szarlotka_ja 04.03.22, 20:53 Niby sześć lat minęło od premiery, ale jakby wczoraj. I czy śmieszne? Chyba bardziej straszne Wizyta Putina - „Latający Klub 2” Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy glowice atomowe 6000 w stosunku do 5000 04.03.22, 21:28 szarlotka_ja napisała: > Niby sześć lat minęło od premiery, ale jakby wczoraj. I czy śmieszne? Chyba bardziej straszne glowice atomowe : 6000 w stosunku do 5000 zostaly. i eto wsio it´s the all Odpowiedz Link
agnes_gray Re: Hmm 05.03.22, 19:14 Trochę jednak bardziej straszne, szczególnie jak się patrzy na roześmianą widownię... Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Hmm 05.03.22, 19:17 Dokładnie. Dzisiaj pewnie nikt by się już nie śmiał. Odpowiedz Link
obrotowy bo jest rusznica. 06.03.22, 00:03 szarlotka_ja napisała: > Dokładnie. Dzisiaj pewnie nikt by się już nie śmiał. w 2014 Rosjanie siegali po swoje (Krym) dzis siegaja po obce. o jeden Most za daleko. Odpowiedz Link
witrood Re: Hmm 06.03.22, 07:51 Pewnie by się śmiał. Wczoraj słuchałem BBC4 i był jakiś stand-up polityczny m.in. o wojnie na Ukrainie i śmiechy były. Ale najgorsze były telefony od słuchaczy na temat wojny. U nas głupich ludzi nie brakuje, ale Wielka Brytania bije nas na głowę. Jadę teraz do Gdańska. Na Centralnym armageddon z uchodźcami. Chyba nie jest tp tak idealnie zorganizowane, jak twierdzą media. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Hmm 06.03.22, 13:21 witrood napisał: > Jadę teraz do Gdańska. Po wcześniejszych doświadczeniach, ciekawe kto i za kogo Cię dzisiaj weźmie. Na Centralnym armageddon z uchodźcami. Chyba nie jest tp > tak idealnie zorganizowane, jak twierdzą media. Media twierdzą też, że przyjeżdżają tylko kobiety z dziećmi, a to też nie jest prawda. Dodam też, że z kilkunastu Ukraińców, których "znam" wbrew informacjom, że masowo wyjeżdżają z Polski walczyć, żaden się nie pofatygował.... tak że tego.... Odpowiedz Link
witrood Re: Hmm 06.03.22, 13:43 Na razie wyjątkowo nic... ale nie chwal dnia... Poza tym, tydzień temu dentystka powiedziała, że będzie się do mnie przytulać. Wczoraj znów byłem. Nie przytulała się, ale asystent przytulał się jakoś mocno. Nawet nie pytał. A ja miałem te rurki w gębie, więc nie było jak mówić. Jutro idę do protetyka. Ciekawe, co będzie. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Hmm 06.03.22, 18:33 Masz branie.... tylko jakby trochę nie te klimaty.... Odpowiedz Link
obrotowy obawiasz sie ? 06.03.22, 18:58 witrood napisał: ... ale asystent przytulał się jakoś mocno.Nawet nie pytał. A ja miałem te rurki w gębie, więc nie było jak mówić. - obawiasz sie, ze on moze byc zorientowany "inaczej" ? Odpowiedz Link
witrood Re: obawiasz sie ? 06.03.22, 19:40 Cholera wie. Może jeszcze nie wiedzieć. Chłopię ze 20 lat. Odpowiedz Link
baenzai Re: Hmm 06.03.22, 22:48 witrood napisał: >U nas głupich ludzi nie brakuje, ale Wielka Brytania bije nas > na głowę. Poza muzyką i językiem to jeden z bardziej gównianych krajów. Odpowiedz Link