Dodaj do ulubionych

Podobno...

16.05.16, 22:51
to ma być hit tego lata. A przynajmniej tak piszą.wink
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Podobno... 16.05.16, 23:00
      I który warkocz najbardziej urzekł Silencjariusza?
      • silencjariusz Re: Podobno... 16.05.16, 23:06
        Wszystkie mi się podobają.
        • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 18:57
          Sil to sobie powinien córeczkę zmajstrować, by jej włosy zapuszczał i zaplatał i zapuszczał i zaplatał wink
          • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 20:32
            Nie mam z kim.suspicious
            • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 20:59
              Niemożliwe suspicious
              Ogłoszenie w prasie zamieść wink
              • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:02
                A Szarlotta czemu dzieci jeszcze nie ma?
                • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:05
                  Bo nie mam tongue_out
                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:06
                    Szarlotta chyba chciała napisać: Bo nie mam z kim.tongue_out
                    • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:09
                      Możliwe, że jest tak jak Sil pisze, ale możliwe jest też, że za stara jestem ;p
                      • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:13
                        Niemożliwe.suspicious Czyżby czekanie na miłość nie przynosiło efektu?
                        • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:16
                          Ale ja nigdzie nie pisałam, że czekam tongue_out
                          • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:17
                            To Szarlotta czeka czy nie czeka? A może już się doczekała?
                            • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:22
                              Ja proszę Sila już na nic nie czekam, i na nic nie licze, no może jeszcze tylko na emeryturę, ale pewnie i tak nie dożyję ;p
                              • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:23
                                Dobra, idę... Bo mnie Szarlotta w depresję wpędza dzisiaj...
                                • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:26
                                  Oj tam, od razu w depresję ;p
                                  Kartki do drukarki mi zaginęły suspicious
                                  A ostatnio kupowałam i nie wiem czy ze sklepu nie wzięłam czy już zadrukowałam... wrrr... skleroza to ciężka rzecz suspicious
                                  O czym to ja miałam pisać? big_grin
                                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:32
                                    A tak... W depresję.suspicious
                                    • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:39
                                      No i widzi Sil jaka jestem beznadziejna? Nic tylko w depresję wpędzam sad
                                      • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 21:41
                                        Zaraz tam beznadziejna... W czuły punkt Szarlotta trafiła i tyle.
                                        • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 21:59
                                          Przepraszam.
                                          • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 22:01
                                            Bez przesady. Za co tu przepraszać.
                                            • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 22:09
                                              Za wpędzanie w depresję ;p
                                              • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 22:12
                                                W depresję to mnie prasowanie koszuli zaraz wpędzi.suspicious
                                                • apersona Re: Podobno... 17.05.16, 22:13
                                                  Jak Sil prasuje to pora spać. Dobrej nocy wszystkim
                                                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 22:15
                                                    Jeszcze nie prasuję. Teraz to się pakuję. Bo muszę chutor porzucić na dwa dni.winksuspicious
                                                  • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 22:18
                                                    Dokąd to się Sil wybiera? suspicious
                                                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 22:21
                                                    Za granicę... chutoru.wink
                                                  • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 22:40
                                                    Aha, no to miłego czasu poza Chutorem życzę ;p
                                                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 23:29
                                                    Dziękuję. Ale to miły czas nie będzie.
                                                • szarlotka_ja Re: Podobno... 17.05.16, 22:15
                                                  Tylko z przodu i kołnierz niech Sil uprasuje tongue_out
                                                  • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 22:17
                                                    Taki mam zamiar.wink
    • apersona Re: Podobno... 17.05.16, 14:58
      Podoba mi się ten spontaniczny warkocz do którego potrzebujesz tylko produktu xxxyyyyzzzz nie licząc grzebienia
      • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 17:00
        No racja, to jakieś głupie reklamy są. Ale warkocze super. No nie?wink
    • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 23:28
      Prawda? Ale tu jakoś nigdy nie było zrozumienia dla zachwytu nad warkoczami.wink
      Czyżby nowa koleżanka? Jak poznana?
    • silencjariusz Re: Podobno... 17.05.16, 23:46
      U mnie w robocie warkoczy nie uświadczysz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka