Dodaj do ulubionych

Profesjonalistka

23.01.22, 10:16
właśnie mnie zaczepiła w Gdańsku. Myślałem, że o 10 zmiana dawno skończona. Chyba był kiepski utarg. Ale uprzejmości wymieniliśmy. wink
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:44
      Dobrze, że tylko zaczepiła, bo mogła zaszczepić.
      • witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:55
        Może i co sprzedaje. Kto ją tam wie. wink
        • obrotowy oj tam, koniec stycznia - wiec to nie sezon 27.01.22, 15:30
          a zyc trzeba.

mialem wujka, ktory w niedziele regularnie chodzil na sume na 12-ta...

ciotka sie zawsze dziwila, co on sie na te godzine tak upiera...

nie wiedziala, abstynentka, ze knajpe otwieraja w niedziele o 13-tej.

- wazne, ze wiedzieli to jego koledzy smile
    • silencjariusz Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:49
      Tak wprost cenę podała? Jak to się odbyło?
      • witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:54
        Nic nie podała. Darmo bym nie skorzystał, ani nawet jakby dopłaciła. Ale ja się trochę na ludziach znam. wink
        • silencjariusz Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:58
          Czyli pewnie jakaś zagubiona turystka chciała o drogę zapytać, a Ty ją za pracownice seksualną uznałes...tongue_out
          • witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 11:02
            yhy tongue_out
            • witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 11:05
              Pewnie se chciała pogadać o obronie Poczty Gdańskiej albo ogólnie II WŚ, bo to ten rewir. wink
        • stasi1 Re: Profesjonalistka 23.01.22, 15:41
          Miałem kiedyś kolegę. jakaś go laska dopadła podała cenę skorzystał później chciała pieniądze a on stwierdził
          myślałem że to ty miałaś mi tyle zapłacić
          • baenzai Re: Profesjonalistka 23.01.22, 16:56
            Płaci się przecież z góry, więc ten twój kolega bajki opowiada.
            • stasi1 Re: Profesjonalistka 24.01.22, 12:21
              Tego to już nie wiem . ale miałem taki przypadek .dwóch kolegów, akurat jeden kupił sobie kamerkę, zamówiło sobie dwie laseczki . laski przyjechały chętne , już miały przystąpić do pracy ale jedna zobaczyła włączoną kamerę . oczywiście się obraziły uciekły. za chwilę wpadło dwóch gości . musieli zapłacić za laski i za gości
              • witrood Re: Profesjonalistka 24.01.22, 15:31
                No to faktycznie bliskie koleżeństwo. Wspólna orgia bez krępacji i jeszcze rejestrowana. Ja bym się raczej na coś takiego nie porwał. wink Bo ale są ponoć swingersi i nie tylko.
              • obrotowy tak zainstalowac niewidoczna kamerke :) 29.01.22, 15:35
                stasi1 napisał:
                laski przyjechały chętne , już miały przystąpić do pracy ale jedna zobaczyła włączoną kamerę .
                oczywiście się obraziły uciekły. za chwilę wpadło dwóch gości . musieli zapłacić za laski i za gości

patalachy:
                - tak instaluje sie niewidoczna kamerke.:

1. Bierzesz gruba ksiazke z ciemnym grzbietem
                2. wycinasz na grzbiecie otwor na obiektyw, a w srodku odpowiednio przycinasz ksiazke,
                by umiescic w jej wnetrzu kamerke.
                3. Ksiazke stawiasz na regale ksiazkowym miedzy innymi ksiazkami - i jest wtedy praktycznie nie do zauwazenia:
                • stasi1 Re: tak zainstalowac niewidoczna kamerke :) 30.01.22, 10:04
                  Ciekawe skąd Andrzej miał by wziąć taką książkę. chyba że Pana Tadeusza i to szklanego
                  • obrotowy nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie 30.01.22, 15:25
                    stasi1 napisał:
                    > Ciekawe skąd Andrzej miał by wziąć taką książkę. chyba że Pana Tadeusza i to szklanego

nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie

wytarczy wpasc do pierwszego antykwariatu i kupic za 5 zl
                    np. historie Komunistycznej Partii Zwiazku Radzieckiego.

opasle tomisko... a najwazniejsze - pasujace na kamerke.
                    • stasi1 Re: nie dosc ze patalachy, to jeszcze i lenie 31.01.22, 10:14
                      Ale to trzeba byłoby bardzo poważnej kombinacji. Nie wiem jak u nich to wyszło może to tak całkiem spontanicznie.
      • witrood Re: Profesjonalistka 23.01.22, 10:56
        Jak nie znasz klimatów (chociaż nigdy nie korzystałem), możesz się nie kapnąć. wink
    • baenzai Re: Profesjonalistka 23.01.22, 13:52
      Swoją drogą może ktoś polecić jakąś sensowną alternatywę dla roksy i odlotów? Oba portale padły w tym samym czasie a tylko te kojarzyłem.

Zamierzam zrobić sobie w lutym miesiąc hedonizmu. smile
      • kobiet-ka2017 Re: Profesjonalistka 29.01.22, 20:53
        Nie znam .. co to?
        • baenzai Re: Profesjonalistka 30.01.22, 11:30
          Dwa najbardziej znane portale rozrywkowe przeznaczone dla mężczyzn. smile

Jeden padł po 20 latach, drugi po kilkunastu.
          • kobiet-ka2017 Re: Profesjonalistka 31.01.22, 22:30
            Nie znałam... bom... nie facetem smile
    • obrotowy troche Szacunku, prosze, - to nie Profesjonalistka 23.01.22, 18:13
      lecz Kobieta Pracujaca.

i nie tylko samej pracy (nie za bardzo bezpiecznej) , ale tez roznych godzin pracy - sie nie boi.
    • marcepanka313 Re: Profesjonalistka 24.01.22, 21:50
      witrood napisał:

> właśnie mnie zaczepiła w Gdańsku. Myślałem, że o 10 zmiana dawno skończona. Chy
      > ba był kiepski utarg. Ale uprzejmości wymieniliśmy. wink
      >

Może jest wolnym strzelcem, wykorzystując lukę czasową, pracuje kiedy inne śpią.... wink
      • obrotowy co sie jej chwali... 25.01.22, 12:42
        marcepanka313 napisała:
        > Może jest wolnym strzelcem, wykorzystując lukę czasową, pracuje kiedy inne śpią .... wink

co sie jej chwali...

Rzad RP pracuje z gorszym skutkiem nad zapewnieniem rownowagi podazy i popytu.

no, ale ja ekonomista jestem, to mam profesjonalne, a wiec zboczone spojrzenie na wolny rynek.
    • witrood Re: Profesjonalistka 06.02.22, 11:03
      W tym Gdańsku to cuda. Dziś profesjonalistki nie spotkałem. Ale... wsiadam sobie na SKM Śródmieście do kolejki. W wagonie jeden menel, który na mój widok podniósł się i uciekł wrzeszcząc, że jestem śmierdzącym samcem i chcę go wykorzystać seksualnie (to już w tłumaczeniu na kulturę). No ma facet fantazję. big_grin
      • marcepanka313 Re: Profesjonalistka 06.02.22, 12:17
        Masz rwanie.... wink
        • stasi1 Re: Profesjonalistka 06.02.22, 19:15
          Ze wszystkich stron jakby co

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka