ivonn44
15.07.13, 08:49
Stanęłam przed dylematem jaki sprzęt wybrać do nowowyremontowanej kuchni, o której marzyłam od wielu...wierzcie mi b. wielu lat. Pomyślałam sobie, że na forach internetowych poczytam i coś wybiorę. ludzie, nie wiedziałam ,że to jest taka ciężka praca. Gdy wybrałam piekarnik Amici to po przeczytaniu opinii o naprawach od razu zrezygnowałam. Ale do rzeczy : musze kupić płytę gazową i piekarnik do zabudowy, zmywarkę też do zabudowy i lodówkę wolnostojącą a także pochłaniacz kominowy.Doradzcie co u Was się sprawdziło ? Jakiej marki macie sprzęt i wdzięczna będę za podanie modelu.
Chciałabym aby piekarnik miał: funkcje : termoobieg, funkcję grila, i pizza, prowadnice teleskopowe. Pochłaniacz ma działać cicho i dobrze pochłaniać opary- kuchnia ok. 12 m kwadratowych.Lodówka non frost z szufladą na warzywa ( super gdyby jeszcze dodatkowo była szuflada do wędlin ).Płyta gazowa 60 cm z płytą szklaną. Nie wiem gdzie powinny znajdować sie palniki z przodu czy z boku (?) aby można było ustawić patelnię i np. duży garnek.Proszę pomóżcie.