Dodaj do ulubionych

piekarnik_pierwszy

25.11.12, 20:06
Witam, zwracam się do osób, którym tematyka piekarników nie jest obca, niestety w przeciwieństwie do mnie:( Dotychczas były one w mieszkaniach, które wynajmowałam , dlatego nie absorbowały mojej większej uwagi. Teraz mam swoje mieszkanie i potrzebuje je jak najszybciej wyposażyć w piekarnik. Proszę pomóżcie! Jest taki ogrom ofert na rynku, a ja nie wiem jakimi kryteriami się kierować przy wyborze. Tak żeby było funkcjonalnie, zarazem ekonomicznie i na długo...Boję się, że jak pójdę do sklepu, z braku rozeznania kupię co popadnie. Ratunku!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ludek Re: piekarnik_pierwszy IP: *.internetunion.pl 27.11.12, 13:49
      Sugeruje zapoznać się z ofertą Mastercooka -polskie, tanie a bardzo funkcjonalne modele. Wszystko też zależy czego chcesz - ich oferta jest bardzo zróżnicowana od modeli za 600 zł prostych ale dobrze piekących z 7-9 funkcjami do takich za 2-3 tysiące złotych z systemami które dostosują przepisy do każdej potrawy i jeszcze taki piekarnik za ciebie wyczyści się sam. Model który ja mam osobiście to MF-196 AX dla mnie rewelacja-mam od 2 lat nie zamieniłbym na żaden inny.
      • majka_wawa Re: piekarnik_pierwszy 27.11.12, 14:44
        generalnie interesuje mnie zakup w granicy 1.300 - 2.000. Wow, to są piekarniki, które czyszczą się już same?Super:)!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka