Gość: Alicja IP: *.kwsa.pl 14.09.09, 08:27 Witam Czy ktoś może podzielić się opiniami na tematu użytkowania robota Bosch MUM 86R1 - o mocy 1600 Wat. www.nokaut.pl/roboty-kuchenne/mum-86r1-wielofunkcyjny-robot-kuchenny-o-mocy-1600-wat.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: Robot Bosch MUM 86R1 - opinie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 10:02 Hej Mam dokładnie ten sam model - jest genialny. Dokupiłam sobie dodatkowe akcesoria (szatkownicę, maszynkę do mielenia mięsa i in.) Osobiście uważam, że jest to mój najlepszy zakup jeśli chodzi o sprzęt AGD. Nawet tak prozaiczna rzecz jak zrobienie frytek trwa parę sekund. Duża misa bardzo ułatwia zrobienia surówki czy utarcie ciasta. Ponadto bardzo podoba mi się jak robot sam wszystko miesza a ja tylko dorzucam składniki. Naprawdę fajna rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: Robot Bosch MUM 86R1 a KitchenAid IP: *.kwsa.pl 15.09.09, 10:04 Robot Bosch MUM 86R1 czy KitchenAid? Który lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Robot Bosch MUM 86R1 - opinie? IP: *.stratoserver.net 21.09.09, 14:06 Fajnie wygląda, ciekawe urządzenie. 1600W to bardzo dużo, powinien sobie radzić Odpowiedz Link Zgłoś