wyszukuję różnice językowe w wymowie języka rosyjskiego. Oglądam ich reklamy, niekiedy porównuję do innych. W wiadomościach podają niekiedy informacje różne od naszych źródeł. Wtedy szukam dalszych informacji w internecie. Można też dowiedzieć się o sytuacji gospodarczej, politycznej. Poznać możliwości tańszego/lepszego kontaktu z byłymi republikami. To potem przekazuję stronom zainteresowanym lub zapisuję w swojej głowie.
            Miałem kiedyś propozycję pracy w Rosji. Aby przeżyć tam normalnie trzeba mieć dodatkowe zaplecze finansowe, np. grając na ich giełdzie.
            Poza tym, nadal marzę o domku gdzieś na Ukrainie, w górach. To byłaby taka moja emerytura we wczesnym wieku.
            Niedługo znowu podejmę temat szerokiej pomocy humanitarnej dla naszych rodaków na wschodzie. Trzeba wiedzieć co dzieje się tam.
            --
            101.ru/?an=port_channel_mp3&channel=144
            • anirat Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 21:01
              No tak, juz to znam smile Czyli tak to własnie jest.
            • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 22:23
              Ja też trochę cyrylicy podsłuchuję tongue_out
              Lubię słuchać piosenek w tym języku, ale tej bardziej współczesnej
              www.youtube.com/watch?v=0ZPlC6urFLA
              Mimo, że w moich żyłach płynie chorwacko - serbska krew suspicious
              • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 22:33
                Nie znam tamtych stron.
                Bułgaria ma cyrylicę w alfabecie. Wiem, bo w pracy uczyli u nas chętnych na placówkę tam. Jugosławia dawna chyba też. Dobrze domyślam się?

Świetny przebój zapodałaś. Ja lubię te bardziej tradycyjne. W niedzielę z rana ich stacja puszczała plenerowe pokazy tańca i gry na akordeonie. To mój taki poranny jogging dla umysłu.
                Teraz słucham radia, którego linka widać poniżej.
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 22:40
                  dawna Jugosławia to zlepek - kraje, które są prawosławne piszą cyrylicą
                  kraje katolickie - łacinką
                  • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 22:47
                    a mam zagadkę - który kraj prawosławny pisze łaciną?
                    • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:07
                      Rumunia?
                • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:02
                  Ja zdecydowanie wolę tą serbską www.youtube.com/watch?v=6LTXwM1hS-Y ma takie fajne grecko-tureckie naleciałości.
                  • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:10
                    Nie czuję tego. Słucham też trochę greckich piosenek, ale to coś innego dla mnie. Najwięcej mam oczywiście ukraińskich, rosyjskich i białoruskich. Niekiedy słucham jeszcze gruzińskich i czeczeńskich melodii.
                  • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:14
                    o, dokładnie takie smile
                    • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:22
                      A może takie www.youtube.com/watch?v=xMfqW88ldSg
                      To specyficzna muzyka. Ja tam mogę do tego tańczyć bez końca tongue_out
                      • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:44
                        To już podoba mi się.
                        Tańczyć powiadasz? Już nie te lata.
                        Na emeryturze będę umiał tańce wszystkie kaukazkie. Mam nadzieję, że zdrowie mi pozwoli.
                        • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:47
                          Kaukaz jest piękny, a w szczególności góry. big_grin
                          Kusi mnie żeby tam latem się wybrać suspicious
                          • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 20:38
                            Mnie kusi pojechać tam na kilka miesięcy, mniej nie ma bardzo sensu.
                            • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 22:21
                              Tomaszku ja to jestem taki dziwolonk co jedynie w góry się wybiera suspicious
                              Średnio lubię zwiedzać miasta wink
                              • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 22:40
                                Góry powiadasz? Ja lubię góry, miasta i wsie. Wszystko ma coś do zaoferowania.
                                Ja jeżdżę w Beskid Żywiecki od 2006 roku.
                                Gdzie konkretniej chciałabyś pojechać w tamte strony?

--
                                101.ru/?an=port_channel_mp3&channel=144
                                • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 22:57
                                  Jakbym miała tylko jedną górkę wybrać to zdecydowanie Ushba, to takie moje kaukaskie marzenie tongue_out
                                  • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 23:02
                                    Poszukam gdzie to znajduje się.
                                    Teraz słucham tego www.youtube.com/watch?v=2vwzOELOxU8
                                    • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 23:14
                                      Granica rosyjsko-gruzińska nie była od dawna bezpieczną okolicą nawet dla rdzennych mieszkańców.
                                      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 29.01.13, 16:15
                                        W tamtym roku granicznicy przeganiali spod Uszby, a Szchara to całkowicie zamknięta była suspicious
                                        Ale ja sobie poczekam, inne regiony odwiedzę i wrócę zrobić swoje tongue_out
                                    • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 29.01.13, 16:11
                                      tomek197374 napisał:

> Poszukam gdzie to znajduje się.
                                      > Teraz słucham tego www.youtube.com/watch?v=2vwzOELOxU8

Oooo ... to widzę, że kolega przesiąknął muzycznie suspicious
    • czarny.onyks Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:33
      dużo tego...

muzyka....gitarowe brzmienia...charakterystyczne głosy...które powodują ciary
      przebywanie z niektórymi ludźmi z poczuciem humoru, które powoduje ból brzucha.....dają takiego kopa w zadek...
      zapach kawy o poranku w łóżku....z kimś lub bezwink
      książka od której nie można się oderwać...
      podróże....jak ja lubię latać samolotamibig_grin
      i niestety niektóre zakupy....torebki..choć raczej należałoby je nazywać torbamitongue_out
      fryzjer....mój ostatni daje mi duzo przyjemności...

odkrywanie nowych rzeczy....
      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:38
        To leć za mnie w sobotę ... tylko 18 godzin spędzonych w samolotach tongue_out
        • tomek197374 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:41
          Wyjątkowo dużo - nie zazdroszczę.
          • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:43
            Wiem niecały rok temu leciałam już tyle tylko w drugą stronę. Dwa międzylądowania. Myślałam, że zejdę na lotnisku suspicious
        • czarny.onyks Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:42
          uu daleko...
          p/zakrzepowa profilaktyka wskazana wink

nie ma problemu...zwłaszcza, gdy cel podróży wart tego wink
          • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:50
            Strzelę sobie winko na pokładzie, posłucham przez słuchaweczki muzyczki relaksacyjnej i tak odpłynę w nieznane meandry moich snów suspicious
            • czarny.onyks Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:53
              a my maluczcy na dole będziem zazdrościć...wink
              • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:59
                No bo jest czego tam to same przystojne brunety mieszkają tongue_out
                oooo ... takie www.youtube.com/watch?v=2dJF2O8QVQo
                • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:03
                  moja koleżanka z podstawówki (nie rówieśniczka tylko trochę młodsza, ale się dobrze kolegowaliśmywink) w tym teledysku gra i jest nawet sporo eksponowana a nie że mignęła smile
                  • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:05
                    No niestety ja taka sławna nie jestem suspicious
                    Nigdy nie byłam w telewizji ani w radiu tongue_out
                    • tdf-888 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:08
                      wszystko przed tobą.
                      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:09
                        Ja tam wolę w cieniu sobie żyć suspicious
                    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:10
                      już miałam napisać, że ja też nie... ale byłam - w lokalnej tivi, po linii zawodowej, znienacka wpadli i filmowali - a ja wyglądałam jak stara wiedźma big_grin
                      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:14
                        A ja też przypomniało mi się byłam w TVN w Faktach kręcili materiał na mojej uczelni o studentach z zagranicy tongue_out
                        A w zeszłą niedzielę po zawodach mnie dopadła babka z mikrofonem z Eski suspicious
                        Muzyka tym razem chorwacka www.youtube.com/watch?v=4ntgRpBdR1M
                        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:22
                          to ja wolę tych starych dinozaurów:
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:44
        czarny.onyks napisała:

> fryzjer....mój ostatni daje mi duzo przyjemności...
        >

w ciemno zgaduję, że brunet...no i się odzywa...suspicious
        • czarny.onyks Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:46
          a nie....nie brunet...i tak, pamięta o mnie tongue_out
        • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 27.01.13, 23:50
          eh, to tylko potwierdza moją teorię....wink
    • lesher Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:14
      - łażenie po górach (z braku czasu zawieszone na kołku sad),
      - narty (z braku czasu zawieszone na kołku sad),
      - treningi (z braku czasu zawieszone na kołku sad),
      - dobra książka,
      - dobry seks (last but not least wink)
      • lesher Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:14
        Aaa, o muzie zapomniałem!
      • zakochana_jane Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:18
        Dla mnie góry zawsze są na pierwszym miejscu tongue_out
      • czarny.onyks Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:23
        dobrze, że więcej tych rzeczy na kołku nie zawisło tongue_out

może by ten kołek..urwaćwink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 00:26
          a, to już wiem, po co mu ta Szafa - bo kołków do wieszania nie starcza...
          cywilizacja, znaczy...
    • zielonooka38 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 08:34
      życie wink

po prostu życie mi sprawia przyjemność, choć bywa trudno i czasem szaro wink

a jak mi smutno i szaro to sama sobie sprawiam przyjemności ( jak nie chce obarczać swoim dołem najbliższych )
      - perfumy - za te które kocham jestem wstanie zapłacić każdą cenę
      - bielizna - tu na szczęście odkąd producenci wiedzą że kobiety mają piersi też mogę zaszalećwink
      - buty... och szkoda że nie mogę mięć wszystkich które bym chciała
      - opera - dobrze, że mam blisko
      • maeve79 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 09:49
        zielonooka38 napisała:

> - bielizna - tu na szczęście odkąd producenci wiedzą że kobiety mają piersi też
        > mogę zaszalećwink

ja też się cieszę, że do producentów dotarły plotki o kobietach z piersiamiwink
    • zed-is-dead Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 09:46
      Cięte kwiaty, taniec i dzieci - tak wyglądałoby moje piekło...
      A frajda?
      Masa tego jest: muzyka, kino, książka, jazda samochodem i motocyklem, szeroko rozumiany sport, a nawet - o zgrozo! - polityka...
    • robert.83 Re: co sprawiam Wam... 28.01.13, 11:09

01. Czas spędzony z przyjaciółmi
      02. Podróżowanie (małe, średnie i duże)
      03. Knajpiarskie zakamarki obcych miast
      04. Przyroda - spacery, wycieczki, rower, samochowy objazd
      05. Dobra muzyka, film... albo zwykłe (nie-dobre) czytadło
      06. Fajny seks i tym podobne dwuosobowe rozpieszczanie
      07. Żeglarstwo - byle nie w zestawie "raz cisza raz burza"
      08. Programowanie
      09. Umiarkowany sport, aktywność ruchowa (ostatnio bilardbig_grinbig_grinbig_grin)
      10. Z rzadka otrzymywana świadomość, że ktoś szanuje moją wiedzę i docenia moją pracę
      (czyli tzw. potrzeba uznania i akceptacji)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka