czarny.onyks 21.06.13, 22:35 pogoda cudna, piątkowy wieczór.... a my....na forum...ech..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 22:42 ja to nie pije, wiec nie mam co wychodzic spedzam uroczy wieczor przy rodzince.pl i sensacjach xx wieku Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 22:52 no raczej, bo ja np. na powietrzu się nabyłem, ramiona spalone, muszę się na jakiś czas pożegnać z koszulkami na ramiączka jutro znów w dzień będzie sprawa do załatwienia, tak że skorzystam z dobrodziejstw lata ponownie. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:06 no jakiś taki blady byłeś.... też zahaczyłam o pole Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:22 blady?? sama jesteś blada i masz bladą dupę Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:25 zachowuj się a o kolor mojej się nie martw Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:31 to głupot o mnie nie pisz, jak się nie znasz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:34 ale Ty się tak nie denerwuj..... na zdjęciu bladość biła po oczach Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:49 na zdjęciu? zdjęcie kalkulatorem robione, do tego w pełnym słońcu i prześwietlone jak bym zrobił w półmroku, w swojej białej bluzie wyjścióweczce, to byś inne wrażenie miała. a tak poza tym, to pokaż swoje dla porównania, panno znawczyni fotografii Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:54 dobra, się już nie tłumacz ja nie jestem tak atrakcyjna, by foty wrzucać...czegokolwiek Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:07 a inną drogą, przerzucałam niedawno jakieś zdjęcia z miejsca na miejsce i gdzieś mi tedzik mignął... czego to człowiek na swoich własnych kartach się czasem naodkrywa Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:17 tylko czasem nie rozsyłaj. kto był, to może fotki zobaczyć, takie są zasady ;] Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:32 ojtamojtam... zaraz tam zasady... no nie przesadzajmy z pryncypialnością... Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:42 ojtamojtam boisz się, że się potem nie opędzisz od wielbicielek... że tak poszaleją... że króliczek w garnuszku i będzie trzeba w wannie topić?? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:52 oj.....skutecznie odstrasza słowem pisanym... więc chyba nie musi obawiać się nalotów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:22 czy to aby nie są groźby aż strach z Wami obcować Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:16 się nie tłumaczę tylko bawię się w kabarecik bo jeszcze nie jestem na tyle ebnięty, żeby się przed obcą babą na necie z opalenizny swojej dloni tłumaczyć i mam tę naiwną nadzieję, że ty też od początku żartujesz i nie analizujesz tak zdjęć, bo to jest już zboczenie ;] Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:29 aż strach w tym kabareciku uczestniczyć.... analizować? nie...ale lubię oglądać zdjęcia...i detale jakieś zboczenia trzeba posiadać .... Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 22:52 hehe no cudna jakieś cztery godziny burzy ale zachód słońca był piękny Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 22:59 a ja czekam na burzę...i nic...odeszła gdzieś.... Odpowiedz Link
tfu.tfu Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:03 20 km od Ciebie były 2 całkiem sympatycznie jest na zewnętrzu, tylko te wmordękomary... ide szukać kviatupaproci, heh... Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:06 bardziej groziła niż padała, ale ostatecznie chłodniej chmurki zaś zostały to może i księżyc da pospać, bo tak świecił ostatnio, że jak w dzień było widno Odpowiedz Link
lesher Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:29 Ciesz się, że wiatr wschodni mieliśmy. Niestety dzisiaj już nie będzie tak dobrze. Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:39 się ciesz, ale się nie ciesz... heh dlaczemu się mam cieszyć wschodnim?? i co będzie gorzej?? Odpowiedz Link
lesher Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:47 > dlaczemu się mam cieszyć wschodnim?? A latało ostatnio to cholerstwo nad głową? > i co będzie gorzej?? Będzie zachodni... Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 21.06.13, 23:55 lesher napisał: > > dlaczemu się mam cieszyć wschodnim?? > A latało ostatnio to cholerstwo nad głową? nie wiem czy o tym samych cholerstwie myślę... wydawało mi się, że w tych dzisiejszo-wieczornych chmurzyskach trochę inaczej brzmią... fakt nie nad samą głową to nieco lepiej, ale to tylko dziś chyba... z ostanio > > > i co będzie gorzej?? > Będzie zachodni... znaczy ewakuację trzeba zarządzić?? Odpowiedz Link
lesher Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:21 > fakt nie nad samą głową to nieco lepiej, ale to tylko dziś chyba... z ostanio Nie, nie - ostatnie kilka dni było lepiej... > znaczy ewakuację trzeba zarządzić?? Niom. Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:40 ale myślisz, że te głowy to tak mamy w linii prostej idealnie?? może to, co bezpośrednio nad moją (przy lądowaniu mam gorzej...) trochę dalej od Twojej?? tylko dokąd... heh Odpowiedz Link
lesher Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 01:31 Jak lądują, to chyba tak. Tak mi się wydaje. Wiadomo, że przy lądowaniu jest gorzej - jak startują to idą dość ostro w górę, u nas już właściwie nic nie słychać. Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:11 dziś mało kto miał szansę nie pachnieć i żadnego paprocia czy innego wianka po drodze do zgarnięcia nie było?? Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:31 ja konwaliami (to dla przyjemności) i wanilią (to w celach komarozniechęcających chociaż nie mam pewności, że jakoś bardzo działa...) sok pomarańczowy możliwą przyczyną tragedii echhhh Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:40 ale że na kwadracie się smarujesz czymś na komary? czy gdzieś łaziłaś? nie no.. ja to używam ir3535 i wiem, że działa. ale to tylko do lasu. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:39 sok czy nektar? potrafiłem ludzi z powrotem do sklepu pogonić, jak mi do wódki na biesiadę nektar przynieśli ja to jednak czasem jestem terrorysta.. że się jeszcze nie wszyscy do mnie nie zniechęcili Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:45 gwen75 napisał: > green.amber napisała: > > > sok pomarańczowy możliwą przyczyną tragedii echhhh > > Amberku, trzy szklanki już wypiłem, a Ty mi dopiero teraz mówisz?! To co teraz, > płukanie żołądka? Jest nadzieja dla mnie? że targanie uniemożliwiło ewentualne wypatrzenie... na picie w nadmiernych ilościach to pora może nie za szczęśliwa, ale cytrusowe organizm wychładza, więc bez płukania się powinno obyć dobranoc się z Państwem pięknych snów, jak kto chce Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 00:55 no to git. bo ta pojemność była taka jakaś podejrzana rozumiem, że nie wziąłeś 4l kartonu, ale pewnie to było 2x2l... no ale jak czytasz też skład i nie dasz się skusić na cenę (jak mój kolega - kutwa]), tzn. że się szanujesz jakoś Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 08:49 kurna źle się dzieje wczoraj zasnęłam na kanapie i przypaliłam ziemniaki oj przypaliłam to za mało powiedziane Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 08:51 to i tak lepije niż jakbyś zasneła na ziemniakach i przypaliła kanapę Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:18 hm... może by jaki przystojny strażak mnie uratował ale Lafi mnie obudził i zmusił do sprawdzenia co się dzieje w kuchni jak dobrze ze mam kota Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:21 o kurcze.....dobrze, że nic się nie stało Zielona.... mam nadzieje, że to tylko zmęczenie Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:27 spoko - zmęczenie materiału ostatnie trzy tygodnie to dla mnie i Młodej jazda bez trzymania ale moje zdolne dziecko dało radę i jestem z niej cholernie dumna ale organizm powiedział pass Odpowiedz Link
green.amber Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:32 czyli właściwie dobrze, że to tylko ziemniaki... oby się teraz pojawiła jakaś okazja do odpoczynku a przy okazji głaski dla Lafiego Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 10:38 oj dobrze Lafi dostał całusa nawet - moje kochane mądre kociątko Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 11:07 Żle? Tragicznie w piatek padłam o 20 spać a wczoraj zasnęłam na meczu siatkówki masakra jakaś Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Właśnie.. 22.06.13, 09:07 ..słuszne spostrzeżenie.A ja byłem na baletach i spałem tylko 4 godziny,o. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Właśnie.. 22.06.13, 09:36 i zaliczyłeś cos w końcu czy znowu pusty przebieg? Odpowiedz Link
zakochana_jane Re: Swoją drogą.... 22.06.13, 11:09 A ja byłam wczoraj na przeglądzie filmów górskich i potem w nocy śniłam o tym jak się wspinam na Dhaulagiri i jem pomidorówkę z Messnerem w namiocie Piękny sen Odpowiedz Link