09.12.16, 00:59
Myślałem przez chwilę o nowym roku, spojrzałem na datę 2017 i stwierdziłem, że wyjątkowo dobrze prezentuje się z tą "kosą" na końcu, taki pozytywny impuls daje. Po chwili z kolei, pomyślałem - a zobaczę sobie w numerologii jaką jestem cyferką - kojarzyłem że takie coś jest. Policzyłem i wyszło... 7. Taki ciąg spontanicznych myśli, drobiazgów, ale jednak ułożył się w pewną całość i miło zaskoczył. Wyczułem, że w pewnym sensie nadchodzi "mój" rok. Nie dziwi zresztą takie przeczucie, skoro w ostatnim czasie jestem ewidentnie na fali wznoszącej, od niedawna nowa praca, która daje satysfakcję, nie jest tak uciążliwa jak poprzednia, bliżej domu, same plusy, zastanawiam się nad przeprowadzką za jakiś czas, może nawet do innego miasta, obecna praca daje możliwość przeniesienia do innego punktu w ramach sieci, realny jest także awans w niedalekiej przyszłości, kolejny plus.
Powracając do cyferek, pobawiłem się tym jeszcze trochę na różne sposoby, poczytałem, wyszło parę ciekawostek, parę kwestii się wyjaśniło, coś jest na rzeczy.
W jakieś wróżenia z fusów czy kart to nie wierzę, natomiast jeśli chodzi o numerologię, astrologię, wiadomo że wpływ ciał niebieskich na człowieka jest niewątpliwy, nic tak nie wyraża ludzkiej natury jak właśnie zagadnienia z biologii, chemii czy właśnie fizyki i matematyki.
Optymizmem bym tego jeszcze nie nazwał, szklanka niezmiennie jest do połowy pusta, tak myślę, co nie zmienia jednak faktu, że może za jakiś czas będzie to ta mniejsza połowa.
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: cyferki 09.12.16, 09:41
      Myślę, że niezależnie co Ci dało ten zastrzyk energii, to tak trzymaj smile

p.s.
      Też spojrzałam jakim numerkiem jestem i nic mi się nie zgadza suspicious
      • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 15:40
        Może nie jesteś typową cyferką, może nie dostrzegasz u siebie pewnych cech.
        U mnie to się w dużej mierze pokryło, podobnie jak z cechami skorpiona, mam też dwie znajome skorpionki z bliskimi datami i naprawdę sporo jest tych podobieństw a i kontakt od początku dobry mieliśmy.
    • lesher Re: cyferki 09.12.16, 09:48
      smile
      Keep up the good job!
    • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 16:53
      Powodzenia smile
      Moim rokiem bedzie 2018. Szkoda ze wtedy juz do 30 dobije.... ale ze mnie stara dupa big_grin o matko..... tyle lat sie juz ma.
      Jestem numerologiczna 3. Kiedys tej liczby bardzo nie lubilam. W szczegolnosci 33...
      3.to polowa 8 a ja bardzo lubie smile
      Super ze w koncu zaczeli Ci sie ukladac smile
      • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 19:47
        Mavi, Ty i twoje kreatywne myślenie, 3 to połowa 8, genialne, serio.
        3 to całkiem fajna cyferka... zobacz ile może przypominać, usta, cycki, tyłek ^^
        Odnośnie starości, pamiętaj - nie ważna metryka, lecz to czy umysł i serce bryka.
        To co mi się układa, to cały czas kropla w morzu potrzeb ale jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma (da).
        • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 20:02
          Nie tylko moze przypominac kobieca czesc ciala big_grin ω===⊙ ...suspicious no co? Karabin przeciez z trojki mozna stworzyc. Wlasna grafika. Z tego co na klawoaturze telefonowej mam to mi sie ulozylo smile
          Czy jestem kreatywna? Ponoc trojki tak maja. A ja?.i tak i nie. Ale z trojki cos tam sie u mnie pokrywa wink
          • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:05
            big_grin
            o tym co stworzyłaś też pomyślałem, ale jakoś nie pasowało do reszty toteż przemilczałem.
            Jesteś kreatywna, uwierz mi na słowo... aby nie było, nie mam na myśli tylko arcydzieła powyżej suspicious
            No takie wpisy przed 22, aż cud że cenzury nie ma wink
            • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:24
              Nie wiem czy Ci wierze tongue_out mowisz ze mam.uwierzyc...
              Bywalo gorzej z tymi wpisami. Przeciez grzecznie jest smile
              • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:47
                a nie wierz, nie Ty pierwsza.
                Moim zdaniem tutaj jest aż za grzecznie, przydałoby się przyprawić trochę...
                • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 21:48
                  Z których otworków im się przyprawy wysypują? big_grin
                  • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:52
                    Ano z tych otworkow sie wysypuje bo inne.... sa zatkane wink
                  • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:53
                    te świnki to intelektualistki, więc mają to... z głowy wink
                    • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 21:55
                      Obstawiałam ryjki wink.
                      • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 22:09
                        to zasmarkane, w sumie taka pogoda...
    • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 19:28
      taki duży chłop a w takie pierdoly wierzy...
      no chłop jesteś czy baba??
      • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 19:38
        % już były i świat zmieniły?
        Każdy wierzy w co chce wierzyć, każdy ma swoje pierdoły.
        • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 19:45
          były były ale nic nie zmieniły bo naprocentowanie to moje środowisko naturalne 😄
    • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 19:55
      Jak to się oblicz i gdzie odczytuje wynik? smile
      • fripooo Re: cyferki 09.12.16, 20:17
        szarlotta wierzy w takie numerki?tongue_out
        • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 20:20
          Ja we wszystko wierzę, Fripciu wink
          • fripooo Re: cyferki 09.12.16, 20:31
            no taksmile
            • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 20:34
              a nieprawda bo w powodzenie mawiki na gg nie wierzy ze ja często zaczepiaja tongue_out
              • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 20:39
                A no fakt, jeszcze w parę innych rzeczy też nie wierzę tongue_out.
                • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 20:41
                  pewnie i mnie w coś nie wierzysz suspicious
                • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:01
                  Dalej mi nie wierzysz ze sie kolesie na gg odzywaja?
                  Histori gg nie bede pokazywac wink
                  Nie ma czym.sie chwalic gdy odzywaja sie idioci lub faceci chcacy seksu lub do trojkata.
                  Nie mialabym powodu by klamac.
                  Przeczytaj sobie nizej co napisalam. Pomylilam drzewka. Tyczylo sie do tego.
                  • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 22:08
                    mavika_88 napisała:

> Nie ma czym.sie chwalic gdy odzywaja sie idioci lub faceci chcacy seksu lub do
                    > trojkata.

jak szukają kogoś do trójkąta, to na pewno macaniesiętyczy... tfu, tzn. matematycy suspicious

• mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 22:09
                      Haha big_grin
                      Dobre.
                • fripooo Re: cyferki 09.12.16, 21:31
                  na gg to nawet ja miałem braniebig_grin
                  • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:33
                    Teraz mialbys wieksze wink
                    Przybylo troche ludu. Szczegolnie pewnego rodzaju ludzi...
      • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:16
        szarlotka_ja napisała:

> Jak to się oblicz i gdzie odczytuje wynik? smile

Obliczanie i czytanie, choć stron z interpretacją jest wiele.
        • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 21:25
          Za pierwszym razem wyszło mi 9, a 9 idealnie opisuje mnie big_grin.
          A potem jak policzyłam wszystko jeszcze raz to mi 10 wyszło tongue_out.
          • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:36
            to 9 czy 10 jest prawidłowe?
            Jak sobie Szarlotka znajdzie kiedyś bliskiego sercu Ptysia, może też sobie obliczy ile w Was słodyczy wink
            • szarlotka_ja Re: cyferki 09.12.16, 21:47
              Już sama teraz nie wiem, cyfry zawsze były skomplikowane dla mnie suspicious.
              Chyba nigdy nie znajdę sad.
            • fripooo Re: cyferki 09.12.16, 21:50
              hahaha jakie pierdoły bardu, nic się nie zgadzabig_grin
              • bard-grzechu-wart Re: cyferki 09.12.16, 21:56
                Frip, gdy osiągniesz wewnętrzną harmonię ciała i ducha wszystko się zacznie zgadzać wink
    • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 20:27
      nie lepiej by ci bylo zadzwonic do wrozbity Macieja a nie samemu się diagnozowac?
      • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 20:48
        Haha ano nie wierzy mi wink ale moge sie podzielic tym powodzeniem.
        Qczoraj na gg odezwalo sie 5 ciu nowych. W tym jedna para szukajaca kokezanki, koles z trzema xxx, chlopak co mial 21 lat (bez slowa ich pozostawilam). I jakis malolat. W profilu mial 20.lat ale z jego gadki dalo.sie wyczuc malolata. Zadal.mi pytanie czy nauczycilce moze sie podobac uczen. Itp big_grin niera moge osoby niezle zaskocxyc... czesto rozmowy koncza sie na paru zdaniach lub w ogole sie nie zaczynaja. Jak mi to wczoraj powiedzial Bieszczad przy piwku... z gg zrobil sie teraz niezly burdel ... niestety to jest prawda sad Jednak sa pozytywy. Mozna trafic na jakiegos rodzynka. Bieszczada znam z gg. Oboje sie wylosowalismy. W zeszlym roku. To byl poczatek gdy skorzystalam z tej metody. Teraz juz nie losuje... bo serio... burdel. Teraz jesli juz.. to sami sie odzywaja. Ale... no wlasnie. Czasem szkoda slow i z checia oddam to powodzenie wink
        Ooo ostanoo napisal do mnie jakis wloch. Czy byl obcokrajowcem czy nie to malo wazne. Popisalam z nim po angielskiemu myslac ze zrobi mi to dobrze. Pocwicze angola ;P
        • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 20:51
          toscie sobie pogadali jak gęś z prosieciem 😃
          • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 20:58
            Mowisz o tym 15 latku? big_grin
            Zaczal od slow..
            Nie będziesz zla jesli o coś zapytam?
            A pozniej czy zdarza sie ze nauczycielkom podobaja sie ich uczniowie. Pozniej dziwniejsze pytania padly big_grin wysluchalam go przez 5 min wink dzieciaki to maja problemy...
            • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 21:05
              o tobie i wlochu tongue_out
              • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:27
                Aaaaa big_grin ale napisalam mu juz na wstepie " I dont speak english very well " suspicious
        • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 20:51
          Aaaa ten malolat co mial.ciagutke do nauczycielke albo ona na niego to mial 15 lat big_grin a nie 20 jak mial napisane w profilu. Dosc szybko wyczulam ze ma mniej niz podaje wink
    • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:37
      Haha Wam tez po tym postem pojawila.sie reklama. Wrozka.24.com.pl?

... On sait que le temps c'est comme le vent
      De vivre y a que ça d'important...
      • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:43
        O 21:37 napisalam post ktory byl 33 postem w tym warku.
        Cyferki...
        • tdf-888 Re: cyferki 09.12.16, 21:48
          a o 21,43 napisałaś 34 post w tym wątku. wow! niezwykłe! big_grin
          • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 21:55
            Wiem wink 34 post byl lustrzanym odbiciem godziny
            • mavika_88 Re: cyferki 09.12.16, 22:07
              Zeusie....odezwij sie smile
              • z-e-u-s Re: cyferki 12.12.16, 22:22
                A co się dzieje?
                • silencjariusz Re: cyferki 12.12.16, 22:28
                  Wątek Bogu załóż. Twoja kolej.wink
                  • z-e-u-s Re: cyferki 12.12.16, 22:46
                    Chyba z 8 lat na forum jestem a jeszcze żadnego nie założyłem. Czemu teraz?
                    • silencjariusz Re: cyferki 12.12.16, 23:01
                      Bo nie ma co czytać. A skoro nie ma nic do czytania to idę zakopać się w grochowinie.
                      • z-e-u-s Re: cyferki 12.12.16, 23:30
                        Święta idą...wszyscy zajęci.
                • mavika_88 Re: cyferki 13.12.16, 00:37
                  Milam potrzebe do gromowladnego wink
                  A tak serio... Zeus wyswietlil sie na pasku na stronie glownej jako osoba dostepna i stad moje wolanie do Zeusa smile
    • m.a.l.a_syrenka Re: cyferki 13.12.16, 12:54
      Jak patrzę na tą kosę, to wyczuwam, że w tym roku albo ja kostuchę, albo ona mnie - czyjaś głowa poleci...
      Najpewniej czują się ludzie 77, tak uzbrojeni mogą czekać na konfrontację bez obaw co do wyniku wink
      • apersona Re: cyferki 13.12.16, 19:33
        No proszę - oto z syrenki wyszła wróżka
        • m.a.l.a_syrenka Re: cyferki 13.12.16, 20:35
          Wróżyć każdy może smile ze wszystkiego można powróżyć, przecież nie musi się sprawdzić wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka