kasta4 06.09.09, 16:56 Czy wdowy takie jak ja beda sie jeszcze kiedys usmiechac? Czy mam szanse zapomniec? Czy juz zawsze dzien bedzie sie zaczynal placzem? jestem za mloda zeby Bog tak mnie urzadzil i moje dziecko Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziulka_wawa Re: Samotna mama 06.09.09, 17:04 Kiedyś na pewno... Proponowałabym poszukać pomocy u psychologa. Łatwiej będzie uporać się z życiem. Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Samotna mama 06.09.09, 17:37 nie wiem co Cię boli, ale sama napisałaś, że masz dziecko, czyli nie wolno Ci zapominać, że masz dla kogo znaleźć siłę w sobie, a przede wszystkim znajdź ją dla siebie samej dla wszystkich kiedyś znów zaświeci słońce, pozdrawiam Odpowiedz Link
kawamija Re: Samotna mama 06.09.09, 17:58 Ja mogę tylko napisać, że bywają tu czasem samotne mamy....jedne częsciej drugie rzadziej..... Za Ciebie ktoś wybrał i jesteś sama, my same wybrałyśmy ? , czasem za nas wybrano ?, a może kiedyś żle wybrałyśmy ?......jest róznica a jakże, ale problemy i radości pewnie podobne.... Teraz bez żadnych dobrych rad..........po prostu witaj Kawa i Młoda lat 8 -*-*-*- ....żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi.......bo nie jesteś sam..... Odpowiedz Link
raf.1 Re: Samotna mama 06.09.09, 18:25 bo jest różnica.. niektórym "mamuśkom" jakoś cóś nie przypasowało i będąc samotnymi skomlą o odrobinkę w ich mniemaniu "prawdziwej miłości" te są śmieszne i żal mi trochę ich i ich dzieci. takich nie lubię i tępię.. Są jednak osoby samotne, które naprawdę nie zasłużyły na taki los, które są wartościowe, godne. Często w skromności zapominają się "upominać" o swoje, często myślą o swojej winie, często nie zdając sobie sprawy, że to nie oni są nie fer.. Czasami odrobinkę siły dodaje poszukiwanie Sprawiedliwości. Wiara w to, że ona jest czasem aż śmiesznie pokonuje niedogodności. Tego Ci życzę.. Wiary w siebie i swoje szczęście. Odpowiedz Link