Dodaj do ulubionych

Lodówka LG czy AMICA?

02.11.09, 13:18
Szukam opinii o lodówkach tych dwóch firm? Parametry wybranych
przeze mnie modeli są podobne. Jedyna różnica to taka że w Amice no-
frost jest tylko w zamrażarce, a w LG i w zamrażarce i w
chłodziarce.
Itu moje pytanie - czy w chłodziarce no frost jest do czegoś
przydatny? Jak w praktyce spisuję się lodówki tych producentów? Jak
z awaryjnością? itp.
UŻYTKOWNICY - POMÓŻCIE (WSZELKIE OPINIE MILE WIDZIANE)
Obserwuj wątek
    • now.ewelina Re: Lodówka LG czy AMICA? 05.04.14, 15:46
      Amicę mam w mieszkaniu 4 lata. Jak do tej pory wszystko z nią w porządku, pracuje jak nowa. A do tego są przystępne cenowo.
    • chris1970 Re: Lodówka LG czy AMICA? 09.04.14, 09:58
      Polecam lodówkę LG.
      Kupiłem takową 3 lata temu. Jestem z niej bardzo zadowolony. Lodówka jest cicha. Produkowana we Wrocławiu w zakładzie LG gdzie produkuje się sprzęt AGD na Europę Zachodnią. Tak więc nie są to model na wschodnie kraje europejskie.

Natomiast Amica swoje lodówki produkuje w Chinach.
      • Gość: piotr Re: Lodówka LG czy AMICA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.14, 23:08
        Z tego co mi wiadomo to podzespoły do każdej lodówki produkuje się w chinach lub okolicach. Przynajmniej Amica to polska firma ,ja mam od 2000 roku i chodzi jak nowa. Dalej tak róbmy to nie będzie w polsce żadnej firmy. Serwisy likwidują bo nie opłacalne wniosek z tego że sprzęt się nie psuje.
    • madopar50 Re: Lodówka LG czy AMICA? 04.08.14, 09:49
      Polecam Samsunga
    • robbso Re: Lodówka LG czy AMICA? 07.08.14, 11:05
      Ja mam lodówkę LG, według mnie świetny wybór. Lodówka jest bardzo energooszczędna (klasa A+++), pojemna (jest dosyć wysoka, model combi). Kiedyś mieliśmy kuchenkę amiki i była ok,ale jakie lodówki robią to nie wiem
    • Gość: kuba Re: Lodówka LG czy AMICA? IP: *.mynet.com.pl 04.02.15, 19:48
      Amica 2lata gwarancji, zepsuła mi się dwa miesiące póżniej /rozszczelnienie /na złom/ naprawa nieopłacalna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka