Dodaj do ulubionych

Która? :/

28.05.14, 10:55
jejka jejka....
Pomysł na założenie tego wątku powstał w mojej łepetynie już pewnie z tydzień temu, jak nie wiecej ale nie miałam aż tyle śmiałości by to zrobić. Dzisiaj pokusiłam sie na odrobinę szaleństwa... nie no, nie robię przecież nic złego suspicious
do tematu. Co zrobiłam? Kiecek na wrzucałam big_grin chcąc sie Was doradzić. MYślecie, że nie tylko po to? W sumie Wam nie odpowiem ale jakas tam odrobina baby we mnie siedzi, która uwielbia sie pokazywać, uwuelbia pozować itp. itd suspicious i to bywa silniejsze ode mnie... tym barzdiej ze w osttanim czasie bardzej zaczęła z emnie wychodzić. Nie ważne suspicious ale w tym przypadku chodzi mi tylko i wyłacznie o kiecki (najbardziej o nie suspicious) a nie o mnie....
Zaczynamy od pierwszej - bardzo podobała mi sie ta koronkowa. Szcególnie tył, gdy do połowy była czarna. Nastepne - czerwona. Ech. Nie pokusiłam sie o nią. Z reszta uważma ze na weslu jedna sukienka powinna byc wygodna a te dwie jednak dół miały zbyt przylegajacy suspicious
Tzrecia - czarnulka. Wiecie co? Chyba sobie ją jeszcze zakupie ^^ cena jej była dośc śmeiszna. Szkoda tylko ze materiał nie był inny.
No i ostatnia, ta w którą sie najprawdopodobniej przyoblekę w sobote na weselicho.
Kupiłam ja również bo cena była śmieszna wink wiec nie było mi szkoda kasy a trochę ze mnie centuś sie zrobił ^^ z racji że mam jeszcze własna kase ale kiedys sie wyczerpie a prosic o kase nie mam zamiaru wink No i sobie zakupiłam w razie "W", żeby w ogóle w czymś pójść, bo tak na prawde nie miałąm żadnej kiecki ale nie że nie miałam odpowiedniej, po prostu w kieckach nie chodzę. Nawet na ostatnie weselicha od siostry wziełam wink noo!
czyli taka jest moja. NIe jest taka jaka chciałam sad ale nie jest tragiczna. Nie jest to różowy suspicious koralowy wink nawet mi nieco do twarzy w takim kolorze. Szkoda, ze pomniejsza to co mam małe uncertain ale ja ją tam niteczką neico zszyję, by jedna tak nie odstawała, by nie było tyle luzu wink no i nie pokazuje to co mogłaby pokazać, Niby nieco widać talie ale ie tak jak w poprzednich.
Z pocztaku myśllaam ze czarne bolerko które mam, nie bedzie do niej pasowac uncertain że jednak powinno być coś białego. No a to potem problemy z butami.... Jeszcze rano do niedzilei myśllam ze na tyg, wybiore sie i zakupie czerwoną. Idelanie i bolerko i buty by pasowały. Jednak w niedzile jak przymierzyłam, fot nastrzelałąm to zobaczyłam że nie ma takiej tragedii, że mogę w niej pójść. W sumie nie jest do końca weselna.... nie jest aż taka elegancka... Nie poradzę że nie mogłam dla siebei znaleźć odpowiedniej sad jak rozmiaru nie było, to każdej coś brakowło. Co do tej mojej, niby jest lużna dołem ale jakbym sie tak zaczeła bawić wierzchnia warstwa kiecki (jest takie jedno zdjecie) to pod spodem ukaze sie obcisła halka wink
ooo czarnulka ma dość fajny krój. Cos takiego chciałam. Waska góra a dół rozszerzany. Jeśli ta keicka jeszcze będzie to nawet dzisiaj ją zakupie smile

ech, niby tak zwlekałam z ząłozeniem tego wątku, bo nie wiem czy mi wypada, nie wiem jak to odbierzecie.....
wiecie jaki dzisiaj miałąm sen? Kuzunek mnie znalazł na tym forum. Jak go wtedy zobaczyłam, wszystkie zdjecia usuęłam i przestałam pisać uncertain
wiecie co by moi pomyśleli jakby mnie zobaczyli, jakby zobaczyli ze M to jest H? Wiele by pomyśleli ale na pewno by nie zrozumieli... wyszłoby ze jest ze mnie zboczuch, jest ze mnie dzieciak, piszacy bezmyślnie itp, itd. AKtualnie mnie to wali tongue_out bo mam fajną dzisiaj faze, moze to po wczorajszym wink Jeszcze rozpalona jestem. Pewnie powyzej 37 jak nic. Oby do wesela sie wyzdrowiało smile

ejjjj, przecież ja nic tutaj wiecej nie dodałam niz moglibyście ujrzeć w naturze suspicious tak wiec, myśle ze jest ok.
foty i tak wszystkei w krótkim czasie usunę. Nie lubie jak zbyt długo widnieją.... Moze jestem jak kwiatek co przekwita i zrzuca płatki wink nie no. Mam takie fazy że chciałąbym sie pokazać a z drugiej strony bardzo nie chce być rozpoznana (dzisijszy sen).
Dodajac foty z kieckami miaąłm sobie głowy poucinać ale pomyślałam... i tak już łepetynę moja widzieliśćie, nie ma co tak chować tej głowy. No i nie zrobiłam ciecia.

Watek serio został założony by usłyszeć jakaś opinie o kieckach. Czy ta moja zakupiona w maire sie nadaje... nawet ie wiem czy czerwone paluchy do niej beda pasowały. Ten złoty pasek mi tylko tam przeszkadza, mógłby być czarny. Jakieś perełki kremowo - białe założe i będzie git ale... czarna też by mi pasowałą ^^ Jak tylko będzie w sklepie to dzisiaj będzie jeszcze moja. Najwyej bede miałą na przebranie, na weslu. Oczywiscie ide sama ^^ jak to ja.
Obserwuj wątek
    • raziel24 Re: Która? :/ 28.05.14, 11:06
      Oddaje głos na czarną
      • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 11:12
        Wczoraj mnie na nią naszło smile pomyślałam... czemu miałabym sobie jej nie zakupić. Szkoda, ze materiał nie jest taki jakbym chciała... cóż nie będe wybrzydzać, za taka cene. Nie jest to jednolity materiał, jest trochę karbowany. szkoda uncertain
        Nie do końca pamietm jak w niej wygladałam ale wiem ze dół fajnie sie układał (chciało sie w niej tańczyć ) i z tego co pamietam nie była krótka, a róznei z tym kieckami co mierzyłam bywało. Mam wiecej fot, wiecej kiecek tongue_out co ja sie ich namierzyłam.... żeby znaleźć swoją... i tak jej nie znalazłam uncertain ale nie będe zaśmiecała nimi forum. Nie no, tamte sie po prostu nie nadawały.

Tez mi sie czarnulka podoba smile
      • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Która? :/ 28.05.14, 11:35
        potwierdzam - najładniej w czarnej
        a w ogóle to śliczności panna z Ciebie, Hashi smile
        • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 12:14
          > potwierdzam - najładniej w czarnej
          > a w ogóle to śliczności panna z Ciebie, Hashi smile

Prawdę powiada administracja smile
          Czarna super, a Ty jesteś śliczna smile Z takimi nogami to bym tę czarną jeszcze skróciła wink)))
          • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:26
            eee jakimi nogami? w kiecce nie jest mi dobrze. mam krzywe lapy, niezgrabne a do tego grube uda tongue_out ogolnie jest dolem zimnokrwosta, masywna.
            Tylko nie sliczna.... ciezko mi przywyknac do takich slow, z racji ze jeszce nie tak dawno (jeszcze ze 3 lata temu tongue_out) uwazalam sie za.... brzydka...
            teraz wiem ze jestem przecietna, moze z mala szybka nutka atrakcyjnosci - osemka. nooo, gora dwoma wink
            dziekuje ze tak mysliscie... ale mimo wszystko sliczna to stanowczo za duzo.
            ladna jeszcze ujdzie ale kazdy ma w sobie cos ladnego smile
            • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 12:32
              hashimotka88 napisała:

> eee jakimi nogami? w kiecce nie jest mi dobrze. mam krzywe lapy, niezgrabne a d
              > o tego grube uda tongue_out ogolnie jest dolem zimnokrwosta, masywna.

Hashi, nie bluźnij smile Ja mam łydkę taką, jak Ty udo smile

Niestety, musisz się pogodzić z tym że jesteś bardzo ładna i basta smile Masz figurę do megapozazdroszczenia, piękne włosy i kształtną twarz... Sorry, ale nie ma się do czego przyczepić, choćbyś chciała wink
              • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:42
                Ty moich ud nie widzialas big_grin lydki tez grubasne. czasem po bieganie nieco sie lepiej wyrzezbily ale nie sa takie ksztaltne, do tego krzywe.
                ale uda, sory, udziska to mam grubasne
                Jestem ladna i bestia? big_grin tez sie z Toba zgadzam wink
                wlosy.... ech. wczoraj bylam.u fryzjera. miala podciac tylko koncowki i gore wycieniowac. No i oczywiscie wiecej ciachnela suspicious wlosy nieststy mam marne.... cienkie sie ostatnio zrobily i suche. bywa... kiedys byly ladniejsze.
                oj. mam sie do czego przyczepic. mam. ale o wszystkich swoich konplekasach nie powiem.na forum tongue_out i nie jest nim nieduzy biust suspicious kiedys moze mi to siedzialo w glowie ale pozbylam sie w miare tego komplesku. pod tym wzgledem jest juz ok.Potrafilam sobie znalezc co innego. bardiej silnego tongue_out
                ech. ile jao sobie pisze.... ale lubie bardzo takie swobodne bycie.nauczylam sie go w pisaniu. i nie bez powodu w awatarze mam motyla smile w naturze jestem nadal skrepowana poczwara ale i tam mam nadieje ze sie cos zmieni. juz sie nieco zmienia smile jest lepiejniz bylo. jeszcze beda ze mnie ludzi, dla ludzi.
                • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 13:07
                  hashimotka88 napisała:

> Ty moich ud nie widzialas big_grin

Ale widzę codziennie swoje łydki, to wystarczy wink Spytaj się kogokolwiek tu, kto mnie widział, potwierdzą że nie ściemniam, Pudzian to przy mnie leszcz wink
                  Publicznie o obwodzie w cm pisać nie będę wink ale kozaków nie udało mi się kupić od ósmej klasy podstawówki wink

> Jestem ladna i bestia? big_grin tez sie z Toba zgadzam wink

Ja tam twierdziłam tylko, że ładna, o bestii nic mi nie wiadomo smile

> wlosy.... ech. wczoraj bylam.u fryzjera. miala podciac tylko koncowki i gore wy
                  > cieniowac. No i oczywiscie wiecej ciachnela suspicious

Włosy nie ręka, odrosną smile
    • salsa13only Re: Która? :/ 28.05.14, 11:26
      czarna
      • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:21
        juz wspominalam zejak tylko czarna ubralam to sie dobrze w niej czulam.
        troche jednak przeszkadzl mi kolor, ze moze nieadekwatny na wesele? ale nie... jesli jeszcze na mnie czeka to ja sie jej doczekam smile i bedzie na przebranie. Nigdy dwoch kiecek na weslee nie bralam. Teraz moze to zrobie smile
        • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 12:28
          hashimotka88 napisała:

> troche jednak przeszkadzl mi kolor, ze moze nieadekwatny na wesele? ale nie...

Coś Ty, ja bym się tym nie przejmowała smile Założysz dodatki w jakimś intensywniejszym kolorze i będzie doskonale smile
          W lutym byłam na ślubie przyjaciółki i większość kobitek było w czerni i grafitach, nikomu to nie wadziło, a już pannie młodej chyba najmniej smile (ja się swojej czerwieni STRASZNIE rzucałam w oczy, ale się dałam namówić, bo miałam pasować do bukietu wink)

A jak nie to ta czerwona, jak pisał Sil, też mi się w niej podobasz i to był mój drugi typ, zdecydowanie smile Masz w niej przepiękna figurę smile
          • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:51
            tak. jesli chodzi o czarna to mozna bylo by dodac innego kooru w postaci innego koloru marynarki, czy bolerka. No i buty w innym kolerze.
            nie chce mibsie juz nad tym rozmyslac i kombinowac inne atrybuty. Mam czarne buty, czarne bolerko i czarna marynarke. no, biala tez by sie znalzla ale jednak do czarnej kiecki nie bedzoe pasowac. w dodatku butow w innym kolorze niz czaenym bym nie miala. wiec jesli poszlabym.w czarnej kiecce fo cala bylabym na czarno uncertain dltego na pierwszy rzut idzie ta koralowa (rozowa jak kto woli suspicious ale rozowy to nie jest) poznie sie w czarna obloke, jesli ja zakupie.
            a co do czerwonej... w sumie tez mi sie bardzo podoba i ja sie w nie sobie dosc widze wink ale... na weselu to by mi brzuch urosl tongue_out nie no. mysle ze jednak czerwona jest nieco za bardzo... obcisla i kolorek jednak zbyt razacy wink delikatnie sie gryzie z moja natura. choc... smieje sie ze mam.w sobie spokoj, niespokojny wink wiec jednak troche do mnie pasuje.
            • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 13:02
              hashimotka88 napisała:

> Mam czarne bu
              > ty, czarne bolerko i czarna marynarke. no, biala tez by sie znalzla ale jednak
              > do czarnej kiecki nie bedzoe pasowac. w dodatku butow w innym kolorze niz czaen
              > ym bym nie miala. wiec jesli poszlabym.w czarnej kiecce fo cala bylabym na czar
              > no uncertain

A niekoniecznie, bo popatrz: Zmienisz sobie ten pasek na coś w czerwieni, ot choćby przewiążesz szarfą, nie będzie dużo roboty, do tego czerwoną różę we włosy, a na uszy duże czerwone kolczyki smile Mogę Ci pożyczyć jedne gronka ze Swarovskimi, które kiedyś dla siebie zrobiłam smile Jesli chcesz, puszczę Ci paczkomatem/pocztą przed weselem, potem mi odeślesz wink

https://marisella.pl/files/kolczyki-gronka-swarovski-czerwien-absolutna%5B4%5D.jpg

I już będziesz miała kwestię koloru z głowy, pomimo czarnej torebki i butów smile

A jak nie to bierz czerwoną, będziesz wyglądać jak milion dolarów smile Koralową nieee... będziesz bladzioch smile
              • szarlotka_ja Re: Która? :/ 28.05.14, 19:41
                marisella napisała:

> https://marisella.pl/files/kolczyki-gronka-swarovski-czerwien-absolutna%5B4%5D.jpg

Jesoooo ale to jest śliczne smile
                Aż żałuję, że nie przywykłam do noszenia biżuterii uncertain
                • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 20:16
                  szarlotka_ja napisała:

> Jesoooo ale to jest śliczne smile
                  > Aż żałuję, że nie przywykłam do noszenia biżuterii uncertain

Dzięki smile Ja w sumie też mało noszę, kolczyki raczej krótkie, ale że okazja była wyjątkowa, stwierdziłam, że se strzelę takie długaśne, a co wink Dekolt miałam spory, odsłonięte ramiona i szyję bez naszyjnika, więc kolczyki mogły być ciut większe smile)

Na co dzień ich nie zakładam, bo nie mam do czego nawet, do gumofilców, w których chodzę nabijać ślimaki na patyk, mi nie pasują wink
                  • szarlotka_ja Re: Która? :/ 28.05.14, 20:28
                    Mi generalnie biżuteria w pracy przeszkadza suspicious
                    Dlatego nie noszę, bo jak zdejmę to albo zgubię albo zapomnę gdzie położyłam wink
                    Ale od święta to bransoletki najchętniej big_grin Ale czerwone to po prostu uwielbiam smile
              • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 20:38
                Przecudne są te kolczyki... prze...
                Juz miałam w głwoie jak pięknie by pasowały do czarnej kiecki. Kupiłam ją dzisiaj a nawet dwie tongue_out opócz czarnej też jasniutko niebieska (świetny materiał, taki jaki własnei chciałąm) ale z mozliwoscią zwrotu. Wiesz zę nawet dzisiaj ubrałam czerwone kolczyki? ładnie mi w takim kolorze, pasuje do (szaro) zielonych slepiów. Jutro focie zrobie w tej czarnulce i z czerownymi kolczykami smile
                ech, jakie to miłe ze pomyślałaś o mnie. Nie znajać mnie kompletnie. Nie wiem czy to serio czy w żartach tongue_out przecież komletnie mnie nie znasz. Mogłabym Ci ich nie odesłać tongue_out to pewnie byś mnie odwiedziła big_grin
                Nie no. weselico za... 2 dni, nie licząc dzisiejszego. Moze jakbym wczęsniej o kolczykach pomyślała to bym zerknęła do Twoich drogocennych świecidełek. Teraz cos wykombinuje. Białę perełki jakieś tam mam wink raczej nie nosze długich. Chyba z reszta nie bardzo mi pasują - mam długą szyję ale te Twoje... cudo smile

Kuźwa, czemu ta czarna kiecka nie jest odrobinę dłuższa, aż miałam myśli żeby jej doszyć pod spód jakiś materiał, jakaś firanę. Nie chce tylkiem świecić.
                Jutro fote z nią dodam.
                No i mam dylemata.

Prawdopodobna wersja na sobote.
                Pójde wpierw ubrana w kiecke koralową a później przebiorę sie w czarna (czemu ona nie ejst dłuższa uncertain).
                ej, może wygladać że jestem wybredna. No właśnie nawet nie ale mam jakiegoś pecha z rozmiarami. Jak już coś mi pasuje to rozmiaru brak, albo za krtótka albo rozciecie na tyłku zbyt wielkie. Jedna już taka mierzyłam, z za dużym rozcieciem ( amoze to mój tyłek zbyt sterczacy uncertain) która tez mi sie podobała.
                • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 21:54
                  hashimotka88 napisała:

> Wiesz zę nawet dzisiaj ubr
                  > ałam czerwone kolczyki? ładnie mi w takim kolorze, pasuje do (szaro) zielonych
                  > slepiów.

No to widzisz, to znak wink

> ech, jakie to miłe ze pomyślałaś o mnie. Nie znajać mnie kompletnie. Nie wiem c
                  > zy to serio czy w żartach tongue_out przecież komletnie mnie nie znasz. Mogłabym Ci ich nie
                  > odesłać tongue_out

Kochana, ja jestem z Nowej Huty:
                  nonsensopedia.wikia.com/wiki/Nowa_Huta
                  Umiejętność skutecznego egzekwowania pewnych zachowań wysysa się u nas z mlekiem matki wink Więc nie mam najmniejszych obaw wink

A znajomi naszych znajomych są naszymi znajomymi wink Dużo o Tobie (dobrego) słyszałam i to mi wystarczy wink

> Nie no. weselico za... 2 dni, nie licząc dzisiejszego.

To znaczy, że się trzeba streszczać wink Dawaj adres mailem na marisella@marisella.pl na przykład.
                  Jutro wsiądę na rower i skoczę na pocztę, na piątek będą u Ciebie smile

A jak nie to znajdę kogoś znajomego lub nieznajomego, kto będzie w piątek jechał z Krakowa do Rzeszowa, tylko wtedy musiałabyś się z nim spotkać, a to zawsze organizacyjna komplikacja smile

> raczej nie nosze długich. Chyb
                  > a z reszta nie bardzo mi pasują - mam długą szyję ale te Twoje... cudo smile

Jak masz długą, to własnie owszem wink
                  Puszczę Ci mailem moją fotę w nich, zobaczysz że nie są AŻ TAK długie smile

> Nie chce tylkiem świecić.

Załóż dłuższe pantalonki wink
                  • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 22:41
                    > > Wiesz zę nawet dzisiaj ubr
                    > > ałam czerwone kolczyki? ładnie mi w takim kolorze, pasuje do (szaro) ziel
                    > onych
                    > > slepiów.
                    >
                    > No to widzisz, to znak wink

a gdzie tam znak tongue_out jak zobaczyłam Twoje kolczyki to poszukałam jakichkolwiek czerwonych i ubrałam wink

> A znajomi naszych znajomych są naszymi znajomymi wink Dużo o Tobie (dobrego) słys
                    > załam i to mi wystarczy wink

to tylko pozory tongue_out albo mało o mnie widzą suspicious bywam niedobra ^^

> To znaczy, że się trzeba streszczać wink Dawaj adres mailem na marisella@marisell
                    > a.pl na przykład.
                    > Jutro wsiądę na rower i skoczę na pocztę, na piątek będą u Ciebie smile
                    >
                    > A jak nie to znajdę kogoś znajomego lub nieznajomego, kto będzie w piątek jecha
                    > ł z Krakowa do Rzeszowa, tylko wtedy musiałabyś się z nim spotkać, a to zawsze
                    > organizacyjna komplikacja smile

nie no... co Ty... jakby to wygladało uncertain ale mimo wszystko dzięki smile

> > Nie chce tylkiem świecić.
                    >
                    > Załóż dłuższe pantalonki wink

ej, Ty, poddałaś mi myśl. Moze ja mam gdzieś czarną halkę ^^
                    Kurcze ta dzisiajsza kiecka, była śliczna, ta bardziej obcisła ale to rozcieiecie uncertain zbyt mały rozmiar jednak.
                    wiec... wybiorę najpewniej ta czarna kloszowaną, choć też mała, a raczej krótka uncertain
                    • marisella Re: Która? :/ 28.05.14, 22:52
                      hashimotka88 napisała:

> to tylko pozory tongue_out albo mało o mnie widzą suspicious bywam niedobra ^^

Każdy czasem bywa wink

> nie no... co Ty... jakby to wygladało uncertain

Ale co jakby wyglądało? smile
                      • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 23:46
                        > Ale co jakby wyglądało? smile

no kolczyki jakby na mnei wygladały suspicious
                        nie no, po prstu dziwnie bym sie czuła. Zbyt to problematyczne. Wysłać byś musiała, ja potem na weslu musiałabym uważać a później Ci odesłać wink serio, myślę ze to niepotrzebne ale wyślij mi na maila swoje zdjecie w tych kolczykach smile mimo wsyztsko ciekawa ich jestem. Mozę byc na gazetowego
                        Z reszta, na wesle ide w sukience koralowej, z tym złotym paskiem. a później pewnie w czarna sie przebiorę a moze nie tongue_out zobaczymy...
                        jesli chodzi o kolor koralowy sukienki, ładny jest smile tylko krój nie taki jakbym chciała uncertain ale nie jest zła.

ech, w sumie nie chce mi sie iść na to wesle, nie chce się nawet zbytnio podbać. Nie zależy mi na tym aż tak bardzo.... kiecki swojej idealnej nie znalzłąm tongue_out
                        • marisella Re: Która? :/ 29.05.14, 01:15
                          hashimotka88 napisała:

> nie no, po prstu dziwnie bym sie czuła. Zbyt to problematyczne. Wysłać byś musi
                          > ała, ja potem na weslu musiałabym uważać a później Ci odesłać wink

No to chyba że dla Ciebie problem odesłać, ale dla mnie wysłać żaden, a uważać nie ma na co smile (bo na co?)

> e to niepotrzebne ale wyślij mi na maila swoje zdjecie w tych kolczykach smile

Wysłałam, załącznik duży, ale mam nadzieję, że dojdzie smile

> jesli chodzi o kolor koralowy sukienki, ładny jest smile tylko krój nie taki jakby
                          > m chciała uncertain ale nie jest zła.

No to grunt, że masz już dobrą decyzję smile

> ech, w sumie nie chce mi sie iść na to wesle

A tam, teraz Ci się nie chce, ale jak już pójdziesz, to się będziesz doskonale bawić smile
                          • hashimotka88 Re: Która? :/ 29.05.14, 01:35
                            doszło, zerknałam, odpisałam
                            • marisella Re: Która? :/ 29.05.14, 01:46
                              hashimotka88 napisała:

> doszło, zerknałam, odpisałam

smile
                              Ja też smile
                              • hashimotka88 Re: Która? :/ 29.05.14, 02:06
                                właśnie zauważyłam i aż by się chciało coś od siebie nasmarować ale chyba już mi się nie chce tongue_out a chciałoby się coś wiecej, wiec nie zaczynam, tylko ide spać.

DN
    • 81belona03 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:05
      -ta czarna z kwiatkiem smile-deszcz za oknem,a tu hiszpańskie schody-to nazywa się optymizm!!!

i jeszcze coś-pojadę cytatem,,młodość jest tak piękna,że wystarczy jej tylko trochę wody " smile
      • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:16
        Hiszpanskie schody? nie zrozumialam...
        Ladny cytat ale.... to nie tyczy sie tylko mlodosci. Ogolnie zycie jest piekne gdy dostarczy sie jemu wody. Mysle ze niezaleznie w jakim wieku.
        U mnie rzadko woda byla dostarczana.... wiec moja mlodosc jieraz bywala bardziej uschnieta, wyblaknieta niz zycie bardziej dojrzale. Czy ma mlodosc jest nadal bez koloru, bez odpowiedniego ksztaltu, bez odpowiedniego nawilzenia? Mysle ze nadal jest. Wiele sie nie zmienilo w tej mojej mlosoci. Choc cos na pewno ruszylo smile Glownie w lepetynie mi sie na lepsze odnienilo.
        roznie bywa... jak mi sie nieraz odechiewa ludzi, tak i dziala to w druga strone. Gdy tylko znajduje sie w ich poblizu to czasem kwitne smile
    • silencjariusz Re: Która? :/ 28.05.14, 12:12
      Czerwona.
      • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:19
        wiedzialam wink
        kiedys moze sobie taka zakupie, by sprawdzic czy w ogole na kogos dzialam wink normalnie to sie jakos specjalnie nie staram, nie jestem dzialaczem.
        nie eksponuje za bardzo tego i owego.
        Ale ta czerwona jednak na wesele odpada.Jest za bardzo....
        • silencjariusz Re: Która? :/ 28.05.14, 12:24
          Jaka?
          • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:27
            ale co? big_grin co jaka?
            • silencjariusz Re: Która? :/ 28.05.14, 12:29
              "Ale ta czerwona jednak na wesele odpada.Jest za bardzo...."

Jaka?
              • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:55
                wyjasnilam wyzej.
                ok. powtorze sie.
                jest jednak nieco za bardzo obcisla. na weselu moglaby byc niewygodna a w dodatku jak sie najem to mi brzuch urosnje tongue_out jest za bardzo... w razacym kolorze. Jednak nie lubie sie rzucac w oczy. Wole nieraz w cieniu siexziec choc... slonce tez czasem uwielbiam ^^
                gryzie sie nieco z moja natura. choc... dalikatnie do mnie pasuje do mojego spokoju, niespokojnego wink
                za droga jest tongue_out a tak na prawde nie chce mi sie juz po noajechac. Czarnulke mam na miejscu, wiec sie nawet dzisiaj po nia brykne.
                • silencjariusz Re: Która? :/ 28.05.14, 13:00
                  To nie obżeraj się nieprzytomnie wink tylko pięknie wyglądaj, kuś paziów i wywołuj zgrzytanie zębów u innych kobiet.tongue_out
                  • ice_flower Re: Która? :/ 28.05.14, 13:01
                    Mnie akurat drga powieka tongue_out
            • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 12:33
              juz czaje... przeczytalam wczesniejszy post.
              mowie ze moze cos kiedys podobnego jak ta czerwona sobie zakupie i nie koniecznie zaloze sukienke tylko na wesle a moze nawet gdzies w niej wyjde., chocby na jakas impreze wink sprawdzic czy ktos na mnie poleci tongue_out hehe juz 3 razy w swoim zyciu bylam na imperzie tanecznej w rzeszowskim klubie. szaleje wink
              Hmmm niby mowicie ze ladna jestem... ale tak na prawde nie ma przy mnie zadnych adoratorow. Moze nie ma mnie wiele w realu ale czasem sie pojawiam i mimo wszystko ich brak. w sumie nie wiem dlaczego. cyba az tak bardzo nieoniesmielam suspicious
              • ice_flower Re: Która? :/ 28.05.14, 12:58
                Łososiowa..
                • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 13:17
                  bo cyckow ani tylka w nie mam ? suspicious no ladnie mi doradzilas...
                  spoko. wszystko na to wsakzuje ze wlasnie pojde w tej lososiowej, tudziez koralowej. No zywca ma bardziej ibtensywniejszy kolor. na zdjeciu az tak dobrze koloru nie widac.
                  • hashimotka88 Re: Która? :/ 28.05.14, 13:24
                    aaa, pewnie mialas namysli ta blado rozowa. zapomnialam ze dodalam i tamto zdjecie. suienka dosc fajna ale kolor nie taki jakbym chciala. zbyt blado w nij wygladam.
                    lepiej mi jest w nieco intensywniejszym kolorze smile tak mysle...
    • hashimotka88 Re: Która? :/ nowości 28.05.14, 20:26
      Dodałam dwie.
      Jedna czarna, ślicznota, bardzo dobrze się w niej czułam. Dobrze przylegała ale nie była taka obcisła ale.... z tyłu rozciecie było zbyt wielkie tzn. prawie do tyłka siegało uncertain ech, nie było większej, a z przodu idelanie lezała. Ona odpada
      Dzisiaj kupiłam sobie dwie kiecki ^^ tzn. jedną jutro oddam i teraz mam zagwostkę, którą wziać. Pierwsza to ta której zdjecie dodałam, ta jasno niebieska, śliczna, świetnie kloszowana dołem, idelana by w niej tanczyć ale... rozmiar jednak za mały. Jest obisłą nieco w tali w tłowiu, ok, z tym nie ma tragedi ale jednak jest zbyt krótka, nie chce by mi tyłek widac było. serio jest krótka, szczególnie podczas ruchu może widać co nie powinno sie ujawniać. Gdyby tylko był rozmair większy.
      No i ta czarną, którą wcześneij dodałam, tą kloszowaną, też zakupiłam. Jedną na pwno oddam.
      Ej. ta czarna też jest trochę za krótka crying szkoda, mierzac ja kiedys myslalm ze rozmair jest ok. nie wiem... czy to ja jeste, zbyt wysoka, ze wszytskie keicki sa zbyt krótkie? Przy obrotach, tyłek bedzie mi widać. Jutro dodam focie tej czarnej kiecki. Teraz mam złe oświtlenie. ładnie by to wygladalo z czerwonymi elemantami smile i czerwone pazury...
    • hashimotka88 taka, taka - byla 02.06.14, 14:31
      czy taka, taka, ladna? Nie, nie poobala mi siea tak. kupilam.ja w razie "w" bo wiele kasy na nia wydac nie musialam a w czyms wypadalo mi pojsc. okazalo sie ze ta w razie w, na wesele byla. nie byla taka tragoczne. dwie fotki zamiescilam. No, tyle kiecek. Nastepna moze zaloze ze kilka lat, jak kolej.e wesle bedzie sie szukowalo tongue_out
      a na weselu.... wytanczylam soe. glownie z swoimi genetycznymi - kuzynkami ale i obcy tez ktos sie znalzla. i JEDEN taki Kudlaty.... co wloasy mial za lopatki, co odbil mnie kuzynkowi. wczesniej juz oboje sie w siebie wpatrywalismy i nie zdziwilo mnie ze w koncu mnie odbil wink moje pierwsze slowa. Czy jego partnerka nie bedzie zla, czy to zona. no co? musialam ovczaic sytuacje na ile moge sobie pozwolic wink zatanczylismy ze 3 tance. hmmm niezwykle dobrze czulam sie w jego objeciu.... ech. a jak mnje jeszcze przycisnal... pozbiej to juz tylko oboje sie na siebie gapilismy. z daleka. on glownie siedzial. bo partnerka byla nietanczaca a on? cudownie tanczyl... tyljo pozostawalo mu patrzenie sie na mnie. Ja tez przy kazdej spksobnosci zerkalam w jego strone. kuzwa nie wiem co to bylo ale lepilismy sie do siebie slepiami big_grin
      w trakcie tych tancow pare slowek zamienilismy ze soba. Dowiedzialam sie ze jestem... tak. powiedzial mi, ze jestem spostrzegawcza wink
      pozniej juz nie mielismy ze soba konatktu tak bliskiego. nie rozmawialismg. mimo ze siedzielismy oddaleni od siebie dwa stoliki, to czulam jego wzrok. Na koncu wesela. kolo 4 -5. podszedl do mnie, dotknal mnie lekko za biodro i podziekowal oraz dobranoc mi powiedzzial. chociaz tyle.
      nie wiem co to. bo mnie bardzo ciezko zauroczyc. nie pamietam nawet takiego stanu zebym na kogos gak sie gapila. szukala kontaktu z nim. Nie byl jakis specjalnie ladny, w dodatku byl starszy ale przeokrutnie mnie ciakwil. mial cos w sobie co mnie ciagnelo do niego.
      nastepnego dnia tk mi sie nawt snil paz big_grin motyl. juz opowiadalam o tym snie. jak go gonilam. siadl mi nawet na dloni ale pozniej padl na ziemie. rozlozyl skrzydla i urosl. mial z dwa metry. momenatlnie stracil kolory,zaczal wysychac marszczyc sie. zrobil sie jak morszczyn. dwojka dzieciakow chciala przez niego przejsc. Nie pozwolilalam bo motyl byl zbyt kruchy. wtedy sie obudzilam tongue_out
      dziwaczny ze mnie przypadek... spytakam sie z jednym znajomym. i nic mnie tknac nie moze... ani jego ale to dobrze smile dzieki temu jest swobodne bycie. a tutaj? wystarczyl sam wzrok.... nie mam pojecia co to za cholerstwo big_grin to chyba nie jest zauroczenie. nie jest mi to znane a na pewno nie zakochanie. ono jest w i.nych swiatach. nie w mojej bajce.

ok spadam. Mlode podwiezc. niech sobie pobaletuje. ja pogadam w samochodzie w tym czasie pewnie przez tel. Jesli tylko oddzwoni. Potrzebuje rozmowy.... bo jej nie znam wiele.

ej. to nie jest zauroczenie. ale koles mnie fajnie zaciekawil. kim jest. nawet nie znam jego imienia.... ciekawe czy bedzie nam dane jeszcze kiedys sie spotkac....
      • silencjariusz Re: taka, taka - byla 02.06.14, 18:45
        W czerwonej byłoby Ci lepiej.tongue_out
        • hashimotka88 Re: taka, taka - byla 02.06.14, 18:57
          praktyczniw wszytskie danie jakie byly to jadlam. A ja normlnie dwoch dan nie moge zjesc uncertain a wczoraj to brzuch jak u rozdymki mi sie powiekszyl. Jeszcze.czerwona kiecke by mi rozsadzilo tongue_out ta w ktorej bylam, byla bardzo wygodna smile polubilam.ja. i cale wesele mi towarzyszyla.
    • 81belona03 Re: Która? :/ 02.06.14, 18:48
      -pogubiłam się już w Twojej szafie uncertain
      • hashimotka88 Re: Która? :/ 02.06.14, 18:54
        eee. skromna jest ma szafa. Kiecek nie nosze. Jedna na wesele kupiona, ta koralowa ale i czarna sobie sprawialam bo i okazyjna cena byla suspicious mimo ze krotkie to dziadostwo, moze kiedys ja zaloze. Tyle tych moich kiecek.
        ale za to sie naprzymierzalam ^^ choc juz dosc ich mialam...
        dobrze ze mam za soba weselicho.
        • 81belona03 Re: Która? :/ 02.06.14, 19:01
          -tak,to najważniejsze smile i sypią się ostatnio u Ciebie te wesela,prawda ?
          • hashimotka88 Re: Która? :/ 02.06.14, 19:08
            hmmm mozna tak powiedziec. w zeszlym roku z mojej strony bylam.na dwoch. Dwa lata wstecz zaproszona mnie na jedno -pierwszy raz poszlam jako osoba towarzyszaca ^^ no i w tym roku kolejne. Nastepne sie nie szykuja.

Sypia sie w ciagu dwoch lat bylam na 4. czyli gdzies tyle co przez reszte 20 pare latek.
            tera spokoj...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka