mefi30 07.08.06, 14:10 Mam 30 lat, jestem gruby, maly ,lysieje i nosze okulary nic tylko sobie w łeb strzelic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariola963 Re: Samotnik :( 27.08.06, 14:25 A ja właśnia rzuciłam pracę, mieszkam kątem u rodziny, znajomi mnie opóścili, moja siostra sie na mnie wściekła i nawt ni mam sie komu wygadać. Odpowiedz Link
halina125 Re: Samotnik :( 17.10.06, 13:03 Moja babcia mawiała, że każda potwora znajdzie swego amatora. Oczywiście, to przenośnia, ale wydaje sie bardzo zyciowa. Pozdrawiam serdecznie a dla dodania Ci otuchy, napisze jeszcze, ze ja również mam 30 lat i w dodatku za sobą nieudany związek małżeński. Odpowiedz Link
kwiaaatek1 Re: Samotnik :( 10.11.06, 18:15 a ja nie mam rodziny ani przyjaciół, ani domu, ani mebli. Odpowiedz Link
zwykly_gosc Re: Samotnik :( 11.11.06, 19:49 Siemka Bardzo mnie zaintrygowała Twoja wypowiedź... Ale masz chyba jakichś dość dobrych znajomych może z pracy, alebo z dzieciństwa? Bo z brakiem domu lub mebli to powiem szczerze, że to w dzisiejszych czasach jest standardem Jestem tu nowy - nie znam Cię wcale, więc może nie zrozumiałem dobrze. Czy to jest jakaś przenośnia? ------------------------------ Piękna Tombakowa Polska Jesień Odpowiedz Link
kwiaaatek1 Re: Samotnik :( 11.11.06, 21:44 zwykły gościu, swoją wypowiedzią przedrzeźniam się trochę z autorem wątku, co nie znaczy, że nie jest prawdziwa. Naprawdę nie mam przyjaciół,( problemy z nawiązywaniem kontaktów),a nie przepadam za znajomościami z pracy . Jestem zdana na siebie, a w związku z tym, że nie zarabiam dużo, w 3-pokojowym mieszkaniu mam tylko jedno łóżko, stół, telewizor, ale powoli zbieram wszystko, co potrzebne do normalnego funkcjonowania, chociaż ta sytuacja zaczyna mnie lekko przygnębiać, jestem tzw. pokoleniem 1200 brutto, dobrze wykształconym a nie umiejącym walczyć o swoje i robić interesów,. coraz częściej myślę o wyjeździe z kraju. Jestem zwyczajna i normalna jak tytułowy samotnik i jak większość, może nie łysa i gruba, ale okularnica, heheh terapiadda.republika.pl/ www.terapiadda.fora.pl/index.php Odpowiedz Link
zwykly_gosc Re: Samotnik :( 12.11.06, 01:22 No chyba nie jest tak źle - nie zapomniałaś wymienić czasem komputera i dostępu do internetu? A poważnie to na Twojej stronie dowiedziałem się, że wychowujesz przedszkolaków. Musisz nawiązać kontakt z nimi, ale i również z ich rodzicami, więc może jest jednak lepiej niż Ci się to wydaje. A do tego masz poczucie humoru - koniec wypowiedzi robawił mnie do rozpuku <lol> Dodatkowo szacunek dla Ciebie za wiązanie końca z końcem przy tych zarobkach - nie sądziłem, że da radę za tyle wyżyć. Do kroćset... Czy większość ludzi tutaj nosi okulary? Podejrzewam, że tak. Okularnicy jakby nie patrzył potrafią wszędzie się wśliznąć hehehe Pozdrowienia z późnej godziny Odpowiedz Link
kwiaaatek1 Re: Samotnik :( 12.11.06, 09:08 nie korzystam ze swojego kopmutera, ale to nie jest ważne, pozdrawiam Ciebie i wszystkich okularników Odpowiedz Link
zwykly_gosc Re: Samotnik :( 11.11.06, 15:23 Hm... U mnie podobnie, ale zauważ, że internet to dobre miejsce do zawierania znajomości. Napisz może co Cię interesuje, lub jakie masz hobby, dzięki temu możesz poznać wspaniałych ludzi, którzy poznają Ciebie jako człowieka od środka - bo nikt Cię nie ocenia po wyglądzie. Sam nie jestem Banderasem, też mam okulary i niezbyt wysoką samoocenę. Wiem, że net to nie real, ale pozwala na odskocznię i z braku laku można w ten sposób się pokazać i zaznaczyć swoją obecność wśród społeczności. Co oczywiście nie znaczy, że nie nadążam z odpowiadaniem na maile, bo tyle ich dostaję. To nie jest prawda niestety - z nikim nie pisuję (może jeszcze). Sam dopiero od niedawna zacząłem postrzegać internet jak medium służące kontaktom międzyludzkim i dopiero zaczynam poznawać ludzi, ale jeszcze dużo przede mną jak to sie mówi. Może nie znajdę tu swojej drugiej połówki albo przyjaciela do końca życia, ale jak patrząc po tym forum jest tu w kolano bardzo fajnych ludzi i często tu zaglądam. Od czasu do czasu coś napiszę - głównie w nocy kiedy zmysły mam wyostrzone i jakoś jaśniej mi się myśli hehe Wiem, że może krzywo patrzysz na to, że to pisze Ci jakis gościu, a nie kobieta, ale po prostu życzę Ci dużo dobrego i uśmiechu na co dzień Pozdrowienia z żółwikiem ZWYKLY_GOSC dodam, że 27 czyli niewiele mniej Odpowiedz Link