Gość: mycha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.10, 14:23 Jakie możecie polecić połączenia (jakich firm) piekarnika i mikrofali, aby były jednolite stylistycznie, mało awaryjne i żeby ich funkcje nie dublowały się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: projektant wnętrz Re: piekarnik i mikrofala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.10, 19:30 kazdych uzasadnienie jest proste jesli firma robi mikofale do zabudowy to i robi w tym samym style piekarnik inaczej się nie da a wybór jakiej firmy wybrac to generalnie od kasy klienta zalezy bo po co dyskutowac o Mile jak ceny są nie dla kazdego ? Odpowiedz Link Zgłoś
marionaud_1 Re: piekarnik i mikrofala 13.07.10, 18:01 Przyłączam sie - jak ci będą projektować kuchnię, to - zapewne na tzw, słupku -zaproponują obydwa urządzneia z jednej firmy. Wtedy bacz na kasę i jakość - design będzie na pewno ten sam. Odpowiedz Link Zgłoś
krakowskim_targiem Re: piekarnik i mikrofala 24.07.10, 18:43 robiłam kuchnię na zamówienie, a mikrofalę i piekarnik dobrałam sobie dwóch różnych firm - po prostu bardziej odpowiadały mi specyfikacje. bynajmniej nie wyglądają jak "z dwóch różnych parafii", trzeba tylko trochę poszukać. ja swoje trafiłam na moderni, tam ładnie opisany sprzęt jest, wiadomo co kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś