maurycy76 09.08.16, 18:18 Gdyby się okazało, że wasza partnerka jest od was o głowę wyższa? Albo dziewczyny czy związałybyście się z mężczyzną dużo od was niższym? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 18:22 Jeżeli facet jest niższy odemnie to musi mieć jakieś 150 Zawsze może założyć obcasy Odpowiedz Link
asdqwe89 Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 20:00 Przy mnie to chyba niemozliwe. Mam 1,86 i nigdy w zyciu nie widzialem na oczy wyzszej ode mnie. Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 21:26 A ja widziałam mam kuzynkę Twojego wzrostu Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 21:43 nieszczęście ja spotkało. nie chciałbym takiej wywielgi Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 22:01 Co Ty ładna nawet bardzo, koledzy bardzo chętnie by się chcieli z nią umówić niestety na siłowni wymiękają przy niej jak się któryś zagapi to się pośmiać można Odpowiedz Link
asdqwe89 Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 04:42 Mojego wzrostu jeszcze ok, ale jakby byla ode mnie wieksza to juz by bylo bardzo dziwnie. "gwiazdeczko moglabys mi podac cukier? Nie siegam..." Odpowiedz Link
kropka_a Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 11:19 Pewnie, że takie pary są Ważne, żeby obojgu "nie przeszkadzało". Od razu rysują się pary znane ze środowiska Tv, filmu, bo najbardziej widoczni są. Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 11:27 Pamiętam taką dyskusję kiedyś ze znajomymi podsumowanie było jedno "w łóżku się wszystko wyrówna" Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 17:52 Nie, nie miałoby to dla mnie znaczenia. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 19:29 Maurycy to chyba nowe forumowe wcielenie kogoś kto też tu często pisał/mówił o wzroście. No i pojawia się (zakłada wątek) i znika Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 19:54 To zjawia się, to znika... zjawia się i znika śliczny taki Mister of America Tak mi się skojarzyło P.S. Przynajmniej ludzie się ożywiają i dyskutują. Może akurat nie w tym wątku, ale na przykład wtm o gorszym sorcie Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 19:58 Pytam bo osobiście źle się czuję w towarzystwie wyższych dziewczyn. Niestety natura nie obdarzyła mnie wysokim wzrostem. Cały czas jestem ale jak nie mam nic do napisania to nie piszę. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:19 Pisz czasem,odzywaj się To fajne miejsce,choć czasem trochę wkurzające Odpowiedz Link
maurycy76 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:25 Wkurzające? W jakim sensie? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:48 Tu chyba jest podobnie jak jak w realu Czasem można się wkurzyć gdy ktoś coś powie/napisze lub z innego powodu,czasem ktoś ma zły humor itd.samo życie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:56 Odpowiadając na Twoje pytanie,to dla mnie osobiście wzrost nie ma znaczenia,podobal mi się zarówno chłopak typu " misio" niewysoki i grubszy, a potem spodobał mi się minimalnie wyższy ode mnie,szczupły,dlugowlosy chłopak typu "z gitarą". Ale nie udało się i ostatni chłopak,ktory mi się podobał był mojego,sredniego wzrostu.Akurat ja zakochuje się w charakterze Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:28 Ale Maurycy nie pytal o chlopaka Twojego wzrostu tylko wyraźnie niższego - czyli np o głowe. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:32 Gdybym go kochała to nie przeszkadzało by mi że jest niższy nawet o głowę Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:37 Ok.... ale najpierw trzeba sie umówić i zakochać umowilas sie kiedys z chlopakiem tak znaczaco od siebie niższym? Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 00:00 Ten "misio" był troche niższy ode mnie Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 07:26 "Trochę" to nie dużo i nie o głowę... Sadgirl nie chce byś to odebrała osobiscie ale wydaje mi się, że często pojawiaja sie wypowiedzi typu "gdybym sie zakochal/zakochała to by mi nie przrszkadzalo" i w sumie jest to prawdą... bo nie jest to przeszkoda dla miłości... tylko na ogół mniej lub bardziej świadomie odrzucamy taką osobę zanim jakiekolwiek uczucie powstanie. Takie mam ostatnio przemyślenia. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 14:32 Może i masz rację Witamino. Jeśli chodzi o mnie to jedyne co jest w stanie odrzucić mnie od dłuższego zwrócenia uwagi na drugą osobę/zainteresowania się nią to jakiś jej potworny,odrażający wygląd. Ale nie spotkałam nigdy takiej osoby. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 14:37 np jakby miał na twarzy kurzajki. ja kiedyś takiego w tramwaju widziałem... auauaua... bałem się ze się przez macanie poręczy zaraze Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 15:00 Z tego co wiem kurzajki nie są zaraźliwe Ja sama mam wiele różnych niedoskonałości Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 15:05 pewnych fobii nie przejdziesz. gdybym się tak konkretnie bal to bym z tego tramwaju wysiadł Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 17:25 To prawda niestety. I po raz kolejny potwierdza się ze kobieta która jest matką mniej ściemnia. A może też i mniej buja w obłokach. Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 21:38 Ciekawa myśl-ta że kobieta będąca matką mniej ściemnia Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 10:02 nerw_rdzeniowy napisał(a): > To prawda niestety. > I po raz kolejny potwierdza się ze kobieta która jest matką mniej ściemnia. > A może też i mniej buja w obłokach. Mniej ściemnia bo mówi to, co chcesz usłyszeć? I jak na to niby wpływa przebyta ciąża? Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:27 >Mniej ściemnia bo mówi to, co chcesz usłyszeć? big_grin Nie, dlatego że to co pisze potwierdza się w rzeczywistości. >I jak na to niby wpływa przebyta ciąża? big_grin Nie wiem, może posiadanie potomstwa włącza jakieś poczucie odpowiedzialności, chyba zupełnie inaczej się wtedy myśli, nie ma się głowy do gadania farmazonów? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 09:31 Równego wzrostu, czy kilka centymetrów niższy - OK. Ale nie chciałabym by był dużo niższy (10, 20 cm np) źle bym się z tym czuła. Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 10:04 Robiłam jakiś czas temu pierścionki zaręczynowe dla tej pary: Zaręczyny Joomla Day (tu ciut dłuższy fragment: www.facebook.com/JDayPoland/videos/1024675330945939/ ) Nie wiem czy znam wiele par, które kochają się tak mocno, jak oni... Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 12:25 Facet niższy,kobieta wyższa,ale to nie przeszkadza tej parze być szczęśliwą Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:53 tdf-888 napisał: > to jakaś sekta? Yyyyy... a po czym wnosisz? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:35 no ta firma. i te ich spotkania. to coś jak amway? tak to wygląda na pierwszy rzut oka 😆 Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 19:41 tdf-888 napisał: > no ta firma. i te ich spotkania. to coś jak amway? tak to wygląda na pierwszy r > zut oka 😆 Ciebie? Zbawcę Ciemnych Mas czy jak to tam szło, muszę uświadamiać, co to jest Joomla? No nie wierzę... Trochę skucha, proszę Pana Wszechwiedzącego Oboje są programistami, prowadzą zresztą wspólnie firmę. Uczestniczyli w konferencji, na której rok wcześniej (chyba rok) się poznali. Miłosz prowadził wykład, a po wykładzie się Asi (uczestniczyła w wykładach) oświadczył. Sekta... Tia... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:17 to potwierdza Inna Prawdę... ze programiści nie należą do najprzystojniejszych 😁 no ale skoro hajs się zgadza... to fakt... kobieta wtedy przykazań oko na pewne sprawy 😏 Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:19 przymyka* facet może nie mieć wzrostu. wystarczy jak stanie na odpowiednio grubym podescie - portfelu 😁 Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:35 tylko jaka kobieta? przecież ona ładna nie jest Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:01 ja się konkretnie o tej parze nie wypowiadam tylko przedstawiam ogólne zależności. co do niej to tam duzo twarzy nie było widać (albo nie wnikalem zbyt wnikliwie bo z komorki - mi na forum szkoda łapka wlaczac) po fryzurze od tyłu to jak grodzka ale z przodu lepiej - troche rozjasnilo ekran. ja tam bym się nie zarzekal na nie. jak dobrze go za berlo łapie to co się mają oglądać na innych? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:05 *wywód nie dotyczy służb mundurowych Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:10 ** uwaga o wywodzie to nie w tym wątku. wywód o mundurowych (babkach) dotyczy tego drugiego wątku (nie wiem o czym) - tak mi się skojarzylo podczas oglądania transmisji z defilady i dziewczyn w mundurach. bagnet na broń i dziubek bo kamera patrzy! 😃 Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:05 oby dzieci z tego nie było... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:21 a może w trakcie wojny krew w starszym pokoleniu się wymieszala i wyjdzie w kolejnym coś pięknego? Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:23 ciekawe ile % szans jest na to Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:02 to jest miłość? brzydcy ludzie jak dla mnie to żenada taka para, jeszcze jak strzelą bejbika to współczuje bo tak czy siak urodziwe nie będzie to jest właśnie to co mnie wkurza u ludzi, całkowity brak odpowiedzialności... Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:06 Geny dzieci przejmują ale nie koniecznie brzydotę Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:26 uważasz, ze ta parka spłodzi przystojniaka, albo ślicznotkę? Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:39 Tego nie wiem ale uroda to pojęcie względne, uroda przemija Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:58 pewnie, że przemija, ale w młodośći bez urody to gówno się zdziała, zupełnie bez sensu argument podałaś, poza tym urodziwi też bywają interesujący jako ludzie a nie tylko kawałki mięsa Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:39 Przepraszam za bezsensowny argument ale z Twoimi przekonaniami nie wygram, nie zmienię ich to po co dyskutować Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:21 Ikamii nie da się zmienić,mozna tylko starać się jakoś oswoić lwa gdy wyszedł ze swojej kryjówki głodny,zły i sfrustrowany Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:33 Muszę Ci przyznać rację Lew jest dziś bardzo sfrustrowany ;D Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:05 jaka złośliwość? napisałem tylko co myślę o wyglądzie tej pary, ja im bynajmniej tej wielkiej miłości nie zazdroszczę ani trochę, a niech się kochają choć dzieci to by mogli nie płodzić....... Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:10 Przepraszam jeśli poczułeś się urażony Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:15 nie masz mnie za co przepraszać, gorsze rzeczy o mnie pisali nie rusza mnie to ani trochę, nie traktuję forum poważnie to tylko literki Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:03 fripooo napisał(a): > pewnie, że przemija, ale w młodośći bez urody to gówno się zdziała Znaczy czego się nie zdziała konkretnie? o_O Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:16 Bezsensowna ta dyskusja.Gdyby na świecie miały rodzić się tylko dzieci pięknych i bogatych ludzi to nie byłoby połowy ludzkości. Piękno to pojęcie względne, kazdemu podoba się coś innego,to co dla mnie jest ładne lub brzydkie dla kogoś innego jest czymś całkiem odwrotnym Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:29 a tobie się ta parka podoba? niestety ludzie brzydcy, biedni i głupi też się rozmnażają, lepiej gdyby ich dzieci się nie rodziły bo czeka ich gówniane życie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:40 Mnie się podoba tak sobie, generalnie jestem na tak. To czy oni komuś podobają się nie ma tu znaczenia,najwazniejsze że sobie się podobają i są ze sobą szczęśliwi.Ich dzieci też nie będą nikogo straszyły swoim wyglądem. Znam małżeństwo gdzie ona i on są niedowidzący. Znam małżeństwo gdzie on jest zdrowy a ona niepełnosprawna fizycznie- mają dwójkę zdrowych,fajnych dzieci. Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:01 no tak wzruszające historie naprawdę wg mnie para do bani jeśli chodzi o wygląd, kobieta jeszcze jakoś ujdzie ale facet to porażka zaznaczam , że oceniam tylko powierzchowność nie całokształt Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:13 Nie wiem czy są wzruszające czy nie. Ale są prawdziwe, jak życie. Lepsze takie niż czekanie całe życie nie wiadomo na co,na piękniejszy wygląd, na więcej kasy Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:21 to twoje zdanie, ja wolę samotność niż udawanie Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:39 Jasne,ze masz prawo mieć swoje własne zdanie. A na czym Twoim zdaniem polega to całe udawanie?jeśli chodzi o mnie,niczego nie udaję. Oczywiście,moglabym być mlodsza,zgrabniejsza, piękniejsza,miec więcej kasy i innych rzeczy,tylko czy to sprawiłoby,ze byłabym szczęśliwsza? Przecież Ty też nie jesteś szczęśliwy,choć jak mówisz,wybrales samotność niż ten cały cyrk z byciem z kimś Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:52 samotny jestem z przymusu, za brzydki jestem żeby mieć piękną dziewczynę, a z taką na moim poziomie urody to ja podziękuję bardzo, wolę samotność gdybym był przystojny to ze szczęścia bym chyba zawału dostał Odpowiedz Link
sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:56 To przynajmniej umarłbyś szczęśliwy Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:01 do szczęścia to mi urody brakuje Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:58 To Twoja opinia, że jesteś brzydki czy ktoś tak Ci powiedział Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:04 A może to było tak dla wyeliminowania konkurencji Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:03 fripooo napisał(a): > ludzie brzydcy, biedni i głupi też się rozmnażają Jakie to szczęście, że Ty jednak nie planujesz, Fripku... Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:53 mam nadzieję, ze ty również........ Odpowiedz Link
marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:02 fripooo napisał(a): > to jest miłość? Owszem I to taka, jakiej ze świecą szukać. Czuć ją bardzo silnie, gdy się z nimi przebywa albo choć czyta, jak ze sobą rozmawiają tu i tam... > brzydcy ludzie jak dla mnie Na szczęście nikt Cię o zdanie nie pytał, więc możesz je zachować dla siebie. Mówisz o prawdziwych ludziach, nie postaciach filmowych albo odrealnionych przez gazetki celebrytach. Za ich plecami, rzec można. Waż troszkę słowa. Opinia chama nie usprawiedliwia wszystkiego w nieskończoność... > całkowity brak odpowiedzialności... Mylisz odpowiedzialność z chęcią kreowania plastikowej rzeczywistości po linii barwnych tygodników. Nie dla każdego dziecko jest celem życia i nie dla każdego uroda jest sensem wszelkiego bytu... Choć nie uważam, żeby czegokolwiek im brakowało. Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:54 brakuje im urody to na bank, są poniżej przeciętnej i to delikatnie pisząc....taka prawda Odpowiedz Link
torado Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 18:20 odpowiadam na drugie pytanie: nie Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:42 Torado. Nie sili sie na bajdurzenie, że prawdziwa miłość zwycięży itd. także wygląda mi na matkę. Odpowiedz Link
nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:51 A ty chyba jeszcze nie masz dzieci? Odpowiedz Link
pawelo73 Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 20:47 człowieku co za bzdurne pytania zadajesz, ile ty masz lat, jeszcze nic nie zauważyłeś i nie usłyszałeś???? każda baba chce mieć faceta wysokiego - to jest niemalże warunek sine qua non, takie mają kompleksy, niektóre robią ustępstwa jeśli facet ma dużo kasy i/lub jest napakowany albo laska jest prawdziwą desperatką czyli maszkarą. I cokolwiek by one nie mówiły TYLKO TO co napisałem jest prawdą - zamiast się pytać bab, które kłamią należy się zapytać mężczyzn jakie mają w tym względzie doświadczenia i to bez obecności kobiet. Tylko to choć nie zawsze gwarantuje szczerą odpowiedź. Odpowiedz Link
fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 21:22 niektórych to boli, ale pawelo ma 1000% racji Odpowiedz Link
ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 21:39 To ani z nim ani z Tobą się nie zgadzam Odpowiedz Link
moontravel Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 23:00 Nie chciałabym aby moje dzieci były karłami ;/ Facet poniżej 160cm to dla mnie karzełek. Powinien mieć co najmniej 180cm. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 10:57 Maurycy, Twój wątek trafił na główną stronę gazety. Dawno już chyba czegoś takiego tu nie było. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:11 I nawet zdjęcie poglądowe jest A tak mnie zastanawiało skąd się nagle takie nowe nicki pojawiły Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:34 Kaczyński na zdjęciu poglądowym? Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 16:05 A on potwierdza Twoja teorie z wyglądem? :p Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 17:18 moja teoria jest rozbudowana a nikt nie wie jak wysoki portfel - taboret ma Kaczyński 😆 Odpowiedz Link
witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 21:46 Chodziło mi o tą teorię dotyczącą braku urody i wredności.... Odpowiedz Link