samysliciel Re: nocny wątek 08.09.22, 02:00 SCHILLER: „I Feel You" // with Heppner // Official Video Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 08.09.22, 02:58 Żyć się da, dopóki w sercu muzyka gra. Każdy ma swe marzenia, każdy ma swój cel, każdy ma pragnienia, każdy wierzy w coś, Jak i ja, dlatego też… Żyć się da, dopóki w sercu muzyka gra. Mimo wszystko, ponad wszystko. /samy/ Metallica - Nothing Else Matters (Metallica & San Francisco Symphony Orchestra) Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 22.12.22, 02:57 Sylwia Grzeszczak feat. Mateusz Ziółko - Bezdroża [;Official Music Video]; Mam zakodowane, że nie zasługuję na szczęście, mam zakodowane, że mam być twardy, jesteś uosobieniem szczęścia, stąd ucieczka. Choć raz przytulić bym chciał, zakończyć skryte cierpienie, nic już więcej nie chcę, tylko myśli, serca, oczyszczenie, choć raz. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 12.01.23, 01:32 Może. Świąteczno - noworoczny nastrój się chyba udzielił, okres do zapomnienia, teraz tylko z górki. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 12.01.23, 01:34 to jest ładne Garou, Céline Dion - Sous le vent (Vidéo officielle remasterisée en HD) Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 10.05.23, 23:28 Kilkanaście straconych na złudzeniach lat. Nie wróci i nie zmieni się nic. Coma - Leszek Zukowski Odpowiedz Link
charyzmatyk Re: nocny wątek 22.05.23, 12:15 Poranny krasnoludek wielkie dzień dobry. Miłego, słonecznego i udanego dnia. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 25.05.23, 01:47 Efisio Cross - The Bride (Epic Dramatic Adventure) Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 25.05.23, 04:32 Lady Pank - Dobra konstelacja Gdy mężczyzna miast przyjaźni uraczyć chce miłością, nie bierz tego z podejrzliwością; znaczy to, że naprawdę jesteś ponad wszelką kolejnością. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 25.05.23, 04:34 Yugopolis & Paweł Kukiz - Miasto budzi się W życiu bywa dobrze i niedobrze. Bo jak jest niedobrze, starczy myśl o Tobie, wtedy jest już dobrze. Odpowiedz Link
baenzai Re: nocny wątek 03.06.23, 13:38 Niedawno miałeś pretensje o mema z Jarkiem, a teraz sam wrzucasz zaśpiewy polityka. Ja tu widzę podwójne standardy. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 09.02.24, 01:01 ARION Ft. CYAN KICKS - In The Name Of Love - (2021) // Official Music Video // AFM Records Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 09.02.24, 01:07 Evanescence - Bring me to life (Chester Bennington AI Cover) Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 08.06.24, 14:11 Smolasty & Doda - Nim Zajdzie Słońce [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 08.06.24, 14:20 Męskie Granie Orkiestra 2021 (Daria Zawiałow, Dawid Podsiadło, Vito Bambino) - I Ciebie też, bardzo Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 25.06.24, 12:15 Zacznij od Bacha Zbigniew Wodecki -- Więzi, które nas łączą są czasami nie do wytłumaczenia. Łączą nas nawet po tym, gdy wydaje się, że powinny się już zerwać. Niektóre więzi opierają się odległości, czasowi, logice. Ponieważ niektóre więzi są po prostu sobie przeznaczone. Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 14.10.24, 22:56 WITHIN TEMPTATION - SANCTUARY & THE LAST DANCE (LIVE FROM ELEMENTS) Odpowiedz Link
samysliciel Re: nocny wątek 01.11.24, 19:29 +40 ... pomyśl ż... Seweryn Krajewski - Wielka miłość (Tekst) Odpowiedz Link