Dodaj do ulubionych

Czy byłoby dla Was problemem

09.08.16, 18:18
Gdyby się okazało, że wasza partnerka jest od was o głowę wyższa?
Albo dziewczyny czy związałybyście się z mężczyzną dużo od was niższym?
Obserwuj wątek
    • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 18:22
      Jeżeli facet jest niższy odemnie to musi mieć jakieś 150
      Zawsze może założyć obcasy
      • anus-hka Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 19:05
        Lubię wysokich...smile
    • asdqwe89 Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 20:00
      Przy mnie to chyba niemozliwe. Mam 1,86 i nigdy w zyciu nie widzialem na oczy wyzszej ode mnie.
      • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 21:26
        A ja widziałam mam kuzynkę Twojego wzrostu
        • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 21:43
          nieszczęście ja spotkało. nie chciałbym takiej wywielgi
          • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 09.08.16, 22:01
            Co Ty ładna nawet bardzo, koledzy bardzo chętnie by się chcieli z nią umówić niestety na siłowni wymiękają przy niej jak się któryś zagapi to się pośmiać można
        • asdqwe89 Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 04:42
          Mojego wzrostu jeszcze ok, ale jakby byla ode mnie wieksza to juz by bylo bardzo dziwnie.
          "gwiazdeczko moglabys mi podac cukier? Nie siegam..."
    • kropka_a Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 11:19
      Pewnie, że takie pary są smile
      Ważne, żeby obojgu "nie przeszkadzało".
      Od razu rysują się pary znane ze środowiska Tv, filmu, bo najbardziej widoczni są.
      • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 11:27
        Pamiętam taką dyskusję kiedyś ze znajomymi podsumowanie było jedno "w łóżku się wszystko wyrówna"
    • szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 17:52
      Nie, nie miałoby to dla mnie znaczenia.
      • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 19:29
        Maurycy to chyba nowe forumowe wcielenie kogoś kto też tu często pisał/mówił o wzroście. No i pojawia się (zakłada wątek) i znika
        • szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 10.08.16, 19:54
          To zjawia się, to znika... zjawia się i znika śliczny taki Mister of America wink
          Tak mi się skojarzyło smile

P.S.
          Przynajmniej ludzie się ożywiają i dyskutują. Może akurat nie w tym wątku, ale na przykład wtm o gorszym sorcie tongue_out
        • maurycy76 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 19:58
          Pytam bo osobiście źle się czuję w towarzystwie wyższych dziewczyn. Niestety natura nie obdarzyła mnie wysokim wzrostem. Cały czas jestem ale jak nie mam nic do napisania to nie piszę.
          • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:19
            Pisz czasem,odzywaj sięsmile
            To fajne miejsce,choć czasem trochę wkurzającewink
            • maurycy76 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:25
              Wkurzające? W jakim sensie?
              • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:48
                Tu chyba jest podobnie jak jak w realuwink
                Czasem można się wkurzyć gdy ktoś coś powie/napisze lub z innego powodu,czasem ktoś ma zły humor itd.samo życiesmile
                • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 20:56
                  Odpowiadając na Twoje pytanie,to dla mnie osobiście wzrost nie ma znaczenia,podobal mi się zarówno chłopak typu " misio" niewysoki i grubszy, a potem spodobał mi się minimalnie wyższy ode mnie,szczupły,dlugowlosy chłopak typu "z gitarą".
                  Ale nie udało się i ostatni chłopak,ktory mi się podobał był mojego,sredniego wzrostu.Akurat ja zakochuje się w charakterzesmile
                  • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:28
                    Ale Maurycy nie pytal o chlopaka Twojego wzrostu tylko wyraźnie niższego - czyli np o głowe.
                    • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:32
                      Gdybym go kochała to nie przeszkadzało by mi że jest niższy nawet o głowę
                      • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 22:37
                        Ok.... ale najpierw trzeba sie umówić i zakochać wink umowilas sie kiedys z chlopakiem tak znaczaco od siebie niższym?
                        • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 00:00
                          Ten "misio" był troche niższy ode mnie
                          • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 07:26
                            "Trochę" to nie dużo i nie o głowę...
                            Sadgirl nie chce byś to odebrała osobiscie ale wydaje mi się, że często pojawiaja sie wypowiedzi typu "gdybym sie zakochal/zakochała to by mi nie przrszkadzalo" i w sumie jest to prawdą... bo nie jest to przeszkoda dla miłości... tylko na ogół mniej lub bardziej świadomie odrzucamy taką osobę zanim jakiekolwiek uczucie powstanie. Takie mam ostatnio przemyślenia.
                            • jovian Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 09:31
                              True, true.
                            • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 14:32
                              Może i masz rację Witamino.
                              Jeśli chodzi o mnie to jedyne co jest w stanie odrzucić mnie od dłuższego zwrócenia uwagi na drugą osobę/zainteresowania się nią to jakiś jej potworny,odrażający wygląd. Ale nie spotkałam nigdy takiej osoby.
                              • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 14:37
                                np jakby miał na twarzy kurzajki.
                                ja kiedyś takiego w tramwaju widziałem... auauaua... bałem się ze się przez macanie poręczy zaraze
                                • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 15:00
                                  Z tego co wiem kurzajki nie są zaraźliwesmile
                                  Ja sama mam wiele różnych niedoskonałości
                                  • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 15:05
                                    pewnych fobii nie przejdziesz.
                                    gdybym się tak konkretnie bal to bym z tego tramwaju wysiadł
                                    • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 15:25
                                      No tak smile
                            • nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 17:25
                              To prawda niestety.
                              I po raz kolejny potwierdza się ze kobieta która jest matką mniej ściemnia.
                              A może też i mniej buja w obłokach.
                              • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 12.08.16, 21:38
                                Ciekawa myśl-ta że kobieta będąca matką mniej ściemniawink
                              • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 10:02
                                nerw_rdzeniowy napisał(a):

> To prawda niestety.
                                > I po raz kolejny potwierdza się ze kobieta która jest matką mniej ściemnia.
                                > A może też i mniej buja w obłokach.

Mniej ściemnia bo mówi to, co chcesz usłyszeć? big_grin
                                I jak na to niby wpływa przebyta ciąża? big_grin
                                • nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:27
                                  >Mniej ściemnia bo mówi to, co chcesz usłyszeć? big_grin
                                  Nie, dlatego że to co pisze potwierdza się w rzeczywistości.
                                  >I jak na to niby wpływa przebyta ciąża? big_grin
                                  Nie wiem, może posiadanie potomstwa włącza jakieś poczucie odpowiedzialności,
                                  chyba zupełnie inaczej się wtedy myśli, nie ma się głowy do gadania farmazonów?
    • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 11.08.16, 09:31
      Równego wzrostu, czy kilka centymetrów niższy - OK.
      Ale nie chciałabym by był dużo niższy (10, 20 cm np) źle bym się z tym czuła.
    • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 10:04
      Robiłam jakiś czas temu pierścionki zaręczynowe dla tej pary:

(tu ciut dłuższy fragment:
      www.facebook.com/JDayPoland/videos/1024675330945939/ )

Nie wiem czy znam wiele par, które kochają się tak mocno, jak oni...
      • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 12:25
        Facet niższy,kobieta wyższa,ale to nie przeszkadza tej parze być szczęśliwąsmile
      • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:01
        to jakaś sekta?
        • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:53
          tdf-888 napisał:

> to jakaś sekta?

Yyyyy... a po czym wnosisz?
          • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:35
            no ta firma. i te ich spotkania. to coś jak amway? tak to wygląda na pierwszy rzut oka 😆
            • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 19:41
              tdf-888 napisał:

> no ta firma. i te ich spotkania. to coś jak amway? tak to wygląda na pierwszy r
              > zut oka 😆

Ciebie? Zbawcę Ciemnych Mas czy jak to tam szło, muszę uświadamiać, co to jest Joomla?
              No nie wierzę... big_grin big_grin big_grin
              Trochę skucha, proszę Pana Wszechwiedzącego big_grin

Oboje są programistami, prowadzą zresztą wspólnie firmę. Uczestniczyli w konferencji, na której rok wcześniej (chyba rok) się poznali. Miłosz prowadził wykład, a po wykładzie się Asi (uczestniczyła w wykładach) oświadczył.

Sekta... Tia...
              • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:17
                to potwierdza Inna Prawdę...
                ze programiści nie należą do najprzystojniejszych 😁
                no ale skoro hajs się zgadza... to fakt... kobieta wtedy przykazań oko na pewne sprawy 😏
                • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:19
                  przymyka*
                  facet może nie mieć wzrostu. wystarczy jak stanie na odpowiednio grubym podescie - portfelu 😁
                • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 11:35
                  tylko jaka kobieta? przecież ona ładna nie jest
                  • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:01
                    ja się konkretnie o tej parze nie wypowiadam tylko przedstawiam ogólne zależności.
                    co do niej to tam duzo twarzy nie było widać (albo nie wnikalem zbyt wnikliwie bo z komorki - mi na forum szkoda łapka wlaczac) po fryzurze od tyłu to jak grodzka ale z przodu lepiej - troche rozjasnilo ekran.
                    ja tam bym się nie zarzekal na nie. jak dobrze go za berlo łapie to co się mają oglądać na innych?
                    • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:05
                      *wywód nie dotyczy służb mundurowych
                      • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:10
                        ** uwaga o wywodzie to nie w tym wątku.
                        wywód o mundurowych (babkach) dotyczy tego drugiego wątku (nie wiem o czym) - tak mi się skojarzylo podczas oglądania transmisji z defilady i dziewczyn w mundurach. bagnet na broń i dziubek bo kamera patrzy! 😃
                    • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:05
                      oby dzieci z tego nie było...
                      • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:21
                        a może w trakcie wojny krew w starszym pokoleniu się wymieszala i wyjdzie w kolejnym coś pięknego?
                        • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:23
                          ciekawe ile % szans jest na tosad
      • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:02
        to jest miłośćbig_grin? brzydcy ludzie jak dla mnie to żenada taka para, jeszcze jak strzelą bejbika to współczuje bo tak czy siak urodziwe nie będziesad to jest właśnie to co mnie wkurza u ludzi, całkowity brak odpowiedzialności...
        • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:06
          Geny dzieci przejmują ale nie koniecznie brzydotę
          • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:26
            uważasz, ze ta parka spłodzi przystojniaka, albo ślicznotkę?
            • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:39
              Tego nie wiem ale uroda to pojęcie względne, uroda przemija
              • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:58
                pewnie, że przemija, ale w młodośći bez urody to gówno się zdziała, zupełnie bez sensu argument podałaś, poza tym urodziwi też bywają interesujący jako ludzie a nie tylko kawałki mięsa
                • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:39
                  Przepraszam za bezsensowny argument ale z Twoimi przekonaniami nie wygram, nie zmienię ich to po co dyskutować
                  • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:21
                    Ikamii nie da się zmienić,mozna tylko starać się jakoś oswoić lwa gdy wyszedł ze swojej kryjówki głodny,zły i sfrustrowanywink
                    • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 15:33
                      Muszę Ci przyznać rację
                      Lew jest dziś bardzo sfrustrowany ;D
                    • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:59
                      ani zły ani sfustrowanysmile
                      • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:02
                        Czyli wrodzona złośliwość big_grin
                        • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:05
                          jaka złośliwość? napisałem tylko co myślę o wyglądzie tej pary, ja im bynajmniej tej wielkiej miłości nie zazdroszczę ani trochę, a niech się kochają choć dzieci to by mogli nie płodzić.......
                          • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:10
                            Przepraszam jeśli poczułeś się urażony
                            • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:15
                              nie masz mnie za co przepraszać, gorsze rzeczy o mnie pisali nie rusza mnie to ani trochę, nie traktuję forum poważnie to tylko literki
                • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:03
                  fripooo napisał(a):

> pewnie, że przemija, ale w młodośći bez urody to gówno się zdziała

Znaczy czego się nie zdziała konkretnie? o_O
                  • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:37
                    nie poderwie się ślicznotkismile
        • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:16
          Bezsensowna ta dyskusja.Gdyby na świecie miały rodzić się tylko dzieci pięknych i bogatych ludzi to nie byłoby połowy ludzkości.
          Piękno to pojęcie względne, kazdemu podoba się coś innego,to co dla mnie jest ładne lub brzydkie dla kogoś innego jest czymś całkiem odwrotnym
          • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:29
            a tobie się ta parka podoba?
            niestety ludzie brzydcy, biedni i głupi też się rozmnażają, lepiej gdyby ich dzieci się nie rodziły bo czeka ich gówniane życie
            • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 13:40
              Mnie się podoba tak sobie, generalnie jestem na tak. To czy oni komuś podobają się nie ma tu znaczenia,najwazniejsze że sobie się podobają i są ze sobą szczęśliwi.Ich dzieci też nie będą nikogo straszyły swoim wyglądem.
              Znam małżeństwo gdzie ona i on są niedowidzący.
              Znam małżeństwo gdzie on jest zdrowy a ona niepełnosprawna fizycznie- mają dwójkę zdrowych,fajnych dzieci.
              • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:01
                no taksmile wzruszające historie naprawdębig_grin
                wg mnie para do bani jeśli chodzi o wygląd, kobieta jeszcze jakoś ujdzie ale facet to porażka zaznaczam , że oceniam tylko powierzchowność nie całokształt
                • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:13
                  Nie wiem czy są wzruszające czy nie. Ale są prawdziwe, jak życie. Lepsze takie niż czekanie całe życie nie wiadomo na co,na piękniejszy wygląd, na więcej kasy
                  • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:21
                    to twoje zdanie, ja wolę samotność niż udawanie
                    • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 14:39
                      Jasne,ze masz prawo mieć swoje własne zdanie.
                      A na czym Twoim zdaniem polega to całe udawanie?jeśli chodzi o mnie,niczego nie udaję.
                      Oczywiście,moglabym być mlodsza,zgrabniejsza, piękniejsza,miec więcej kasy i innych rzeczy,tylko czy to sprawiłoby,ze byłabym szczęśliwsza?
                      Przecież Ty też nie jesteś szczęśliwy,choć jak mówisz,wybrales samotność niż ten cały cyrk z byciem z kimś
                      • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:52
                        samotny jestem z przymusu, za brzydki jestem żeby mieć piękną dziewczynę, a z taką na moim poziomie urody to ja podziękuję bardzo, wolę samotność
                        gdybym był przystojny to ze szczęścia bym chyba zawału dostałtongue_out
                        • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:56
                          To przynajmniej umarłbyś szczęśliwy wink
                          • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:01
                            do szczęścia to mi urody brakuje
                        • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:58
                          To Twoja opinia, że jesteś brzydki czy ktoś tak Ci powiedział
                          • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:59
                            żeby tylko razbig_grin
                            • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:04
                              A może to było tak dla wyeliminowania konkurencji
                              • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:08
                                jasne..........
                                • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:13
                                  ?
                                  • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:16
                                    ??
                                    • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:20
                                      ???
                                      • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:23
                                        ????
                                        • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 17:24
                                          ?????
            • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:03
              fripooo napisał(a):

> ludzie brzydcy, biedni i głupi też się rozmnażają

Jakie to szczęście, że Ty jednak nie planujesz, Fripku...
              • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:53
                mam nadzieję, ze ty również........
        • marisella Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:02
          fripooo napisał(a):

> to jest miłośćbig_grin?

Owszem smile I to taka, jakiej ze świecą szukać. Czuć ją bardzo silnie, gdy się z nimi przebywa albo choć czyta, jak ze sobą rozmawiają tu i tam...

> brzydcy ludzie jak dla mnie

Na szczęście nikt Cię o zdanie nie pytał, więc możesz je zachować dla siebie. Mówisz o prawdziwych ludziach, nie postaciach filmowych albo odrealnionych przez gazetki celebrytach. Za ich plecami, rzec można.
          Waż troszkę słowa. Opinia chama nie usprawiedliwia wszystkiego w nieskończoność...

> całkowity brak odpowiedzialności...

Mylisz odpowiedzialność z chęcią kreowania plastikowej rzeczywistości po linii barwnych tygodników. Nie dla każdego dziecko jest celem życia i nie dla każdego uroda jest sensem wszelkiego bytu...
          Choć nie uważam, żeby czegokolwiek im brakowało.
          • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 16:54
            brakuje im urody to na bank, są poniżej przeciętnej i to delikatnie pisząc....taka prawda
    • torado Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 18:20
      odpowiadam na drugie pytanie: nie smile
      • nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:31
        ile masz dzieci
        • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:35
          Kogo pytasz?
          • nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:42
            Torado.
            Nie sili sie na bajdurzenie, że prawdziwa miłość zwycięży itd. także wygląda mi na matkę.
            • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:49
              Oksmile
              • nerw_rdzeniowy Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:51
                A ty chyba jeszcze nie masz dzieci?
                • sadgirl25 Re: Czy byłoby dla Was problemem 13.08.16, 22:57
                  Mam jednego syna,2 latka
    • pawelo73 Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 20:47
      człowieku co za bzdurne pytania zadajesz, ile ty masz lat, jeszcze nic nie zauważyłeś i nie usłyszałeś???? każda baba chce mieć faceta wysokiego - to jest niemalże warunek sine qua non, takie mają kompleksy, niektóre robią ustępstwa jeśli facet ma dużo kasy i/lub jest napakowany albo laska jest prawdziwą desperatką czyli maszkarą. I cokolwiek by one nie mówiły TYLKO TO co napisałem jest prawdą - zamiast się pytać bab, które kłamią należy się zapytać mężczyzn jakie mają w tym względzie doświadczenia i to bez obecności kobiet. Tylko to choć nie zawsze gwarantuje szczerą odpowiedź.
    • fripooo Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 21:22
      niektórych to boli, ale pawelo ma 1000% racji
      • ikamii Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 21:39
        To ani z nim ani z Tobą się nie zgadzam
    • moontravel Re: Czy byłoby dla Was problemem 14.08.16, 23:00
      Nie chciałabym aby moje dzieci były karłami ;/ Facet poniżej 160cm to dla mnie karzełek. Powinien mieć co najmniej 180cm.
    • silencjariusz Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 10:57
      Maurycy, Twój wątek trafił na główną stronę gazety. Dawno już chyba czegoś takiego tu nie było.wink
      • szarlotka_ja Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:11
        I nawet zdjęcie poglądowe jest wink

A tak mnie zastanawiało skąd się nagle takie nowe nicki pojawiły big_grin
        • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 12:34
          Kaczyński na zdjęciu poglądowym?
          • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 16:05
            A on potwierdza Twoja teorie z wyglądem? :p
            • tdf-888 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 17:18
              moja teoria jest rozbudowana a nikt nie wie jak wysoki portfel - taboret ma Kaczyński 😆
              • witamina_b12 Re: Czy byłoby dla Was problemem 15.08.16, 21:46
                Chodziło mi o tą teorię dotyczącą braku urody i wredności....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka