mnowak1 06.01.14, 14:43 czy ktoś ma urządzenie master-kocher zastanawiam się nad zakupem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia4000 Re: master-kocher 07.01.14, 17:23 mnowak1 napisał(a): > czy ktoś ma urządzenie master-kocher zastanawiam się nad zakupem kupiliśmy przed świętami -super mięso i ciasto, z przepisu. fajne urządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
zosia4000 Re: master-kocher 07.01.14, 17:29 wszystko robi się bardzo szybko, a urządzenie jest łatwe w obsłudze Odpowiedz Link Zgłoś
karolinaniewczas Re: master-kocher 10.01.14, 11:34 szukam opinii na ten sam temat, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: master-kocher IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.14, 14:28 Świetna rzecz, mamy już prawie dwa lata. Chyba jedyne urządzenie, które używamy na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi800 Re: master-kocher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.14, 11:16 A możesz mi podać link do zdjęcia tego urządzenia? Nigdzie w sieci nie mogę znaleźć zdjęć. W ogóle mało informacji jest w sieci na temat MK, pomijam oczywiście stronę internetową producenta, ale tam zdjęć nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Radom Re: master-kocher IP: 91.227.67.* 26.02.14, 22:43 nie ma zdjęć- wydaje mi się że celowo bo wygląd nie mówi o niczym - zobaczyć można na prezentacji, ale przede wszystkim sprawdzić jak działa i spróbować smaku - steki pierwsza liga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi800 Re: master-kocher IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.14, 13:24 > nie ma zdjęć- wydaje mi się że celowo bo wygląd nie mówi o niczym Nie zgodzę się z tym. Po wyglądzie właśnie mogę ocenić wstępnie, czy jestem zainteresowany. Nie będę przecież zamawiał całego pokazu, jeśli zobaczę coś, co w mojej kuchni z definicji nie będzie przydatne. Szkoda wtedy zachodu na organizowanie pokazu, bo jest on w pewnym stopniu uciążliwy (zapraszanie gości, zajęcie sporego czasu itp.). Tak, jak z samego wyglądu (i opisu) nie znalazłem zastosowania do Termomix-u u nas w kuchni, bo blendera ani miksera praktycznie nie używamy, i tu żaden pokaz nie był potrzebny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: master-kocher IP: *.lze.lodz.pl 21.02.14, 07:43 No popatrz odchudziła się bo kupiła mastera. Pewnie wydała na niego całe oszczędności i na jedzenie już jej nie starczyło. Ja to słyszałem że nawet jakiemuś łysemu włosy odrosły odkąd tego grata zaczął używać. Odpowiedz Link Zgłoś
konstancjabado Re: master-kocher 26.02.14, 10:29 Gość portalu: gosciu napisał(a): > No popatrz odchudziła się bo kupiła mastera. Pewnie wydała na niego całe oszczę > dności i na jedzenie już jej nie starczyło. Ja to słyszałem że nawet jakiemuś ł > ysemu włosy odrosły odkąd tego grata zaczął używać. Proszę nie oceniać tak źle czegoś, czego Pan nie zna. A co do włosów - to może być to prawda - łysy zaczął się zdrowo odżywiać, bez cholesterolu, bez zbędnych konserwantów - to i mu włosy odrosły. Proszę przemyśleć i zacząć używać Master- Kochera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielony69 Re: master-kocher IP: 91.227.65.* 26.02.14, 15:44 Cudów nie ma i nie będzie bo to nie służy takim celom. Urządzenie do gotowania ma gotować i tak jest. Żona kupiła jakieś 6 mcy temu i wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rar Re: master-kocher IP: 91.227.67.* 26.04.14, 22:21 proponujesz pewnie ja ko kolejny cwaniak chińską podróbę- bo na pewno nie jest to Master-Kocher- bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rar TANIE-podróby- Master Kocher uwaga! IP: 91.227.67.* 29.04.14, 09:23 przestrzegam przed podróbami- podszywają się pod markę M-Kocher- sam dałem się naciągnąć- miałem pokaz , ale nie kupiliśmy bo wyczytałem na forum tańsza ofertę - miało być to samo , zamówiłem cena ok 1800 - oczywiście to nie Master-Kocher - choć wygląd podobny- jak zaczęliśmy używać to okazało się to zwykłym opiekaczem nie wartym nawet 200zł- wszystko przywiera, kopci się jak nie wiem co- chciałem oddać, ale telefon nie istnieje - jak się zepsuje to to mogiła ... prawie dwa koła wyrzucone w błoto- aż wstyd się przyznać- nie warto ryzykować - lepiej kupować markowe urządzenia , a nie prawie takie same ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Ostrowiec M-Kocher to super sprzęt IP: 91.227.67.* 29.04.14, 12:51 Ja już nigdy nie dam się zwieść niższej cenie- kiedyś tak kupiłem thermomiks za połowę ceny - miało być to samo - do dzisiaj nie mam nic , a sprawa w sądzie trwa już dwa lata. M-Kochera kupiliśmy na prezentacji - kompetentny PH - do dzisiaj się kontaktujemy - mimo ,że minął ponad rok- zresztą z naszej poręki kupiło jeszcze 2 osoby , a my za to dostaliśmy naczynia o wartości 3000- no i właściwie to nas wyszło taniej.Każdemu polecę M-Kochera i tą firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: M-Kocher to super sprzęt 29.04.14, 13:33 Re: master-kocherIP: 91.227.65.* Gość: zielony69 26.02.14, 15:44 Odpowiedz Cudów nie ma i nie będzie bo to nie służy takim celom. Urządzenie do gotowania ma gotować i tak jest. Żona kupiła jakieś 6 mcy temu i wszystko jest w porządku. TANIE-podróby- Master Kocher uwaga!IP: 91.227.67.* Gość: rar 29.04.14, 09:23 Odpowiedz przestrzegam przed podróbami- podszywają się pod markę M-Kocher- sam dałem się naciągnąć- miałem pokaz , ale nie kupiliśmy bo wyczytałem na forum tańsza ofertę - miało być to samo , zamówiłem cena ok 1800 - oczywiście to nie Master-Kocher - choć wygląd podobny- jak zaczęliśmy używać to okazało się to M-Kocher to super sprzętIP: 91.227.67.* Gość: Jarek Ostrowiec 29.04.14, 12:51 Odpowiedz Ja już nigdy nie dam się zwieść niższej cenie- kiedyś tak kupiłem thermomiks za połowę ceny - miało być to samo - do dzisiaj nie mam nic , a sprawa w sądzie trwa już dwa lata. M-Kochera kupiliśmy na prezentacji - kompetentny PH - do dzisiaj się kontaktujemy - mimo ,że minął ponad rok- zresztą z naszej poręki kupiło jeszcze 2 osoby , a my za to dostaliśmy naczynia o wartości 3000- no i właściwie to nas wyszło taniej.Każdemu polecę M-Kochera i tą firmę. Nawet IP debil nie zmienia. Jaki sprzęt, tacy handlowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda z Radomia Re: M-Kocher to super sprzęt IP: 78.88.37.* 29.04.14, 18:15 Ludzie - moje dziecko zaczęło jeść mięso- to jest warte każdej kasy, Ci z was , którzy mają niejadki wiedzą o czym mówię.Mieliśmy prezentacje Master-Kochera i prezenter zrobił mięsko a moja córcia zjadła - byliśmy w szoku, ale to jeszcze nic - później zjadła omlet i ziemniaczki.Oczywiście mieliśmy wątpliwości bo to jednak sporo kasy, ale - mają bardzo korzystne raty i powiem wam , że nie odczuwa się zakupu finansowo- za to sprzęt jest bardzo przydatny a jedzenie smakuje świetnie - no i bez tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
nowaczek1 Re: M-Kocher to super sprzęt 30.04.14, 12:40 Nic nie zmieni mego zdania, że ludzie, którzy za zwykły grill kontaktowy do kupienia w zwykłym sklepie za 100-200 zł, płacą 6 tysięcy - to debile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Ostrowiec Re: M-Kocher to super sprzęt IP: 91.227.67.* 30.04.14, 13:37 pozostawiam to bez komentarza..... , w końcu to forum czy targowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: God Ostrowiec Re: M-Kocher to super sprzęt IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.14, 17:29 Kupiłem niecały rok temu - sprzęt faktycznie fajny ale już 4 raz popsuł się, niby pierdoły a jednak. Kontakt z PH tragiczny - od przeszło tygodnia czekam aż Jaśnie Pan raczy przyjechać i zabrać do serwisu. Generalnie nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś