Dodaj do ulubionych

Zamrażarka minimum 200 litrów

IP: 194.181.93.* 19.07.11, 15:25
Cześć,

szukam takiego sprzetu, najlepiej II gatunek, bo nie musi być reprezentacyjna :)
Coś polecacie? Google mocno pod tym kątem sprawdziłem i nie mam dalej pomysłów, w większości outletów w Warszawie nie ma takich sprzętów.

będę wdzięczny za wszelką odpowiedź i chęć pomoy.
Obserwuj wątek
    • mruwa9 Prosisz i masz: 20.07.11, 01:27
      www.ceneo.pl/Zamrazarki;018P3F31367T29411.htm
      Czas wyszukiwania: kilkanascie sekund.
      Osobiscie polecam zamrazarki szufladowe, latwiejszy dostep do produktow, lepsze wykorzystanie przestrzeni i lepsza klasa energetyczna, niz w przypadku zamrazarek skrzyniowych. A z funkcja no frost korzystanie z urzadzenia bedzie bajecznie bezproblemowe.
    • Gość: Marek Re: Zamrażarka minimum 200 litrów IP: *.dynamic.mm.pl 11.08.11, 21:43
      Ile możesz przeznaczyć na taki sprzęt. Mogę polecić zamrażarkę LG taką www.promoceny.pl/detail/mix-electronics-lg-chlodziarko-zamrazarka-gs-3159-pvjv-58882/ ma system no frost, duża pojemność, fajne półki. Mamy ją w naszym domu weselnym, sprawdza się świetnie.
      • mruwa9 Re: Zamrażarka minimum 200 litrów 11.08.11, 23:55
        ale zaproponowales (zaspamowales) zamrazarke o pojemnosci 178litrow, czyli nie spelnia kryteriow autora watku.
        IMHO tego typu chlodziarko-zamrazarki side-by-side to nieporozumienie, sprawiaja wrazenie bardzo pojemnych, podczas, gdy zamrazarka w gruncie rzeczy jest malutka.
    • Gość: rafal Re: Zamrażarka minimum 200 litrów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.11, 16:27
      kup u nas , dobrze wykonana i dobra cena
      www.zadowolenie.pl/?mod=szukaj&query=mpm-240
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka