09.08.17, 10:47

Ale mile zaskoczenie z samego rana ^^ od wczoraj na konto zagladalam z racji ze na zycie zostal mi ostatni tysiac big_grin czekalam na pierwsza pelna wyplate by obczaic... czy dam rade przezyc przez kolejne miesiace wink zerkam.... i widze.... przybylo... Przybylo 3 stowy. Skad to? Jeszcze zalegle z UP.
Zerkam dzisiaj... i mega mile zaskoczenie smile nie mam pojecia skad tyle mi sie wzielo tongue_out chyba sie nie pomylili suspiciousJednak przezyje smile mozna isc do banku i wybierac kase wink i tak mialam isc nawet gdyby wyplata nie wplynela na konto.
Tak wiec.... nie musze wracac. Da rade wyzyc wink
Obserwuj wątek
    • finka9 Re: O_o 09.08.17, 12:05
      Oby jak najczęściej takie niespodzianki. wink
      • mavika_88 Re: O_o 09.08.17, 13:00
        Oby oby.... choc nie nastawiam sie ze bedzie tak kazdego miesiaca. Moze sie pomylili tongue_out moze dali dodatkowe gratisy. Jesli bedzie tak co miesiac... to zajebiscie. Nawet na fajne wakacje sie uzbiera. I bedzie mozna zyc smile aaaaa i jesli tak bedzie to sobie tel sprawie bo ten swiruje.... dodzwonic sie do mnie nie mozna ;p ale mi to nie przeszkadza wink i laptop.... ale to w dalszej orzyszlosci.
    • mavika_88 Re: O_o 09.08.17, 12:57
      Jakbym miala tysiaka mniej tej wyplaty to tez bym byla w miare zadowolona. No ale jestem bardziej happy smile Tysiak wybrany z banku. Znowu 9 zl prowizji... Moglam to inaczej rozegrac i wyrobic sobie druga karte ale teraz to juz nie ma znaczenia bo i tak w koncu ja odzyskam smile widac ze nie mam zamiaru na razie wracac bo i patelnie i garnek i miseczki zakupione smile a dzisiaj jeszcze lopatke drewniana dokupilam.
      Ha, w ostanich dniach w pracy jadalam zupe. Sobie mysle.... nie bede przeplacac na 2 danie skoro nie wiem czy na dluzsza mete wyzyje. Dzisiaj pojdzie drugie danie ^^
      • mavika_88 Re: O_o 09.08.17, 13:14
        Kolka.napompowane (cholera niby pompka z tlokiem 30 zeta za nia dalam a sie omordowalam..... czy ciemiutkie opony tak zle sie pompuje? ) i uciekam smile
        • stachu.z.hezbollahu Re: O_o 10.08.17, 21:09
          Tak a propos pompowania - kiedyś, zupełnie niespodziewanie, zniknęły moje problemy z pompowaniem kół w rowerze. Kupiłem sobie furę, otwieram bagażnik - a tam w zestawie taka aparatura podpinana do gniazda zapalniczki wraz ze wszystkimi możliwymi końcówkami - pstryk, kilka sekund i gotowe. Nawet piłkę można takim szpikulcem nabić.
          • tdf-888 Re: O_o 10.08.17, 21:25
            to nie rozwiazuje kwestii potrzeby napompowania kol jak jestes w terenie smile
      • apersona Re: O_o 09.08.17, 14:24
        No to gratulacje Mavi, kibicuję radości zakładania własnego gospodarstwa i życzę dalszej pomyślności w samodzielnym życiu.
        • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 00:01
          Przybywajac w nowe miejsce zaczelam sie zastanawiac czy dobrze robie gdyz nastapily pewne nieoczekiwane komolikacje i po zmianie miejsca... musialam znowu szukac swojego mjsca. nie pareset km dalej a pare km. Ale jednak....
          Teraz wiem ze dobrze zrobilam. I chce tutaj zostac smile
          Dzisiaj w pracy zostalam jedna gidzinke wiecej. Z wlasnej woli bo chcialam skonczyc robote i nie zostawiac tego cholerstwa na jutro. Ano... trafilo mi sie dzisiaj chokerstwo. Duzo z tym uzerania bylo. Wracajac widzialam ze sie blyska smile mozliwe ze bedzie sie dzialo ^^ jeszcze nie sprawdzalam tongue_out
    • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 00:40
      Kondycja?
    • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 00:51
      Aaaa Ty o tym wink
      Kurde... ta pompka nie pompuje jakbym chcala. Powoli strasznie a ja pompuje dobrze. Zmieniam koncowke gdy trzeba. Mam dwa wejscia na rower i samochodowe wejscie. Zwalam na to ze opony mam cieniutkie i mapo miejsca wiec pewnie trudniej sie pompuje wink albo po prostu pompka zwalona tongue_out badziewna. Ale za 30 zeta ? suspicious kondycje mam ok. Ostanio bylam na basenie to zrobilam pare kiloskow ^^ cudownie bylo poplywac. Hmmm chyba sie wyroznialam. Jako jedyna kialam czepek big_grin ale dzieki temu bylam oplywowa suspicious oki procz mnie jeszcze jeden koles mial ale materialowy. Dodam tylko ze ludzi bylo od chokery wink
    • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 01:07
      Nie wiem ^^ ma samochodowe.... sakochodowe na tyl wink i na przod rowerowe.... rowerowe wink oba ciezko sie pompuje ;p ale pompuje suspicious
      • tdf-888 Re: O_o 10.08.17, 08:56
        Dwa różne wejścia w jednym rowerze? Czemu tak dziwnie?
        Ja nie pompkę z decathlonu za jakieś kilkanaście zł. Nie pamiętam no to lata temu zostało kupione. Chodzi leciutko ale trzeba się namachac sporo razy. Do dwustu se zazwyczaj liczę. A to i tak nie od zera pompujac
        • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 10:12
          No wlasnie. Idzie leciutko ale trzeba sie omachac... nie jestem nauczona do takego pompowania tongue_out kiedys jak nialam pompke to kilka razy ale trzeba bylo uzyc wiekszej sily i takie pompowanie mi odpowiadalo. A samochodowa.... to juz w ogole. Samochodowa byla nozna. Doslownie kilka razy i napompowane.
          • tdf-888 Re: O_o 10.08.17, 10:29
            Przecież nie pompujesz tych kół codziennie wiec to nie problem. Ja woze pompkę przytroczona do roweru wiec to ze jest mała i lekka ma znaczenie
            • mavika_88 Re: O_o 10.08.17, 10:55
              Drugi raz pompowalam tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka