Dodaj do ulubionych

fajne fotki:)

26.07.09, 20:30
myslicie, ze prawdziwe??
www.widelec.pl/widelec/51,99761,6847887.html?i=8
Obserwuj wątek
    • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 20:46
      Lipcowa co Ci po głowie chdzibig_grin Sie od Kawy zaraziłas czy co??tongue_out
      • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 20:55
        tongue_out
        szukam czegos na poprawe mojego popieprzonego nastroju

https://www.fotofaza.pl/upload/natura/2_1185_fc.jpg

https://www.fotofaza.pl/upload/natura/2_101_cb.jpg
        • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 20:59
          Lipcowa co sie dzieje??
          Ps. Przypominam, że ja jestem niewinnym młodzieńcem i takie zdjęcia
          moga źle wpłynąć na mój dalszy rozwój emocjonalnybig_grin
          • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:05
            tongue_out
            bredzisz frip!!!! To ja jestem niewinna panienka z odzyskutongue_out

mam bardzo zle dni. bardzo zle.

https://www.fotofaza.pl/upload/natura/2_115_52.jpg

https://www.fotofaza.pl/upload/natura/2_1372_53.jpg
            • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:08
              Lipcowa nie możesz sie zebrac po rozstaniu???
              • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:11
                a czy to takie dziwne??????
                a no nie moge. czasem jest lepiej, czasem gorzej, teraz jest wlasnie gorzej.
                • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:14
                  Lipcowa nie miałem dziewczyny więc nie wiem jak to jest jak sie
                  ludzie rozstają. Miałem kiedys przyjaciela , który zginął w wypadku
                  i też mi go brakujesad Dopóki jestes zdrowa to jeszcze wszystko przed
                  Tobąsmile
                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:16
                    moze lepiej, ze nie miales, przynajmniej nie cierpisz.
                    • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:20
                      Lipcowa ja z natury sie do tego nie nadajesmile
                    • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:27
                      A może by mi wyszłosmile
                      • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:28
                        no wlasnie, jak nie sprobujesz to sie nie dowieszsmile
                        • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:30
                          kurcze, ja tu ostatnio strasznie smęcęsad
                          poprawie sie, obiecuje. od jutra. od 5.30.
                          • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:33
                            A daj spokój przynajmniej nie trollujesz jak jabig_grin
                            • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:38
                              a skad wiesz, moze jestem trollem??
                              • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:45
                                To tylko trolowe aspiracjetongue_out Ja juz ten tytuł mam i nie dam se go
                                odebraćtongue_out
                                • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:47
                                  tak, taktongue_out przywlaszczyles sobie.
                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:51
                                    Ten tytuł nadano mi, ja sie nie upominałemsmile
                                    • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:53
                                      i Ci sie spodobalotongue_out a wiesz ze ja chcialabym miec te 177cm? a nie 170?
                                      • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:58
                                        heh a ja 190 i miec muskulature jak cyplenkovsmile
                                        Ps, 170 to dla kobiety dobry wzrost
                                        • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:01
                                          no widzisz, ja nie mam kompleksow na tym punkcie, a moglabym miectongue_out
                                          • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:07
                                            Lipcowa Twoje kompleksy byłyby urojonesmile
                                            • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:07
                                              nie widziales mnie, to skad mozesz wiedziec???tongue_out
                                              • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:10
                                                Za to Ty jak mnie zobaczysz nawet przypadkim to na bank poznasz, że
                                                to frip z foruma
                                                • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:11
                                                  czyli sie spotykamy tak???big_grin
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:15
                                                    Gwarantuje Ci, że poznałabys mnie na ulicy jako przypadkowego
                                                    przechodniasmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:16
                                                    ok frip, wyznam Ci cos. chcesz?
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:22
                                                    śmiałosmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:24
                                                    czasem jak widze na miescie goscia takiego okolo 177 to mysle sobie, ze to moze Tytongue_out
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:27
                                                    Ja sie inaczej ubieram nniz taki zwykły 177tongue_out Kumpela mi
                                                    powiedziała, że mam stajlasmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:28
                                                    wow!!!
                                                    a jakiego masz stajla???
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:34
                                                    Niby wszystko moje ubrania sa zwykłe ale połączone w całośc tworza
                                                    niepowtarzalny efekt nieskopiowany jeszcze przez nikogo. Może nowe
                                                    trendy wyznacze w modziebig_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:39
                                                    no to fripku musisz koniecznie przeslac mi swoja fotke.
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:42
                                                    za dwa lata po operacji twarzy i nosasmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:43
                                                    no to sobie poczekamsad nici z filmu???? tak???? a mialam cicha nadzieje, ze moze....
                                                    big_grin
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:50
                                                    Lipcowa przecież wiesz , że jakby było wszystko oki z twarza to bym
                                                    sie wybrał smile Ale co ja poradze na to , że nie wyglądam jak człowiek
                                                    tylko kosmita??? Tak po ludzku zwyczajnie się krępuje bo wiem jak
                                                    ludzie reaguja na mnie
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:54
                                                    hmmm jak kosmita powiadasz? zaczynasz mnie intrygowac...
                                                    big_grin
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:58
                                                    wyglądam jak idź stąd i nie wracajbig_grin Mnie tępiono za nastolatka
                                                    przez wygląd
                                                    Ps, Wiesz co wyczytałem na forum dla niskich- średni wzrost masajów
                                                    to 190big_grin
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 23:05
                                                    cos w stylu shreka?
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 23:09
                                                    Nie smile choc do chudych mi dalekosmile
                        • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:32
                          Na początek by mi wystarczyła koleżanka co bym nie musiał wszędzie
                          chodzic samsmile Tak po prostu kogoś brakuje ....
                          • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:37
                            pisales przeciez ze masz kolezanki.
                            • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:43
                              Mamsmile, ale nie zaproponuje przecież wyjścia czy wyjazdu bo zaraz
                              zostni odebrane to jako podryw i mógłbym tym zepsuc relacjesad
                              • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:46
                                wystarczy jak powiesz, ze masz ochote pojsc do kina ale nie masz z kim, zapytasz
                                czy nie poszlaby z Toba i tyle.
                                • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:49
                                  Przecież potraktowane by to było jako propozycja randkismile Mam się
                                  ośmieszać??? Z czym do ludzibig_grin
                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:51
                                    o rany!!!! a moze wlasnie nie? jakby jakis znajomy zaprosil mnie na film to na
                                    pewno nie potraktowalabym tego jak randki.
                                    • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 21:56
                                      Może się zastosuje do Twojej rady bo czuje , że mi młodośc ucieka sad
                                      choc zamiast kina to jakis koncert klubie preferujesmile Może
                                      zaznaczyc, że to nie randka żeby nie przestraszyc dziewczyny??
                                      • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:00
                                        powiedz po prostu, ze chcialbys pojsc na koncert, ale nie lubisz chodzic sam i
                                        byloby ci milo gdyby z Toba poszla. rzuc to w luznej rozmowie. mozesz delikatnie
                                        zasugerowac, ze to nic zobowiazujacego tylko kumpelski wypad.
                                        • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:04
                                          spróbowac nie zaszkodzi, choc dziewczyna może miec przechlapane bo
                                          ja wysmieja , że ze świrusem gdzieś poszłabig_grin Ale kto nie próbuje..
                                          • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:09
                                            sprobuj frip, przeciez nic nie tracisz!!!!!!
                                        • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:04
                                          gadacie i gadacie -weźcie sobie do kina pójdźcie. potem sobie
                                          pogadacie o tym czy to była randka czy nie.
                                          co wy na to?
                                          • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:07
                                            ze co???? ze niby my?? czy ja dobrze zrozumialam??big_grin
                                            • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:09
                                              doskonale zrozumiałaś. a niby kto ma iść? gadacie i gadacie. czyny
                                              ludziska wcielać w życie.
                                              • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:10
                                                dzieki unybig_grin usmialam sie do lezbig_grin ja tu tylko staram sie pomoc młodziencowi jak
                                                ma zaprosic kolezanke na filmbig_grin
                                          • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:08
                                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin pfffffffff
                                            • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:10
                                              co to za "pffffff"?!
                                              chcesz iść do kina? lipiec nie ma co zrobić z wolną niedzielą?
                                              i nie "pfffff-ifaj" mi tu
                                              • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:12
                                                za pozno, za niecale dwie godziny konczy sie niedzielabig_grin
                                                • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:13
                                                  ale to nie jest, jak śpiewł Mietek Fogg, "ta ostatnia niedziela....."
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:14
                                                    no niebig_grin mam nadzieje, ze nie ostatniabig_grin ze jeszcze troche przede mna.
                                                    frip nie chce sie spotykac z nikim z forum. nawet na kregle nie chcial przyjsc.
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:18
                                                    Przyczyną jest wygląd - jeszcze dwa zabiegi i będe normalnie
                                                    wyglądałsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:19
                                                    tak wiem, wiem, swistak, sreberka....
                                                    tongue_out
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:19
                                                    manicure i pedicure?
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:23
                                                    no nie, chyba cos powazniejszego....
                                              • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:14
                                                Ja tylko sie radze czy zaprosic kumpele na koncertosa czy niesmile
                                                Lipcowa doświadczona w kontaktach damsko-męskich więc mi rad
                                                udziela. A kogo mam pytac jak nie forumowych kobiet???
                                                • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:17
                                                  no żesz. czekaj.
                                                  gadasz tu że chcesz pójść do kina, ale nie zaprosisz koleżanki bo
                                                  cie wyśmieje. oczywiście wszystkie wiedzą że jak frip0 zaprasza to
                                                  randka murowana.
                                                  a jak ci podsuwam pomysł na świetne towarzystwo na wypad do kina to
                                                  wymiętkasz i kręcisz noskiem. że co? że starsza jest od ciebie?
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:19
                                                    no dzięki, rzeczywiscie staruszka jestem nie ma cotongue_out
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:22
                                                    dla frip0 to my wszyscy już na oddziale geriatrycznym leżeć
                                                    powinniśmy
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:24
                                                    to fakt, przeciez to mlodzieniec niedoswiadczony.
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:24
                                                    Uny ja po prostu mogę sie na tym forum poradzic kobiety jak postąpic
                                                    z inna kobietą co by sie nie osmieszycsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:26
                                                    i bardzo dobrze, sluchaj rad wiekowej kolezanki.
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:27
                                                    a "na żywo" sie poradzić nie możesz?
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:29
                                                    Uny przecież wiesz , ze brydki jesrem, wstydze sie i tyle
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:31
                                                    frip, a moze uny ma racje? ja tez jestem brzydka, moze sie jednak spotkamy??
                                                    przerobie sie na mlodsza niz jestem, tak zebys nie musial sie wsydzicze jestem
                                                    staruszka, albo mozemy udawac, ze jestem twoja ciocia.
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:39
                                                    lipcowa Ty stara???big_grinbig_grinbig_grin Juz ja widze jak Ty brzydka jesteś ble ble
                                                    bla bla. Jakbym sie odkrył teraz to byłby jeden plus- nikt na forum
                                                    nie miałby za złe, że tak sie żaliłem na swój wyglądsmile
                                                  • aglajaaa Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:43
                                                    Fripek(!) do jasnej... Ile razy mają Ci wszyscy powtarzać(?) Nawet piękny wygląd
                                                    przy beznadziejnym charakterze nikogo nie przyciąga(!)
                                                    Ty zacznij wreszcie "wyrywać" te metalówy, noooooooo(!)
                                                    bosze... jakich ja słów używambig_grin
                                                    ale nic to..wink
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:45
                                                    Ja mam kilka takich znajomych metalówek ale sa poza zasięgiem moimsad
                                                    Agla a co Ty tak sie przyczaiłaśbig_grin
                                                  • aglajaaa Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:51
                                                    ja się nie czaję... zawsze mówię to co mam do powiedzenia..
                                                    poza zasięgiem... sieć zmieńwink

zaproś Lipca do kina... z pewnością da Ci kilka cennych lekcji, bo to mądra
                                                    dziewczyna..
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:55
                                                    Oj Agla gdyby to było takie proste metalówe wyrwać, albo gotke
                                                    chociażby. Niestety w sprawach kobiet jestem bezbronnysad Wygląd
                                                    odstrasza potencjalne połówkisad
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:57
                                                    aglajasmile dziękismile ale on i tak nie poslucha rad starszej kolezanki...sad
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 23:00
                                                    Posłucham Twoich rad po zabiegachsmile
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 23:05
                                                    ech to przeciez 2 lata jeszcze
                                                  • frip0 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 23:11
                                                    no niestety trzeba sie jeszcze troszke pomęczć, ale ja cierpliwy
                                                    jestem smile Tylko szkoda straconej młodości misad
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:32
                                                    a widzisz tego akurat nie wiem. poza tym nie mnie oceniać jakiś ty
                                                    jest z urody.
                                                    ale jeśli chcesz moją opinię, to ślij swoją facjatę na priv (ale w
                                                    dobrej rozdzielczości), za jakiś tydzień lub dwa udzielę ci
                                                    pokrętnej informacji. OK?
                                                  • ciamciak-2 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:34
                                                    Pffff, ja tez mam już trójkę z przodu tongue_out ale na geriatryk się nie
                                                    wybieram. Ba, ja się czuję jakbym miała co najmniej 5 lat mniej smile
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:35
                                                    to wszystko przez ten twój uśmiech.
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:36
                                                    Laska bo ty wygladasz na 18smile
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:37
                                                    lipcu nie przesadzaj -wygląda na 19 lot i 8 miesiecy
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:39
                                                    ale bez 2 dnitongue_out
                                                  • uny Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:40
                                                    o! trafiłaś
                                                  • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:41
                                                    nie trafilam, wiedzialambig_grin
                                                • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 26.07.09, 22:18
                                                  i tak nie posluchasz, gadalam juz z Toba na temat Twoich kompleksów,
                                                  pocieszalam, wspieralam, a ty ladnie podziekowales za rozmowe i napisales, ze to
                                                  i tak nic nie dalo, a ja sie tak staralambig_grin
                • tapatik Re: fajne fotki:) 27.07.09, 08:21
                  17lipiec1976 napisała:

> a czy to takie dziwne??????
                  > a no nie moge. czasem jest lepiej, czasem gorzej, teraz jest wlasnie gorzej.

Jasna cholera, co się dzieje?
                  Co Cię ugryzło?
    • kawamija Re: fajne fotki:) 27.07.09, 00:23

Fotki prawdziwe zapewne, ale tak szybciutko oczkami przez nie
      przeleciałam, bo.......wstydliwa jestem tak ciut, ciut
      smile.... jak juz Frip zdążył zauważyć.....wink
      Poza tym wątek przeczytałam, uśmiechnęłam sie nie raz i napisze
      tak..........
      Frip nie znam nikogo na tym forum, kto dostałby tyle propozycji
      spotkania jak TY...............więc jak jeszcze raz....przeczytam,
      że siedzisz sam, że smęcisz, że kino za daleko a Lipiec sie
      właśnie
      kończy to ........będę zmuszona jakąś karę
      zastosować.......wink
      już zaczynam myśleć cóż by to miało być,żeby naprawdę bolało big_grin

pozdrawiam
      -*-*-*-
      ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś
      sam.....
      • 17lipiec1976 Re: fajne fotki:) 27.07.09, 06:04
        droga Kawo, on jest chyba niereformowalny....
    • tapatik Re: fajne fotki:) 27.07.09, 08:11
      Papifiutki, czyli papryczki w kształcie fiutka, widziałem kiedyś na allegro.
      Natura płata czasem takie dziwne psikusy.
    • rumunska_ksiezniczka Re: fajne fotki:) 28.07.09, 13:58
      hehehe dopiero obejrzałam ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka