witrood 23.01.22, 10:16 właśnie mnie zaczepiła w Gdańsku. Myślałem, że o 10 zmiana dawno skończona. Chyba był kiepski utarg. Ale uprzejmości wymieniliśmy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarlotka_ja Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:44 Dobrze, że tylko zaczepiła, bo mogła zaszczepić. Odpowiedz Link
obrotowy oj tam, koniec stycznia - wiec to nie sezon 27.01.22, 15:30 a zyc trzeba. mialem wujka, ktory w niedziele regularnie chodzil na sume na 12-ta... ciotka sie zawsze dziwila, co on sie na te godzine tak upiera... nie wiedziala, abstynentka, ze knajpe otwieraja w niedziele o 13-tej. - wazne, ze wiedzieli to jego koledzy Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:49 Tak wprost cenę podała? Jak to się odbyło? Odpowiedz Link
witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:54 Nic nie podała. Darmo bym nie skorzystał, ani nawet jakby dopłaciła. Ale ja się trochę na ludziach znam. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:58 Czyli pewnie jakaś zagubiona turystka chciała o drogę zapytać, a Ty ją za pracownice seksualną uznałes... Odpowiedz Link
witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 11:05 Pewnie se chciała pogadać o obronie Poczty Gdańskiej albo ogólnie II WŚ, bo to ten rewir. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Profesjonalistka 23.01.22, 15:41 Miałem kiedyś kolegę. jakaś go laska dopadła podała cenę skorzystał później chciała pieniądze a on stwierdził myślałem że to ty miałaś mi tyle zapłacić Odpowiedz Link
baenzai Re: Profesjonalistka 23.01.22, 16:56 Płaci się przecież z góry, więc ten twój kolega bajki opowiada. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Profesjonalistka 24.01.22, 12:21 Tego to już nie wiem . ale miałem taki przypadek .dwóch kolegów, akurat jeden kupił sobie kamerkę, zamówiło sobie dwie laseczki . laski przyjechały chętne , już miały przystąpić do pracy ale jedna zobaczyła włączoną kamerę . oczywiście się obraziły uciekły. za chwilę wpadło dwóch gości . musieli zapłacić za laski i za gości Odpowiedz Link
witrood Re: Profesjonalistka 24.01.22, 15:31 No to faktycznie bliskie koleżeństwo. Wspólna orgia bez krępacji i jeszcze rejestrowana. Ja bym się raczej na coś takiego nie porwał. Bo ale są ponoć swingersi i nie tylko. Odpowiedz Link
obrotowy tak zainstalowac niewidoczna kamerke :) 29.01.22, 15:35 stasi1 napisał: laski przyjechały chętne , już miały przystąpić do pracy ale jedna zobaczyła włączoną kamerę . oczywiście się obraziły uciekły. za chwilę wpadło dwóch gości . musieli zapłacić za laski i za gości patalachy: - tak instaluje sie niewidoczna kamerke.: 1. Bierzesz gruba ksiazke z ciemnym grzbietem 2. wycinasz na grzbiecie otwor na obiektyw, a w srodku odpowiednio przycinasz ksiazke, by umiescic w jej wnetrzu kamerke. 3. Ksiazke stawiasz na regale ksiazkowym miedzy innymi ksiazkami - i jest wtedy praktycznie nie do zauwazenia: Odpowiedz Link
stasi1 Re: tak zainstalowac niewidoczna kamerke :) 30.01.22, 10:04 Ciekawe skąd Andrzej miał by wziąć taką książkę. chyba że Pana Tadeusza i to szklanego Odpowiedz Link
obrotowy nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie 30.01.22, 15:25 stasi1 napisał: > Ciekawe skąd Andrzej miał by wziąć taką książkę. chyba że Pana Tadeusza i to szklanego nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie wytarczy wpasc do pierwszego antykwariatu i kupic za 5 zl np. historie Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego. opasle tomisko... a najwazniejsze - pasujace na kamerke. Odpowiedz Link
stasi1 Re: nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie 31.01.22, 10:14 Ale to trzeba byłoby bardzo poważnej kombinacji. Nie wiem jak u nich to wyszło może to tak całkiem spontanicznie. Odpowiedz Link
witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:56 Jak nie znasz klimatów (chociaż nigdy nie korzystałem), możesz się nie kapnąć. Odpowiedz Link
baenzai Re: Profesjonalistka 23.01.22, 13:52 Swoją drogą może ktoś polecić jakąś sensowną alternatywę dla roksy i odlotów? Oba portale padły w tym samym czasie a tylko te kojarzyłem. Zamierzam zrobić sobie w lutym miesiąc hedonizmu. Odpowiedz Link
baenzai Re: Profesjonalistka 30.01.22, 11:30 Dwa najbardziej znane portale rozrywkowe przeznaczone dla mężczyzn. Jeden padł po 20 latach, drugi po kilkunastu. Odpowiedz Link
obrotowy troche Szacunku, prosze, - to nie Profesjonalistka 23.01.22, 18:13 lecz Kobieta Pracujaca. i nie tylko samej pracy (nie za bardzo bezpiecznej) , ale tez roznych godzin pracy - sie nie boi. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Profesjonalistka 24.01.22, 21:50 witrood napisał: > właśnie mnie zaczepiła w Gdańsku. Myślałem, że o 10 zmiana dawno skończona. Chy > ba był kiepski utarg. Ale uprzejmości wymieniliśmy. > Może jest wolnym strzelcem, wykorzystując lukę czasową, pracuje kiedy inne śpią.... Odpowiedz Link
obrotowy co sie jej chwali... 25.01.22, 12:42 marcepanka313 napisała: > Może jest wolnym strzelcem, wykorzystując lukę czasową, pracuje kiedy inne śpią .... co sie jej chwali... Rzad RP pracuje z gorszym skutkiem nad zapewnieniem rownowagi podazy i popytu. no, ale ja ekonomista jestem, to mam profesjonalne, a wiec zboczone spojrzenie na wolny rynek. Odpowiedz Link
witrood Re: Profesjonalistka 06.02.22, 11:03 W tym Gdańsku to cuda. Dziś profesjonalistki nie spotkałem. Ale... wsiadam sobie na SKM Śródmieście do kolejki. W wagonie jeden menel, który na mój widok podniósł się i uciekł wrzeszcząc, że jestem śmierdzącym samcem i chcę go wykorzystać seksualnie (to już w tłumaczeniu na kulturę). No ma facet fantazję. Odpowiedz Link