wyszeptany-o-zmroku 03.01.14, 21:47 ..tak dla odmiany. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green.amber Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 22:11 noproszszsz aż szkoda, że mam taką ciekawa lekturę... a chcesz się podzielić doświadczeniami czy czegoś dowiedzieć?? Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 22:22 rzucił temat i poszedł licząc ze zaczniemy pitolić trzy po trzy i sie znowu temat rozjedzie Odpowiedz Link
green.amber Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 22:27 no więc w kwestii trzymania się tematu bym była twarda i nieugięta, w seksie też jak mniemam może to mieć znaczenie... może poszedł popraktykować, żeby było o czym gadać... Odpowiedz Link
ame_belge34 Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 23:17 o jesooosie ale jak juz zje to mu stanie ? kurczak nooo ... skomplikowana ta obsługa faceta Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:20 nikt nie mówił, że bedzie łatwo kurczak...oo...dzis na obiad Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:19 Nowe okoliczności zmusiły mnie do wyjścia i stąd moja wczorajsza nieobecność. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:21 No wiesz,wymiana własnych doświadczeń tudzież przemyśleń może wzbogacić naszą wiedzę Odpowiedz Link
ksiezniczka_od_7_bolesci Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 22:22 No wiec seks to wspaniala sprawa... z rego co slyszalam Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:14 Hmrr,czy to oznacza że nie praktykujesz?? Odpowiedz Link
ksiezniczka_od_7_bolesci Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 14:01 Jam panienka bez meza wiec skad bym miala cokolwiek wiedziec w tym temavie... buahaha! Odpowiedz Link
niewartonic Re: Porozmawiajmy o seksie. 03.01.14, 22:56 nie warto nic muwić a czeba robić. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:13 Czy wiecie jak się kocha po bożemu??? Od tyłu,bo wtedy można całować krzyż Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:45 No proszę... jak mnie nie ma to od razu rozwiązłość na forum Szeptuś, Ciebie nie pilnować, to ło matko... zaczynasz gadać o seksie a stąd niedaleka droga to praktykowania owego Tylko pamiętaj o zabezpieczeniu Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:48 a bo widzisz,nie możne przecież w kółko rozmawiać o tym samym. Pamiętam,zawsze Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:49 p.s.chociaż powiem Ci w tajemnicy że wolę bez Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:54 Ta???a kto jeszcze??he? Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:56 Ale co, mam Ci imię podać czy jak? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:57 Na to właśnie liczę ,hehe Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:00 I tu Cię zaskoczę... znałam jednego, co lubił Ażem zaskoczona była. A myślałam, że nic mnie już w tych sprawach nie zaskoczy Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:04 Łooo a jednak wyjątki się zdarzają. Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:08 Nooo... wyobraź sobie moje zdziwienie Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:02 Dlatego musisz brać pigułki Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:28 to nie jest idealne rozwiązanie dla wszystkich i nie zawsze działa.... i szkoda, że panów nie można tym obarczyć... Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:50 To pięknie, bo to wiesz, żeby tam która nie chciała Cię na dzidzi naciągnąć jak już zaczniesz te praktyki Baby są jakieś inne Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:53 a wiesz że nawet bym chciał,serio. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:56 Nie no o dziecku mówię,ale do tego daleka droooga. Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 09:57 No co Ty, Szeptuś... to proste jest Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:01 Szeptusiowi chyba o sam akt poczęcia się rozchodzi Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:04 Raczej o kandydatkę na mamę,bo niestety nie każda kobieta ma instynkt macierzyński. Odpowiedz Link
organza7 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:07 No ja mam ale ja już stara i zajęta poniekąd A poważnie to masz rację, zwłaszcza jeśli chodzi o kobiety w okolicach 30. Często niestety tykanie zegara bywa skutecznie zagłuszane przez pracę, karierę, nowy lepszy samochód i wystrój mieszkania... Ładna nowa sygnaturka Mądrze kombinujesz, Szeptuś Powodzenia Chłopaku Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:07 A własnie,że nie.Są tacy którzy się wstydzą Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:18 Bo gadają to erotomiani gawędziarze a rozmawia to się z osobą, z którą ów sex się uprawia. A ja nie jestem gawędziarka, ani tu swojego interlokutora nie widzę Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:26 Głupoty piszesz,to temat jak każdy inny i nie trzeba być erotomanem by o tym rozmawiać. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:56 szczerze Szepcie..... to tak rzucony temat prowadzi do żarcików... i poczułam się jak w gimnazjum.... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:10 I bardzo dobrze onyks,jak jest zbyt poważnie to jest niepoważnie.Czy wszystko musi być takie monotematyczne? Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:19 to ja dam wykazać się innym już wystarczająco niepoważna jestem, by o tym ciagle przypominać Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:37 szeptanie świństewek? Jakaż słaba to odmiana Dla odmiany to zmienia się pozycje a nie praktykę na teorię Ale rozumiem że z braku laku... to Wy sobie szeptajcie, ja muszę iść, czeka mnie pracowity dzień Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 10:54 No wiesz,możemy porozmawiać o pogodzie,ptaszkach,niebie i wieczornych spacerach we dwoje,romantyzm jest w modzie przecież Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:23 Oczywiście, każdy pisze o czym chce i lubi, ja tylko wyraziłem swoją opinię. No właśnie romantyzm nie jest w modzie niestety, lepsza rozmowa o dupie Marysi, z naciskiem na dupę a i takim dupniakom czasem romantyzm pomaga jako narzędzie, co by dało się kogoś zwabić... gra pozorów w modzie nie od dziś. Autentycznie o tym samym można pisać i pisać, choćby o pogodzie i będzie ciekawie, miło i przyjemnie Miłego dnia Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:26 jak we wszystkim wskazany jest umiar... choć jeśli ktos lubi tak, a inny tak.....to zabraniać tego?? jesteśmy tak różni, i w tym cały urok Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:33 Zabraniasz chyba sama sobie, bo ja nigdzie tego nie napisałem Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:34 między literkami wyczytałam... Odpowiedz Link
samysliciel_2.0 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 11:49 Powinno się czytać literki a nie to co pomiędzy nimi, one są pewne, wszystko inne to domysły i każdy widzi co chce widzieć Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 12:18 Nie mam pojęcia co na kogo działa i czy w ogóle działać powinno,zainfekowana skuteczność zapewne wiele ma obliczy.Jeżeli rozmowy o pogodzie są dla kogoś kreatywnym przekazem rozmówczo-pisemnym to nic tylko kontynuować. Miłego Odpowiedz Link
mery1mery1 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 14:21 O żadnych dupach Marysi proszę nie gadać, wypraszam sobie Maryśki zostawcie w spokoju heh Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku np. 04.01.14, 12:23 Czy kobiety mogą mieć orgazm, myśląc o seksie? Okazuje się że około 2% może! Szczęściary! Odpowiedz Link
ksiezniczka_od_7_bolesci Re: np. 04.01.14, 14:06 Pytanie tylko gdzie wtedy maja rece... Pod koldra czy nad? Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: np. 04.01.14, 21:17 Nawet piszac moze sie milo zrobic...... Czemu ja tak pisac uwielbiam? Orgazm u kobiet to jednak w duzej mierze od glowy zalezy. Sam dotyk to nie wszystko.... O seksie chcesz pisac? Eeee ja tam wole o ptaszkach..... Choc.... Moge tez i gniazdkach, ktory ptak jakie woli. Gdzie woli przesiadywac.... Do jakiej dziupli woli wchodzic. Czy woli gniazda otwarte? A moze te zamkniete? Czy duzo mchu w gniezdzie sie znajduje (sikory) a moze pojedyncze galazki, zdzbla uschnietych traw a na koncu pierze (szpaki). Wszystko Ci opowiem w kazdy szczegol sie mozna zaglebic. Tez moze byc ciekawie Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: np. 04.01.14, 21:22 Czy tobie haszi wszystko kojarzy się z ptakami?serio pytam Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: np. 04.01.14, 21:59 I ja też serio zapytam a co mi się ma kojarzyć ? Ptak to ptak. Jak się jakiś napatoczy pod oczy to i luknę na niego Nie pcham się na nich. Nie szukam wiele, jak jestem to patrzeć lubię. Specjalni na nie nie poluję Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 17:11 tak dla odmiany zapytam...czy Ty Szepcie kogoś z tego forum poznałeś tak na zywca? wypiłeś przysłowiową kawę? i czy chcesz poznać? bo wiesz, my sie tu znamy trochę jak łyse konie...przynajmniej niektórzy z nas... pewne rozmowy toczyły się w znacznie ciekawszych okolicznościach przyrody... i chyba niekniecznie każdy chce mówic o swoich preferencjach, ulubionych rzeczach w alkowie na ogólnodostępnym forum.. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:03 Ależ ja cie nie zmuszam do wypowiedzi, nie chcesz to nie pisz,w czym problem?aha,moja droga onyks ,emerytkom juz dziękujemy Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:28 właśnie takiej (nie-) odpowiedzi się spodziewałam...młodziku... Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:32 Trudno,nie będę szlochal z tego powodu. Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:59 Odpowiadam jedynie temu co piszesz. Odpowiedz Link
flakns Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 18:59 "Bo w niebie są szpary Szpary są zakratowane" Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:01 sex jest nudny przereklamowany Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:23 Helka seks jest fajny ale faktem jest że trudno trafić na dobrego kochanka Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:28 Żeby trafić na dobrego kochanka to samej trzeba być niczego sobie Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:30 napisałabym Ci - SPIERDALAJ ale już mi się nie chce bawić z Tobą Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:33 to się napij,jak zwykle. Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:11 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > to się napij,jak zwykle. chętnie bym to zrobiła, Grubasku, ale na antybiotykach lecę, więc nie mogę p.s. widzę, że coś się zmieniło w Twoim życiu? już nie gardzisz ludźmi, którzy siedzą w sobotni wieczór na forum, skoro sam tu zamulasz? Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:15 No widzisz kociaku,też mnie zmoglo Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:21 wyszeptany-o-zmroku napisał(a): > No widzisz kociaku,też mnie zmoglo weź mi nie kociakuj, bo się porzygam Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:34 Przepraszam cię ale gościa mam,spokojnej nocy buziaku.. Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:38 ale za co Ty mnie przepraszasz? i jaki buziaku?! dżizas, te antybiotyki mam jakieś za silne Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:32 zielonooka38 napisała: > Helka seks jest fajny ale faktem jest że trudno trafić na dobrego kochanka nie, to nie o to chodzi, że jakość kochanka nie teges. na swoich dotychczasowych kochanków narzekać nie mogę poza tym - jak kobieta wie, czego jej trzeba, to zawsze jej będzie dobrze tylko kurcze, jest tyle ciekawszych i bardziej absorbujących oraz wyczerpujących rzeczy w życiu że ten sex taki nijaki się w ogóle wydaje Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 21:36 Hahaha,...dajesz maleńka... dajesz Odpowiedz Link
wyszeptany-o-zmroku Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:17 Życzę szybkiego powrotu do zdrowia Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:21 poczekaj, bo jeszcze w to uwierzę Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:42 butellishka napisała: > > nie, to nie o to chodzi, że jakość kochanka nie teges. na swoich dotychczasowyc > h kochanków narzekać nie mogę poza tym - jak kobieta wie, czego jej trzeba, > to zawsze jej będzie dobrze > > tylko kurcze, jest tyle ciekawszych i bardziej absorbujących oraz wyczerpującyc > h rzeczy w życiu że ten sex taki nijaki się w ogóle wydaje > > Hellcia gdzieś na forum przeczytane"Ludzie zastapili pociąg płciowy pociągiem ku karierze " Odpowiedz Link
butellishka Re: Porozmawiajmy o seksie. 04.01.14, 22:46 czarnamajka75 napisała: > Hellcia gdzieś na forum przeczytane"Ludzie zastapili pociąg płciowy pociągiem k > u karierze " oj, kochana - to nie w moim przypadku... niestety... mnie tam pociąga do pocenia się - ale nie sexualnego Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Porozmawiajmy o seksie. 05.01.14, 15:23 butellishka napisała: > czarnamajka75 napisała: > > > Hellcia gdzieś na forum przeczytane"Ludzie zastapili pociąg płciowy pocią > giem k > > u karierze " > > oj, kochana - to nie w moim przypadku... niestety... mnie tam pociąga do poc > enia się - ale nie sexualnego > > ..,a ja wsiadłam w ten pociąg ku karierze tylko on ma jakieś poważne opóźnienia a nawet nieplanowane przestoje Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Porozmawiajmy o seksie. 05.01.14, 15:29 no to może czas na przesiadkę.... a może trzeba wskoczyc do innego pociagu? Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Porozmawiajmy o seksie. 05.01.14, 15:42 czarny.onyks napisała: > no to może czas na przesiadkę.... > > a może trzeba wskoczyc do innego pociagu? > Onyksa ja już chcę się przesiąść tylko ryzyko takie mam, że zostanę na jakiejś zapadłej stacji....i nie będzie powrotu do tego starego powolnego .....ale jak się uda to będzie przynajmniej wygodna kuszetka Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Porozmawiajmy o seksie. 05.01.14, 11:04 jasne że jest dużo fajnych rzeczy do robienia ale fizyczność jest naszą naturą i trudno ją zastępować Odpowiedz Link
torado jeśli wyszeptany 06.01.14, 19:20 tak w Twoim wykonaniu wygląda rozmowa o seksie, to boję się pomyśleć, jak ten seks wygląda w praktyce Odpowiedz Link
czarnamajka75 Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 19:39 ..no to w koncu co to za ptaszki na obrazku - sikorki czy co???bo sie nie mogę doczytać Odpowiedz Link
torado Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 19:47 czarnamajka75 napisała: > ..no to w koncu co to za ptaszki na obrazku - sikorki czy co???bo sie nie mogę > doczytać a gdzie czytasz ? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 19:59 Haszka ustaliła, że to młode sikory modre. Odpowiedz Link
hashimotka88 Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 21:12 Tak mi sie wydaje ... Jesli to polskie to na pewno mlode modraszki. Jesli to obce np. Hamerykanskie to nie mam pojecia. Ja sie tam nie znam.... Tzn. Moge wiedziec, widziec tyle co inni Kiedys od pewnej osoby uslyszalam ze jesli uzywa sie czesto wyrazu "to" to swiadcxy to o emocjalnosci wypowiedzi. Hmmm tak jakos ktos to powiedzial Odpowiedz Link
facet699 Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 21:57 seks jest najlepszy gdy się kocha Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 22:24 Dobry seks to zawsze jest dobry seks, niezależnie od tego czy miłość jest, czy nie. Odpowiedz Link
ksiezniczka_od_7_bolesci Re: Porozmawiajmy o seksie. 06.01.14, 23:15 A najlepszy seks jest wtedy gdy jest pewien poziom zaufania, zrozumienia, znajomosci wlasnych upodoban. Czyli jak jest jakies uczucie. Odpowiedz Link
facet699 Re: Porozmawiajmy o seksie. 07.01.14, 05:03 elementy które wymieniłaś składają sie na uczucie chociaż to nie koniecznie będzie miłość, kochanie. Odpowiedz Link