zawszemoona 26.08.08, 16:10 Mam parę dni urlopu i chciałabym gdzieś uciec od szarej rzeczywistości . Może ktoś poleciłby jakiś pensjonat , w którym nie liczą nie wiadomo ile za jedynki a jest miło mi przyjemnie ? Najbardziej interesowałaby mnie Wisła , Ustroń , Żywiec .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychlater Re: samotny urlop ... gdzie pojechać 26.08.08, 16:37 To jest właśnie pech samotnych na wakacjach brak jednoosobowych pokoi. Odpowiedz Link
semipacked77 Re: samotny urlop ... gdzie pojechać 26.08.08, 20:13 Hej . Najpierw sie przywitam . ja tez jestem ekhmm (nie cierpię tego słowa , no ale taka jest prawda) samotna. Dla podróżujących samotnych kobiet mam jednak radę : Na południe !! Właśnie wróciłam z Grecji Polka nie jest tam samotna dłużej niż 3 minuty. Jak chce mieć księcia to góra 1 dzień wybrzydzania Można nabrać trochę wigoru i energii, popluskać sie w ciepłym morzu i porządnie i zdrowo opalić. Świat od razu wydaje sie piękniejszy a codzienna samotność też nareszcie może okazać ten plus że nie wozi sie drewna do lasu Pozdrawiam samotnych , nieśmiałych i w ogóle wszystkich . Korzystajmy z samotności bo jak już nas ktoś złapie to koniec z beztroskim samostanowieniem Odpowiedz Link
basiainikos Re: samotny urlop ... gdzie pojechać 28.08.08, 21:11 Podziwiam, ja jakoś nie mogę się przekonać do samotnego podróżowania a zwłaszcza tak daleko. Odpowiedz Link
zawszemoona Re: samotny urlop ... gdzie pojechać 28.08.08, 21:16 ja jeżdżę daleko ale na wycieczki objazdowe , zwiedzasz w grupie to nie czujesz się samotna , a na takich wycieczkach zawsze też ktoś jest sam , to nie ma źle Ale jakoś mam obawy wyjechać sama gdzieś w Polskę . Odpowiedz Link