fripoo 21.02.13, 19:28 Czy to na miejscu życzyć komuś takiego "pięknego" wieku? reniferu.pl/30199/111-letni-mezczyzna/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:13 Według mnie - nie. Chociaż starzenie - oczywiście potrafi być nieprzyjemne. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:20 Z wiekiem odkrywa się inne uroki życia, Fripoo. Fizyczność potrafi zejść na dalszy plan. Odpowiedz Link
fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:28 W moim przypadku im starszy tym bardziej zwracam uwage na własną fizyczność. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:30 Jak będzie Ci kiedyś dane się zaakceptować - fizyczność będziesz miał... no może nie tak do końca w czarnej dziurze, ale zejdzie na dalszy plan Odpowiedz Link
fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:39 Nie ma mowy - dla mnie starość jest upokarzająca, no chyba, że będe się trzymał jak Pani Grażyna W. Odpowiedz Link
fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:50 Włąśnie dlatego nie wierzę w boga katolików tylko w kroma i po co ja wyguglałem tego hawkinga? tragedia, ja bym wołał miec eutanazję 9niż tak "żyć", ale co kto lubi. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 20:54 A Hawking jest zadowolony. I jest na pewno jednym z największych umysłów naszych czasów. I jestem przekonany, że jest masa kobiet, które sporo by dały, żeby mogły z nim być. Odpowiedz Link
fripoo Re: Sto lat! 21.02.13, 20:59 Ja nie zaprzeczam, ale ja bym na jego miejscu chciał eutanazji - kążdy powinien mieć prawo do godnej śmierci, niestety w polsce eutanazji wykonywać nie można Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Sto lat! 21.02.13, 21:02 Bo znając polską mentalność - to byłaby masowa eksterminacja staruszków, którzy albo sporo mają, albo ich utrzymanie jest zbyt kosztowne... Odpowiedz Link
maruda2 Re: Sto lat! 21.02.13, 22:58 A co to jest polska mentalność ? Naprawdę sądzisz, że chęć eksterminacji staruszka dla zysku jest polską domeną ??? Mnie osobiście szalenie drażni, że my - Polacy nie szanujemy samych siebie, że potrafimy podejrzewać się o różne większe i mniejsze świństewka i przypisywać je , czy też tłumaczyć ,polską mentalnością Odpowiedz Link
maruda2 Re: Sto lat! 21.02.13, 23:13 fripoo napisał: > Ja nie zaprzeczam, ale ja bym na jego miejscu chciał eutanazji - kążdy powinien > mieć prawo do godnej śmierci, niestety w polsce eutanazji wykonywać nie można Bez urazy Frippo ale uważam, że pieprzysz głupoty. To znaczy zgadzam się z Tobą, że każdy powinien mieć prawo do godnej śmierci. Ale do życia także. Ja czułabym się strasznie źle, gdyby ktoś powiedział, że na gdyby był na moim miejscu, wybrałby raczej eutanazję Przykre. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Sto lat! 22.02.13, 17:49 pozostaje pogratulować i pozazdrościć takiej kondycji w takim wieku Odpowiedz Link