21.02.13, 19:28
Czy to na miejscu życzyć komuś takiego "pięknego" wieku?
reniferu.pl/30199/111-letni-mezczyzna/
Obserwuj wątek
    • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 19:55
      Wypadałoby życzyć dwustu, albo "jeszcze stu" smile
      • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:08
        jakie to poniżające być starymsad
        • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:13
          Według mnie - nie. Chociaż starzenie - oczywiście potrafi być nieprzyjemne.
          • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:19
            Szczególnie wizualnie.....
            • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:20
              Z wiekiem odkrywa się inne uroki życia, Fripoo. Fizyczność potrafi zejść na dalszy plan.
              • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:28
                W moim przypadku im starszy tym bardziej zwracam uwage na własną fizyczność.
                • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:30
                  Jak będzie Ci kiedyś dane się zaakceptować - fizyczność będziesz miał... no może nie tak do końca w czarnej dziurze, ale zejdzie na dalszy plan
                  • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:39
                    Nie ma mowy - dla mnie starość jest upokarzająca, no chyba, że będe się trzymał jak Pani Grażyna W.
                    • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:43
                      Popatrz Fripku drogi na Hawkinga...
                      • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:50
                        Włąśnie dlatego nie wierzę w boga katolikówsad tylko w kromabig_grin
                        i po co ja wyguglałem tego hawkinga? tragedia, ja bym wołał miec eutanazję 9niż tak "żyć", ale co kto lubi.
                        • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:54
                          A Hawking jest zadowolony. I jest na pewno jednym z największych umysłów naszych czasów. I jestem przekonany, że jest masa kobiet, które sporo by dały, żeby mogły z nim być.
                          • fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:59
                            Ja nie zaprzeczam, ale ja bym na jego miejscu chciał eutanazji - kążdy powinien mieć prawo do godnej śmierci, niestety w polsce eutanazji wykonywać nie można
                            • zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 21:02
                              Bo znając polską mentalność - to byłaby masowa eksterminacja staruszków, którzy albo sporo mają, albo ich utrzymanie jest zbyt kosztowne...
                              • maruda2 Re: Sto lat! 21.02.13, 22:58
                                A co to jest polska mentalność ? Naprawdę sądzisz, że chęć eksterminacji staruszka dla zysku jest polską domeną ???
                                Mnie osobiście szalenie drażni, że my - Polacy nie szanujemy samych siebie, że potrafimy podejrzewać się o różne większe i mniejsze świństewka i przypisywać je , czy też tłumaczyć ,polską mentalnością sad
                            • maruda2 Re: Sto lat! 21.02.13, 23:13
                              fripoo napisał:

> Ja nie zaprzeczam, ale ja bym na jego miejscu chciał eutanazji - kążdy powinien
                              > mieć prawo do godnej śmierci, niestety w polsce eutanazji wykonywać nie można

Bez urazy Frippo ale uważam, że pieprzysz głupoty. To znaczy zgadzam się z Tobą, że każdy powinien mieć prawo do godnej śmierci. Ale do życia także. Ja czułabym się strasznie źle, gdyby ktoś powiedział, że na gdyby był na moim miejscu, wybrałby raczej eutanazję sad Przykre.
    • tygrysgreen Re: Sto lat! 22.02.13, 17:49
      pozostaje pogratulować i pozazdrościć takiej kondycji w takim wieku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka