29.04.16, 14:07
już za godzinę zaczynam weekend smile a Wy?
Obserwuj wątek
    • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 15:04
      Juz. Wygonili mnie z pracy :p
      Dziwnie sie czuje... bo juz w miescinie bylam. Juz prawie ze szlam.... a tu tel od przelozonej ze mam.wolne i mam isc na chlopy wink trzeba sie sluchac szefostwa... ale chlopow... brak. Odpoczne w koncu!! Ale.... moze bede tesknic za robota? Fajnie mnie nakreca. Nawet trudnosci. Nawet to ze musze sie wykazywac i kontakt z ludziami. Zalatqianie. Telefonowanie. Mailowanie i mnoooostwo lazenia. Za chudam....
      Plany jakies na dlugasny weekend majowy?
      • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 16:32
        no właśnie. jakie plany o Moniko?
        • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 16:47
          Bez planow. Odpoczywam :p
          Gdzies moze wysokcze. Zobaczymy. Kiedys plan byl zeby w gory jechac.... jakos sie nie zoorganizowalysmy na pare dni. Moze na dzien sie gdzies wyskoczy. A jak nie to dom. Po staremu. A Ty gdzie wybywasz?
          • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 16:49
            Nie ma u mni zadnej napinki by gdzie wybywac. Moge w domu pobuc. Moge sie z kims spotkac. Na miescie na wiosce. Albo...... od ludzi sie calkowicie odciac :p sie zobaczy. Na razie.... odpoczunku chce.
            • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 17:11
              Eziwacznie sie czuje. Ni to sennna ni jaka. Zeszla napinka. Nie musze byc skoncetrowana. Zmeczenie dotarlo. Chyba sie kawy napije. Dzisiaj 200 zeta wydalam na badanka. Pasuje sie oblukac. Nawet jakby znowu cos wylazlo.... nie trulabym sie wiecej. Nie jest zle. Nie dopadlo mnie tak. A moze juz sladu nie bedzie. Kto tam obcych wie. Spac mi soe chce..... ale nie zasne. Dziwne to zmeczenie. Chyba sie zapracowalam :p ale spoko jest. Haha w robocie to ja za bardzo nie mam minut wolnych. Coagoe cos robie. A teraz nic..... szok dla mnie. Zabawne.... bardziej sie zmeczylam teraz nic nie robieniem niz zapieprzaniem w ciagu dnia. Luzniej chyba bedzie. W koncu na pozytywniej moze sie zmienic.
              • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 17:19
                a fripo to dostał banana ze juz ci nie pisze serdeczności? smile))
            • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 17:15
              u mje vikęt f toq big_grin
              drive.google.com/file/d/0B9d8CQlgpMvnRzVZWTZPd2l5bUk/view?usp=drivesdk

widziałem mawi ze mje nasmiecilas w wątku a nie czytauemm dokuadnie big_grin
              z.jakims zonatyym się. spotykasz?
              • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 17:16
                tylko viną się skączyo sad(
              • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:14
                Nie wiem co z Fripo. Moze mnie szuka? wink i dlatego nie pisal. Nie mial za co bana dostac.
                Spotyam jak spotykam. W tym tyg przerwe mieslicsmy :p rozne zmiany. Po pracy ze dwa razy nam sie zdarzylo wyskoczyc na kebaba czy na piwo do lasu pod oltarz. Do zrodelka wink troche dziwnie sie czulam.siedzac na oltarzu w srodku lasu ale deszcz padal a kapliczka zadaszona. Zasmiecilam Ci :p winy brak. Wina tez suspicious
                • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:16
                  nad źródeł ko go zabralas. ..
                  • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:28
                    On m.nie zabral.. dla mnie obce miejsce. Zrodelka wyplywajace z lasu. Kapliczke tam zbudowano..wody do butelmi sobie nalalam.smakowita. trzeba sie bylo.wajcha pmachac.
                • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:26
                  Jak juz wspomnialam.... da sie kolegowac z plcia przeciwna i wcale to nie musi cos oznaczac ani nic ztego nie wynik.ie.
                  • tdf-888 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:43
                    a co wiesz co wyniknie niedługo?
                    telefony do.siebie.macie? esemeski idą w czasie rozłąki zmian?
                    • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:55
                      Wiem. Pewna jestem. Mam swoje granice ktorych nie przeskocze. Z zonatym relacji nigdy nie zmnie. Z kozenskich. Po prostu to wiem. Zle bym sie z tym czula....
                      Mamy. Do innych facetow tez mam. Sie zdarzy slowko szepnac. Uwierzysz ze.... np o pracy? wink
                      W tym tyg pojedyncze slowa szly. Rozmijalismy sie i padalismy. Pogadanie mizerne bylo.
                      • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 19:07
                        15 smsow nprzez tydzien (napisane lacznie przez dwie osoby). Rozmow telefonicznych.... ze dwie. Po 10 min moze. Tyle nas bylo.
                        I troche tam bylo o pracy.
              • maruda2 Re: hurra :-) 29.04.16, 20:08
                Tadek, a Ty to tak się skułeś tym winkiem, co go już nie masz ? Bo strasznie Ci literki tańczą tongue_out
                • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 21:24
                  No to pora na hiszpanskiego lagera. Nieznany mi to smak piwa.
                  Deszcz pada.
                  Estrella Galicia plus tiras de maiz o smaku barbecueu i mi sie chce odrobine spac. Smaki nieznane.
                  I tak piwa miloslawa chyba nic nie pobije. Jeszcze kiedys za 12 zeta sobie zakupie. Dobre bylo.
                  Oooo mam jeszcze redsa od strzelcow. Wiec... kto wie. Moze nie skonczy sie na hiszpanskim. Weekend. Pasuje cos sobie zapodac. Jakis filmik.
                • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 06:31
                  winko poszło na koniec 'do obiadu' a wcześniej na rowerze w plenerze i nowej pizzerii parę piwek smile
                  po obiedzie jeszcze dwa lody i dwa pawelki tak ze przed 21 padł em spać smile
                  ale za to już po 6 wstałem. teraz trza posprzatac po imprezie. w ten weekend musze se radzić bez kobity
    • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 15:16
      Jak sie sprawuje? I ja do zakupu sie przymierzam. Mam nadzieje ze w tym roku w koncu sobi sprawiie suspicious
    • anguac24 Re: hurra :-) 29.04.16, 18:23
      Weekend zaczęłam jakieś 20 minut temu. W niedzielę jadę na Mazury w okolice Ełku. smile
    • szarlotka_ja Re: hurra :-) 29.04.16, 19:08
      No niestety... wróciłam dopiero co, jutro muszę się udać do pracy na chwil kilka i w poniedziałek też, niestety, pracuję sad
      • anguac24 Re: hurra :-) 29.04.16, 19:13
        A jak Twoje samopoczucie Szarloto? Trzymaj się. smile
        • witrood Re: hurra :-) 29.04.16, 19:22
          A co z tym samopoczuciem?
      • witrood Re: hurra :-) 29.04.16, 19:21
        Ja też pracuję w poniedziałek. Nie marudź. tongue_out
        • nerw_rdzeniowy Re: hurra :-) 29.04.16, 21:34
          Ja też pracuje w poniedziałek ale to nawet dobrze bo w domu to bym się nudził. To częsty przypadek wśród starych kawalerów że kiedy mogą to siedzą w robocie i maja wolnego zaległego do wybrania z kilkadziesiąt dni wink
          • witrood Re: hurra :-) 30.04.16, 07:15
            To ja mam 10, z czego 1 skonsumuję w maju, a resztę oszczędzam na dłuższy urlop pod koniec roku. Nie jest więc ze mną tak tragicznie. wink
            • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 07:19
              ja zawsze miałem full urlopu bo korzystałem z el4 smile
    • mavika_88 Re: hurra :-) 29.04.16, 19:10
      Nie wiedzialam ze taki klucz istnieje. Pewnie masz wypasiony ten rowerek.
      Deszcz leje uncertain
    • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 06:37
      widzę doping technologiczny - zbędnymi gadżetami :p myślisz ze jak se kupisz gumki do mocowania to będzie ci się chciało bardziej jeździć? wink ja przedkładam nad to tradycyjny miedziany drucik którym mocuje pompkę do ramy smile
      a klucz do ściągania kaset masz w planach?
    • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 08:36
      życzę wszystkim kiepskiej pogody big_grin
    • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 12:22
      to które środki będziesz dokrecal z odpowiednią siła? i skąd wiesz która z jaką siła?
    • anguac24 Re: hurra :-) 30.04.16, 14:01
      Tylko dziś? wink Jutro i we wtorek święto. Jadę na Mazury. Nigdy nie byłam na jeziorach. Jeszcze za zimno na łajbę, więc innym razem.
    • tdf-888 Re: hurra :-) 30.04.16, 16:13
      jak się wszyscy pochowali i sprawiają wrażenie, że się zaebiście w ten długi weekend bawią big_grin
      a pochmurnie aż miło tongue_out
      • szarlotka_ja Re: hurra :-) 30.04.16, 17:00
        Wcale, że nieprawda bo jest bardzo ciepło i bardzo słonecznie suspicious
    • witrood Re: hurra :-) 30.04.16, 18:09
      Przy okazji ja dostałem w pakiecie. wink Niby ponuro, ale na rower wyskoczyłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka