gapucha Re: test 2 15.04.09, 21:04 Cześć Niby nic ale co napiszę to wytną, CoTy na to Księżniczko ? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: test 2 15.04.09, 21:10 eeee, ja już nie mam cierpliwości do tych forów. pisz, gapa, pisz. niech tną, a ty dalej pisz. admini od siedmiu boleści. Odpowiedz Link
gapucha Re: test 2 15.04.09, 21:16 nie chce mi się cokolwiek pisać skoro za minutę znika Odpowiedz Link
clooney_g Re: test 2 15.04.09, 22:09 rumunska_ksiezniczka napisała: > admini od siedmiu boleści. Prostata ich boli ! Odpowiedz Link
salsa13 Re: test 2 15.04.09, 22:14 rumunska_ksiezniczka napisała: admini od siedmiu boleści. dziękujemy za uznanie Odpowiedz Link
vidmo76 Re: test 2 16.04.09, 06:49 Czegoś tu nie rozumiem,Gapuchna coś pisze jakiś admin złośliwie wycina czy jak? Jeżeli dobrze zrozumiałem to jest to żałosne,Czym więcej adminów tym mniej pisania,a ja myślałem że to forum osiągnęło dno! Byłem w błędzie hahahaha. Odpowiedz Link
aspirea Re: test 2 16.04.09, 07:15 Chyba jest różnica miedzy nickiem gapucha a GapuchNa. I styl wypowiedzi miedzy tymi dwiema osobami... Odpowiedz Link
salsa13 Re: test 2 16.04.09, 07:34 Niestety Aspireo, tylko nieliczni zauważają różnicę. Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: test 2 16.04.09, 07:51 czyli nick gapuchNa nie może pisać? łamie regulamin samym swoim istnieniem? a jesli nagle pojawi się nick japońska_ksiezniczka i będzie pisał innym stylem, to też wytniecie? czy tylko nick rununska_ksiezniczKa? Odpowiedz Link
gapuchna Re: test 2 16.04.09, 08:00 Ale pisanie mniej więcej tak: "hehhe, to ja gapcia" - to jest nie fair, gdyż to nie jestem ja. Mam dwa nicki - gapuchna i gapiszonek-fm. Koniec. A takie puszczanie oka do publiczności, atakowanie Dunki niejako w moim imieniu. Coś wam powiem - tylko tu, na tym forum zdarza się u niektórych piszących jakaś chora atmosfera. Nie wiem? - jakieś zazdrości, zawiści? Nie rozumiem, bo nie toczę wojen, jak nie lubię kogoś - to unikam. Salso, przykro mi, że ciebie się rozlicza za wszystko. I ze z mojego powodu masz przykrości. Odpowiedz Link
salsa13 Re: test 2 16.04.09, 08:15 gapuchna napisała: > > Coś wam powiem - tylko tu, na tym forum zdarza się u niektórych piszących jakaś > chora atmosfera. Nie wiem? - jakieś zazdrości, zawiści? Gapuchna każdego dnia zadaję sobie to pytanie. Dlaczego tak się dzieje? > Salso, przykro mi, że ciebie się rozlicza za wszystko. I ze z mojego powodu mas > z przykrości. Do gratisów już się przyzwyczaiłam. Chciałam tylko abyś Ty potwierdziła, że to nie były Twoje nicki. aaaaaaaaa Klunej, zobacz coś jest w tej prostacie, bo ja uwielbiam zielone pestki dyni Odpowiedz Link
gapuchna Re: test 2 16.04.09, 12:00 Jasne, ze nie. "gapuchna" jest zajęta, więc nikt się nie podszyje, bo technicznie nie może. Wszelkie inne wariacje to już nie ja. I co najważniejsze - nigdy nikogo nie obrażam. Chyba całkiem miły znak rozpoznawczy mojej osoby Odpowiedz Link
salsa13 Re: test 2 16.04.09, 08:05 Wiesz Księżna wydaje mi się, że jeżeli nick japońska_księżniczka będzie pisał jako japońska a nie jako rumuńska, to żaden z adminów nawet na to zareaguje. Jednak najwyraźniej nie widzisz różnicy, że ktoś się podszywa pod Gapuchnę, to raczej mało miłe jest. Skoro któryś z adminów wykasował te posty, najwyraźniej nie zrobił tego złośliwie. A jeżeli coś Ty masz do nas, to zapraszam na priva i zażaleniami i skargami. Najprościej jest komentować, obrażać i mieć pretensje. Odpowiedz Link